Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Cesari,
ти имаш много красиво лице и изключителни очи,
грима при теб трябва да изтъква максимално очите, а тена да е много изравнен, пак за да изпъкнат още повече очите
веждите при теб е достатъчно с молив да ги сгъстиш леко, рисуваш къси линийки като косъмчета, като моливът да е точно в цвета на веждите.
Можеш също да пробваш леко да ги удължиш и в двете посоки - в началото им и в края

--------------------------------

Епона, защо обиждаш?
Не знаеш ли , че не е хубаво да си изпускаш така нервите.
Kaто не желаеш да ти се казва какво да правиш не си поуствай снимки и не питай.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 22:53 от Ara_bella

# 301
  • Пловдив
Имам една малка дилема и реших да я споделя с вас преди да заспя! Simple Smile Ако може да отговорите на моя кратка анкета, по възможност само с 1 отговор  Blush  Praynig

1/ 
2/
3/ някой руж от МАК

# 302
  • в 1001-та нощ
Какъв е точно въпросът? Кое да вземеш ли? 1  Heart Eyes bowuu  bouquet

# 303
  • Пловдив
Какъв е точно въпросът? Кое да вземеш ли? 1  Heart Eyes bowuu  bouquet
YeS  Hug Днес тествах номер 2 и ми допадна, но май излъгах че е малка дилемата, всъщност е голяма , защото искам и 3-те варианта  Embarassed Благодаря за мнението!

# 304
  • в 1001-та нощ
с различен финиш са, затова е хубаво да има и 1 и 2  Peace

# 305
  • София
Какво е №1? Искам гоо  Crazy
И да не съм поредния спамер, пускам един много смотан грим, който направих за буквално 5 минути, защото ми трябваше за ревю на едни сенки  Laughing

# 306
  • в 1001-та нощ
Адри, май за 1 път те виждам със зелено и мисля, че много ти отива,а на мен много ми харесва  Heart Eyes

Кое е зеленото  Rolling Eyes

# 307
аН, и двете.  Mr. Green Но ако трябва да се избира - 1!

Адри, чудно! И мен ме интересува кое е зеленото.

Арабела, не мисля, че съм казала нещо обидно. Обдино е твоето отношение. Аз получих това, което ми трябваше от другите, те ми отговориха адекватно на въпросите и предоставиха адекватни съвети, в които смятам да се вслушам.  Peace А ти искаш да ми даваш отговор на нещо, което не съм питала. От какъв зор, да се покажеш нещо ли? Не е хубаво така... Naughty  Защото се получи, нещо от рода на следното: аз питам с какво да си боядисам стаята (четка ли, валяк ли, пръскало ли), а ти ми казваш да ти показвам стаята, за да ми кажеш какъв цвят да е боята. Сега схвана ли? Аз спирам дотук.

# 308
Ето колко различни възприятия имаме.  Hug
На мен пък грима като изпълнение много ми харесва, но не мисля, че това са цветовете на Адри.  Blush Но пък не знам дали в зеленото е проблема или в тъмната част в края на окото.  Thinking Hug
Адри, с най- добри чувства. Пак казвам- техниката е чудесна. Ти си знаеш.   bouquet

Епона, така и не каза какви са притесненията за почистването на веждите.  Hug Обясни, ще даваме акъли.  Crazy

Веси, златисто- зеленият грим е УАУ! Много ти отива. Толкова нежно излъчване имаш с тези цветове.  Heart Eyes Ползвай ги по- често.

# 309
Докато не са влезли в силата новите правила в темата (шегувам се  Crazy ) - колко па да е смотан грима ти, Адриииии . Според мен и сажди да вземеш, да се овапцаш с тях, пак ще ти отива  Crazy То бива талант, ама твоето е просто... не намирам думи  Heart Eyes
Зеленкото е фантастично. Нещо напоследък много ми се иска само в зеленко да се гримирам  Whistling
Ан, гласувам за 1! Вижда ми се бляскавооооо  Crazy

# 310
  • София
Зеленото е кремообразна сянка на Манхатън, на която трябва да пиша ревю и се наложи да я вкарам в някакъв грим. Иначе определено не е моят цвят и сама не бих си я избрала и купила  Laughing

Аз се харесвам много с ей такова зелено. Това съм го правила със Smoked на UD  Heart Eyes

# 311
Епона, ти ме нарече неадекватна.

Оставам на модераторите да те преценят.

# 312
  • София
Момичета, спазвайте добрия тон! И без друго темата отива на кино, нека ѝ помогнем да потръгне, вместо да я подритваме с подобни заядливи постове  Naughty

# 313
Здравейте мили дами!  Grinning
Аз за съжаление нямам много време за форума и съвсем ви изпуснах  Rolling Eyes Единственото, което успявам да направя е да разгледам снимките - те са ми най-интересни и вълнуващи  Mr. Green И понеже не ми остава време да ви прочета, не разбирам какво е искала да каже  Графиня дьо Адри́  newsm78

Момичета, спазвайте добрия тон! И без друго темата отива на кино, нека ѝ помогнем да потръгне, вместо да я подритваме с подобни заядливи постове  Naughty

Какво става с темата? Какъв е проблемът?  newsm78

Аз спрях да пиша поради липса на време, но и нямам какво ново да покажа. Почти всеки ден съм с бебешкото синьо на NYX  Mr. Green  Heart Eyes
Сега си разгледах колекцията от снимки за да видя дали няма да намеря нещо, което до сега не съм показвала - нищо не открих, но си харесах това:
Скрит текст:
Много съжалявам, че не съм си водила записки за това какви цветове съм ползвала и сега като си гледам старите снимки има гримчета, които много ми харесват, но не помня с какво съм ги правила  Rolling Eyes

# 314
Ан, ружа роза на Ланком е много добър! Вземи си него и зарежи другите.

Общи условия

Активация на акаунт