Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 361
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Темата явно е много интересна на повечето момичета и според мен трябва да се направи ограничението при нея да е 100 страници.

# 316
  • Пловдив
Благодаря много , че гласувахте  Hug ! Ще взема наистина ружа на Ланком, докато все още не е изчезнал напълно , а другите неща ще отложа  във времето .
Адри , ружа е LANCOME LA ROSERAIE има доста ревюта , моя приятелка ме запали по него  Embarassed , като я попитах за хубав розовеещ руж (тя е много по-лоша от вас, само някакви лимитки ми изброява, когато я помоля за съвет  Crazy ).  Зеленото от Smoked ти стои един път , първото и на мен не ми допада.   bouquet

Епона, забравих да кажа в предните си постове, че наистина това е най-хубавия ти грим , който съм виждала в темата, преливките са страхотни!

# 317
Днес ще дам почивка на синьото  Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 09:29 от B & C

# 318
Адри , ружа е LANCOME LA ROSERAIE има доста ревюта , моя приятелка ме запали по него  Embarassed , като я попитах за хубав розовеещ руж (тя е много по-лоша от вас, само някакви лимитки ми изброява, когато я помоля за съвет  Crazy ). 

Като видях тази красота и забравих всичко друго, което исках да пиша  Mr. Green Каква е цената на този руж и къде може д се види в момента?

# 319
Веси, кое е червилото на третата снимка от долу на горе?

Честно казано не помня  Mr. Green Последните седмици съм наредила около 30 мостри на червила и само ги редувам  Crazy Направила съм си скала за оценяване, да видя дали някое ще си заслужава да го купя в пълен размер. Но е някое от новите Пърфект Кис на Ейвън - тях тествам в момента.

# 320
  • Пловдив
Весe , било е лимитка и мисля, че няма надежда да се види някъде освен от частната колекция на някоя съфорумка , аз ще го взема от чужбинско   ooooh!  . Иначе редовната цена мисля около 80лв. да е била най-много...

който иска може да ми се посмее на недодялаността в скрития текст  Blush
Скрит текст:
След като densi , в долния пост спомена прашен и изостанал тестер се сетих за една скорошна случка- отивам аз със сестра ми в ПШ и седя пред рафта на Шанел и не щеш ли гледам тестер на изчерпания скорострелно хайлайтър от пролетната колекция  Crazy и й казвам " Погледни този хайлайтър , много е хубав "  и бързо понечвам да си намажа пръста и ....  Embarassed  оказва  пластмаса - това пред погледа на охраната  hahaha , кой знае как ни се е смял човека, а сигурно и други заблудени като мен има . 

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 09:46 от aH~

# 321
Весe , било е лимитка и мисля, че няма надежда да се види някъде освен от частната колекция на някоя съфорумка , аз ще го взема от чужбинско   ooooh!  . Иначе редовната цена мисля около 80лв. да е била най-много...
Да лимитка е. Дълго време висеше прашния тестер по рафтовете на Ланком и никой не го поглеждаше, въпреки че е хубав руж.

# 322
Уф, нещо множко ми се струват 80лв за руж  Money Нищо чудно, че е пръшлясвал  Laughing

# 323
  • Перник
Добро утро,момичета  Hug
Оля помоли за съвет Мис Нели относно гримиране,но аз ще си позоля да изкажа моето мнение  Hug Такива хубави очи много ще ми е интересно да видя в кафяво златисти тонове,като се затъмни в края на окото...може и тъмно бордо да се вкара за акцент.За болната ми тема-веждите,Оля,мисля че с попълване и съвсеееем леко удебеляване ще са чудни   bouquet
Много ми харесаха гримчетата на Веси,като фаворит ми е вторият коралов грим  Peace Имам сам лееека забележка към последния (намери се кой да прави забележки  Blush ) Веси,струва ми се ,че това червило те прави по-голяма от колкото си и по-строга,а ти си толкова весел човек  Hug Допускам обаче,че може да ми се струва така заради комбинацията с тези сенки  Rolling Eyes Пробвай ,ако искаш същото червило само с очна линия,не много тънка,а лицето да е матово  Hug
На мен пък Адри много ми хареса със зеленият грим  Heart Eyes
B&C,последното гримче е чудно и те помоля да ми кажеш продукти - сенки,гланц/червило и руж,така хубаво се съчетава цветово всичко  Heart Eyes

# 324
  • Бургас
WomanBerry,  Hug
Мис Нели,    bouquet  благодаря за съветите  и да попитам,тъй като не ползвам фон-дьо тен ,а и аз смятам че имам нужда от коректор за под очите,дали ще се получи.В смисъл,не знам дали се разбра какво питам,удачно ли е да се ползва коректор,а да не се нанася фон-дьо тен?
Адри,писах и в блога ти,че впечатлена от ежедневния ти грим веднага се сдобих и аз със Фармаси 19,но искам да те попитам ти ползвала ли си ги без база,при мен без са адски нетрайни и ненаситени.
Въпроса ми е към всички,тъй като в нашето Лили не намерих база на Есенс,а имаше само на Катрис,някой може ли да ми даде отзиви или да ме насочи към друга база,от която сте доволни в същия ценови клас?

# 325
Мерси, Малви  Hug А ако знаеш колко хубаво беше на живо "кораловото" /макар, че е оранжево всъщност  Laughing/  Flutter На срещата се надявам да имам време да се изтипосам с него.
А за червеното червило - ще пробвам и с по-матова визия. Макар, че аз и не съм много малка, де  Laughing Все пак съм на 32  Crazy

# 326
mis_val, за база за очи ли питаш? в момента в каталозите на ейвън има има добра, цената е 5-7 лв., не помня точно; ползвам я откакто е излязла, много съм доволна
базата на есенс за очи /лимитката за пигменти/ също я имам, според мен са пари, хвърлени на вятъра

# 327
  • Бургас
mis_val, за база за очи ли питаш?
да,за база за очи попитах
 Hug    bouquet  благодарности bubanka,още днес ще потърся да си я поръчам

# 328

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 11:14 от Жаки°

# 329

Общи условия

Активация на акаунт