Отговори
# 45
# 46
Госпожата! Оффф яяяяя! Ми недей така с тези снимки! Ми имам работа! Не е редно така да ме разсейваш  ooooh! Crossing Arms

# 47
# 48

"И колко просто се оказа, но чак сега го проумях, обратното на любовта не е омраза, обратното на любовта е страх!"
[/color]

# 49
# 50
Ти, Господи - не си ли изморен,
 не ти ли идва в повече от мене -
 да ме напътстваш, пазиш - ден след ден,
 година след година съм ти бреме.
 Навярно ти е писнал тоз рефрен,
 навярно ти се иска да си тръгнеш,
 но няма как... Ти - Господи, си в мен -
 не искаш ли поне да те прегърна...
 Боли ме много - казвам ти така -
 съдбата ти е приказка жестока -
 да ме обичаш - въпреки... сега,
 а аз съм в повечето време щерка лоша.
 Да можех бих била ти в' вечността,
 най - силната опора и утеха,
 но как да бъда твоя за беда,
 когато търся се изгубена от толкоз века.
 Не зная със какво си ме заслужил -
 защо изобщо мене си избрал,
 знам само - че те правя малко тъжен,
 но целият на мен си се отдал.

Маргало

# 51
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви усмихната и уютна неделя !  bouquet

Днес цял ден съм на репетиции, ще ви нагледам чак довечера ! Да не оставите левента цял ден самичък ! Sad

# 52
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 Ех, госпожата! Как да ти откаже човек нещо - я какви хубави пролетни цветя си турнала, сервизче в любимия ми цвят...и добро утро си ми пожелала, преди да изтичаш на тръстиката...Нищо не мога аз да ти откажа.
Цял ден ше седя тук да го вардя и да му правя компания. Ти си се труди, труди..

# 53
Аааа, ще го наглеждаме, Госпожата, ка щяло да не...  Whistling Щом трябва, шЪ сЪ жертваме  Crazy

# 54
Хайде, и аз да ударя едно рамо, да не ни го урочаса някой.   Grinning

Тези дни съм се закахърила за наш юнак, като видях пак с каква знойна красавица ще снима. Ееех,и неговата не е лесна, не. Все такива мацки му бутат в ръцете, а той се стиснАл, да не му се развали имиджа. Сигурно и на него му трепка нещо, ама не смее, че после ще има да го разнасят. Аз, ако бях на негово място нямаше да му мисля чак толкова.  Laughing Laughing  Онова французойче /Флоранс/, дето снимаха Магнум-а, как му се радваше, пък и как му вървеше, ама не, той твърд като камък.
Мислех си, как ли биха си партнирали с Мерием Узерли?  newsm78  Ще бъде интересно. Тя е много талантлива актриса, разкрепостена, има силно присъствие. Но, надали, още дълго ще се снима ВВ. Аз вече си чакам новия проект, въпреки че много искам да гледам Пеперудите.

Благодаря на Госпожата за прекрасната нова тема.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 14:38 от ABBYY

# 55

Ох, това ми разбива сърцето. И сега е много много красив, обаче Бехлюлското излъчване, точно с тази коса.....мммм.....няма по-съвършен мъж.  Two Hearts

# 56
Аби, а кво ше кажеш за мокрите снимки? Госпожата сърцебиене ше ни докара тука, милост няма...

# 57
svetal4o27, не сърцебиене, ми ще се поболеем  по тоз Киво. Бехлюл не ми излиза от главата. Имаше някаква магия, нямам друго обяснение.
Не знам мъжете ни как още ни търпят.  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 16:59 от ABBYY

# 58
Аби, права си за Бехлюл, беше много секси, може би заради изживяната любов с Бихтер ни развълнува толкова, вълщебно беще да ги гледаш. Сега Кузей е по-мъжествен(Бехлюл беше по-пухкав и женствен), но дали заради партньорството, не знам, но не ми въздейства сега чак както в ЗП. А уж там беше по-женствен. Ха иди, че разбери.
Колкото до мъжете ни - моят въобще не се впряга от екранни герои. Обаче много се смях като прочетох  тук някоя от мацките - нейният казал за Къванч, че "не е нищо особено". Затова пищят фенките - щото не е нищо особено..

# 59
svetal4o27, не сърцебиене, ми ще се поболеем  по тоз Киво. Бехлюл не ми излиза от главата. Имаше някаква магия, нямам друго обяснение.
Не знам мъжете ни как още ни търпят.  Joy Joy Joy

Ми значи всички сме омагьосани, няма начин! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт