Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 469
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
B&C,последното гримче е чудно и те помоля да ми кажеш продукти - сенки,гланц/червило и руж,така хубаво се съчетава цветово всичко  Heart Eyes
руж - Margin на МАС
хайлайтер, който според мен не се вижда на снимката - Lightscapade на МАС
червило - Boy на Chanel
сенки - използвах пигменти - МАС Tenderly Warm Crushed Metallic Pigments

Гримът ми не е подходящ за през деня, но днес съм си в къщи и мога да си позволя да се гримирам както на мен ми се иска и ми харесва  Mr. Green

# 331
  • В центъра на Вселената...
Зеленото е кремообразна сянка на Манхатън, на която трябва да пиша ревю и се наложи да я вкарам в някакъв грим. Иначе определено не е моят цвят и сама не бих си я избрала и купила  Laughing

Аз се харесвам много с ей такова зелено. Това съм го правила със Smoked на UD  Heart Eyes

Радвам се, че те виждам в зелено. Но ако питаш мен, с това зелено (тъмното) ми се губят очите ти - не че не ти отива Simple Smile. Подкрепям момичетата, че по-светлото зелено, което си показала малко по-горе ти стои супер. Не знам защо избягваш зеления цвят. Определено, трябва да го използваш по-често  Peace

# 332
На мен пък с това тъмно зелено повече ми харесва.  Blush Heart Eyes

# 333
  • София

Току що се прибирам от МОЛ-а на Стамболийски. Има останали две бройки,
намалени от 89лв. на 71лв. Peace Наистина е много красиво.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 16:23 от Иллейн

# 334

Току що се прибирам от МОЛ-а на Стамболийски. Има останали две бройки,
намалени от 89лв. на 71лв. Peace

Какво чудовищно намаление!
Но на мен този руж на Ланком така или иначе не ми се нрави.

Някой да е чувал нещо за куфарче с продукти на Герлен?има ли смисъл или не?Вчера ми показаха едно и изпаднах в чудене.

# 335

Много ми харесва този грим. Изключително нежен и създаващ усещане за младост и сияен поглед. Жаки, на мен ми харесва грима ти с по-тъмното зеления цвят.

# 336
Жаки, взех си острилката на Есенс. Стана за молива   bouquet  bouquet  bouquet

Нали ви врънкам от няколко страници насам, че се опитвам да изкарам цвят от един пигмент на Есенс пак, ама това пусто лилаво не ще и не ще... ooooh! Тук е наполовина на това, което е цветът в бурканчето, който е Аlice had a vision again от Здрач серията.
На долния клепач съм ползвала една сянка на Лореал - high intensity pigment Bright shadow duo Showy 224... Имам я от ... 6 години. Още е идеална за ползване. Целият грим е правен само с една четка  - менте на МАС от иБей. Прилагам снимки Simple Smile (Малко са еднотипни, но са на различна светлина, не знам дали при вас си личи)

Скрит текст:

# 337
  • Sofia
Комбинацията е хубава и ти отива. Малко  странно ми изглежда тъмния цвят поставен по този начин и като не е прелят, но пък е идейно и различно.    bouquet

# 338
Имаш предвид зеленото с тъмното ли? Понеже нанесох сенките с мокра четка и ми беше много трудно да прелея  hahaha Но пък изобщо не трябваше да има зелено в началото на очето, ама се получи в последствие. Като цяло експериментирах и малко ме е яд, че не снимах цялото лице Simple Smile

# 339
Бери, супер интересен грим  Grinning Само дето аз виждам два цвята - черно и тюркоазено  Crazy Нито ми е ясно кой и къде трябва да е лилавия пигмент на Есенс, нито това зелено, за което говориш  Laughing
Тези сенки на Лореал вадят супер цвят  Flutter

# 340
WomanBerry, стана ми интересно и се разрових в нета... май не само ти не можеш да докараш цвят Simple Smile
Ето какво открих, като допускам че вече си ги гледала... ама да споделя  Peace
и

Снимките са линкове към ревюта.

# 341
Ама и аз съм една  Joy Joy Joy Joy Joy На тюркоаза викам зелено  hahaha
А иначе туй дето е черно, всъщност е лилаво  Joy Joy Joy Joy Като ви казвам, че не мога да извадя цвят и това си е. Пробвах какво ли не. Със суха четка, със мокра четка, на една база, на втора база... Тц! Няма цвят. Дори на живо, стои повече черно, отколкото лилаво  Crazy Crazy Crazy Ужасни пигменти  Joy
На тази снимка май се вижда съвсем малко лилавото:

Лазурит, точно такова е лилавкото, като на втората снимка Grinning
А Лореалските сенки са един път  Heart Eyes  

# 342
  • Перник
Бери, аз виждам и лилавото и тюркоаза и грима ми харесва ,защото е различен  Peace Аз бих опушила малко нагоре за да не седи като отсечено,но пък ти сама каза,че е била трудна преливката заради мократа четка  Hug
Днес изрових една сянка,някаква руска пляска(от Русия е купувана) и много ми прилича на 19 Фармаси,така мазно се нанася,като масло  Heart Eyes Но пък цвят никакъв не хванах на снимките,ама това не че аз не мога  Mr. Green заради времето   Whistling
С контурирането се мъчих мноооого,не остана четка не използвана и не вкарана  ролята за контур  Joy на живо горе-долу,амана снимки - нищо  Tired
Ей го резултата

П.П. Идеята за грима е взета изцяло от Адри  Blush Hug

# 343

Сини очи, синьо-лилав?! newsm78 грим, а око и грим не се сливат. Искам и аз такааааа! Мрън! А миглите?? Ах, миглите!

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 18:45 от Анч

# 344
  • София
Малвинка, не знам от кой мой грим си взела идея, ама ти седи чудесно  Mr. Green Самата форма на окото е решаваща за всеки грим и дори и да се използват абсолютно идентични продукти, нанесени по еднакъв начин, то пак седи различно на различни очи.

Общи условия

Активация на акаунт