Отговори
# 690
Славенка,  Hug привет!

Скрит текст:

Този Киво ,вече се е настанил и в сънищата ми  ooooh!,снощи бяхме нападнати от извънземни и едни двойни слънца #Crazy и наш левента спасява,но не мен и Земята,а един пиратски кораб tooth...и беше само по накъсани панталони /добре,че е бил пак с нещо/.....чак се изчервявам като се сетя....а милото ми ,душицата ме пита наранина защо съм се въртяла толкова много... Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Пиратски кораб спасявал. Вътре с пирати или с негови пленнички беше пълен?  Wink

# 691
Искам да съм пленничка в такъв кораб  Crazy

# 692
От към пленничка го докарвам, че и от доста време. Само дето спасителят не идва и не идва. Пленена ще си стоя, докато вземе та реши да ме освободи.  Simple Smile

# 693
Ех, Славенка,  Heart Eyes ама и ти едни сънища сънуваш...“вземи ме, лодкарю, на своята ладия лека “ Joy Joy Joy
 Аз да попитам, на абордаж ли го взе кораба или сама се даде ? Mr. Green

Светле,  Hug благодаря ти !   bouquet Думите ти ме радват - много ми е приятно, като знам, че ви е хубаво, когато влезете в темата !  Hug

Интересът ми към Айфеловата кула, е преди Бехлюл, но и по време, че и след . Laughing  Wink

Скоро пътувам за Париж, та затова се украсявам тематично !  Peace

# 694
 Joy Не знам дали е имало пленнички, аз само бях зрител Crossing Arms

Джанъм,теб да не те води Киво в Париж да те кача на високо newsm78

Ромина,що така ,аз че не съм в час понякога не съм...ама няма да откажа на  някой специалист с визията  на Къванч Wink

Лагуни,Светалчо  bouquet

# 695
Париж е един невероятен град. Ако не си го посещавала досега, направо ще те заплени.  Hug

Аз мисля, че малко се е дърпала Славенка, да си придаде тежест  Crazy

# 696

И една песен , която подсилва емоцията и сенсуалността, която струят от този кадър.
 Hug

# 697
Париж е един невероятен град. Ако не си го посещавала досега, направо ще те заплени.  Hug

Аз мисля, че малко се е дърпала Славенка, да си придаде тежест  Crazy

Не съм била до сега в Париж ! И във Венеция не съм, ще разказвам после ! Сигурна съм, че ще остана запленена, точно, както Славенка Heart Eyes на кораба на Киво !  Wink
Хич даже и не се е дърпала, нали бях там !  Crossing Arms

Лагуниии,  Heart Eyesпрекрасно ! Благодаря ти !   bouquet На фона на зловещите сцени от другата тема, имах нужда точно от нещо такова !  newsm51

# 698
ДОБРИТЕ ПИСМА

Toлкoвa paдocт извикa
пиcмoтo c дoбpи нoвини!
Гледaм клеймoтo нa пликa
и пътя му cмятaм във дни.
Mиcля cи: знaчи, кoгaтo
бяx вчеpa тaкa нaтъжен,
лиcтчетo, c paдocт бoгaтo,
е вече летялo към мен.
Знaчи, тaкa ни cе cтpувa
пoнякoгa чеpен cветът.
Xopa, недейте тъгувa –
дoбpите пиcмa ca нa път!

Валери Петров, който днес празнува своят 93 рожден ден ! Дано имаме късмет да прочетем още много от неговите прекрасни стихове ! Честит Рожден ден !

# 699
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
ДОБРИТЕ ПИСМА

Toлкoвa paдocт извикa
пиcмoтo c дoбpи нoвини!
Гледaм клеймoтo нa пликa
и пътя му cмятaм във дни.
Mиcля cи: знaчи, кoгaтo
бяx вчеpa тaкa нaтъжен,
лиcтчетo, c paдocт бoгaтo,
е вече летялo към мен.
Знaчи, тaкa ни cе cтpувa
пoнякoгa чеpен cветът.
Xopa, недейте тъгувa –
дoбpите пиcмa ca нa път!

Валери Петров, който днес празнува своят 93 рожден ден ! Дано имаме късмет да прочетем още много от неговите прекрасни стихове ! Честит Рожден ден !

Днес ли има рожден ден?
Боже, да е жив издрав, толкова го обичам, нямате си представа! Такова сладурче е и най-най-любим поет. Живее на улицата на вуйчо ми и като го видя ми идва да го разцелувам, но понеже той е толкова ,как да кажа, крехък като пиленце, и не искам да го притеснявам. Много го обичам, цял живот го чета, чувствам го близък като роднина.

# 700

Отивам да го подсуша, че да не изстине !  Mr. Green
Лека нощ !  Hug

# 701
ТАЙНИТЕ ГРАДИНИ

Благодаря на тайните градини...
 И не за лековитата забуленост,
 а за усещането, че една малина
 е сладка колкото сънуване.

Не знам защо, но зайците и рибите
 не ни допускат лесно до езика си.
 Но само те отвъд мъглата сива
с наречия и цветове ни викат.

Не съм художник, нито очилата ми
 са с някакви магически способности.
 Аз само наблюдавам как крилата
 на пеперудите започват да се ронят.

И се търкалям в приказки и митове
 като дете, което бавно срича.
 И се надявам да ми разрешите
 докато чакам, всичко да обичам.

Надявам се да стигна до вратата...
 И със ключе от папрати и шипки
 да вляза и, целувайки цветята,
 да оцелея с тайната, че пиша.

Ще пиша малко – гатанки сребристи,
 с копита и уши, с опашки сини...
 Докато чуя как се връщат чисти
 душите ни от тайните градини.

Николай Милчев

# 702
# 703
Привет, дружки  ! Hug За кафенце вече късно е, но си е баш тамам за това, как мислите ? Wink

# 704
Привет, дружки  ! Hug За кафенце вече късно е, но си е баш тамам за това, как мислите ? Wink

Такива вкуснотийки много трудно отказвам, а трябва да го правя.  Sad Взимам си с удоволствие и продължавам да се дивя на убоста и таланта на спасителя на пиратски кораби. Wink

Общи условия

Активация на акаунт