Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 478
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
За да стане такъв грим трябва най-наситения цвят на бъде този на очите.
За сините очи и синия грим става дума.
Тоест каквито и сини цветове да се използват при грим на сини очи те трябва да се съобразят с цвета на синьото на окото и то да остава е най-наситеното и яркото.
Лилавото е подходящо за сините очи по подразбиране.

# 346
  • София
Днешния грим и отивам да чета назад
Продукти:
Скрит текст:
Face:
Sugar Girl
Clinique – Anti Blemish
Maybelline Fit me Concealer
Ben Nye – white powder
Cheeks:
Bourjois – Poudre le solei bronzing
Sleek – Rose Gold
MAC Whisper of Gilt
EYES:
Nyx HD Eyebase
Urban Decay: Virgin, Sin, Naked & Buck
Essence eyebrow set
Essence Brow gel
Impala silicone pencil - black
Mascara- MF – lump Defy
LIP:
MAC Viva Glam – Gaga 2

Скрит текст:

# 347
Toва ружче на Слийк колко елегантно стои  Heart Eyes и страшно нежно.
Лепи, какъв подтон е кожата ти? Моята е топъл и не съм сигурна изобщо какъв нюанс руж ще ми седи, а този го гледам... от доста време  Mr. Green
Малви, като се пробвах да прелея, дори с блендинг четка и по-скоро отнемах от сенките, отколкот да ги сливам и затова се отказах  Flutter Но иначе, да, и аз предпочитам да е прелято  Peace
Много искам да пробвам нещо по-нежно, ама все става силен грима ми, явно ме влече  Mr. Green Но ще пробвам за пролетното предизвикателство нещо по-не вечерно и силно  Crazy

# 348
Привет  Hug
Преди време бях обещала снимка на миглите на S.he . Не съм забравила, но след 3-тото слагане се скапаха и реших, че няма смисъл. Много ги харесвах, но явно това им беше носенето. Когато ги почиствам след носене и дърпам лепилото те се начупват. Последният път не успях да ги сложа, някак се гънат и лигавят. Това нормално ли е? Ще направя още един опит преди да ги отпиша тотално. И колко време/ колко пъти е нормално да се ползват едни качествени мигли? Виждам, че коментирате арделските мигли и май ще се насоча към тях. Някой пробвал ли е инглотските?
Щях да питам и за база за сенки, но видях че някой препоръчва на AVON, а така се бях засилила за есенс  Naughty
А само да добавя,че вчера в аптеката при нас зареждаха нова колекция на есенс и съответно имаше намаление 50% на някои стари неща, сенки предимно и гел очната линия

# 349
  • Провинция
Привет  Hug
Преди време бях обещала снимка на миглите на S.he . Не съм забравила, но след 3-тото слагане се скапаха и реших, че няма смисъл. Много ги харесвах, но явно това им беше носенето. Когато ги почиствам след носене и дърпам лепилото те се начупват. Последният път не успях да ги сложа, някак се гънат и лигавят. Това нормално ли е? Ще направя още един опит преди да ги отпиша тотално. И колко време/ колко пъти е нормално да се ползват едни качествени мигли? Виждам, че коментирате арделските мигли и май ще се насоча към тях. Някой пробвал ли е инглотските?
Щях да питам и за база за сенки, но видях че някой препоръчва на AVON, а така се бях засилила за есенс  Naughty

Аз съм доволна от Евйнската база - дори най-евтинити китайски сенки,стоят с часове. Но все си мисля,че е индивидуално за всеки - може би всичко е до самата кожа на клепача.

# 350
  • София
WomanBerry това с под тоновете при мен като чели не действа Sad
Студен подтон съм ако се съди по вените ми, иначе тенът ми е жълтеникъв (малко като болна от жълтеница съм без грим  Mr. Green )
иначе ружа е разкошен и не знам какво още чакаш  Crazy (обмислям скоро да поръчам още ружове)
много красив розово-прасковен цвят е със златист шимър  Heart Eyes сравняват го с Оргазма на Нарс ,но нямам идея дали наистина имат нещо общо.

# 351
Не мога да разбера моята кожа и това си е.Подвижния клепач мазен та мазен, а нагоре сухо чак се бели, буквално  Crazy
А чудех се за NYX за база?
Опитът ми с база беше в инглот и докато мигна се беше събрала  Sad Казаха ми, че трябвало да се фиксира с пудра базата. Така ли е и аз не знам опитните да кажат

# 352
  • София
vuveto и аз съмс мазен клепач и с базата на Никс HD сенките ми не помръдват
също така и с базата на Urban Decay нямам проблем

# 353
Мерси, ЛепиHug И моята кожа е такава жълтеникава без грим, и уж съм топъл подтон, ама знам ли вече  Crazy Но няма да му се чудя толкова на ружчето, и без това си е без пари направо  Mr. Green
Вувето, аз днес за първи път ползвах изкуствени мигли и арделските са страхотни  Heart Eyes В БютиБей бяха в горещите оферти миналата седмица  Peace За базата - аз ползвам и Ърбън Декей и АртДеко (тази в бурканчето). Доволна съм и от двете, сенките не мърдат. Без тях - изчезват за минути  ooooh!

# 354
Днес направих много хубав грим с кораловата сянка на Инглот, хайлайт цвят под веждата и каяла на ГР. Получи се много свежо и пролетно. Знам, че доста от момичетата имат тези продукти и затова предлагам идеята Simple Smile Снимките изобщо не ми се получават, затова и съм се отказала да показвам. Много се радвам, че се приближаваме към топличкото време и ми се носят само прасковени неща - ружове, червила и т.н.  Crazy Heart Eyes

# 355
И на мен снимки не ми се получават, но все пак ще постна две. Съжалявам за изкривените части на лицето заради снимането отблизо, но като започна да режа снимката се променя страшно много и грима. И на тези снимки носа ми е огромен.  Tired А имам хубаво, малко носле.  Joy
Мисля, че е излишно да казваш, че грима в действителност е много по- силен и по- хубав.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 01:56 от Анч

# 356
Не мога да разбера моята кожа и това си е.Подвижния клепач мазен та мазен, а нагоре сухо чак се бели, буквално  Crazy
А чудех се за NYX за база?
Опитът ми с база беше в инглот и докато мигна се беше събрала  Sad Казаха ми, че трябвало да се фиксира с пудра базата. Така ли е и аз не знам опитните да кажат

Здр, аз имам мазен и паднал клепач - бъдещата ми свекърва живее в Канада и си поръчах да ми вземе основа на Мак - родих се с грима откакто я ползвам  Peace

# 357
Добро утро, Дами,
моля препоръчайте ми палитра матови сенки, без значение от цената Praynig

Благодаря.  bouquet

# 358
Naked Basics, която в момента я има в нашата Сефора. Иначе правени палитри лично от теб от Инглот и още по-хубаво от Мас. Имам и трите вида и съм много доволна от тях. Hug

# 359
Добро утро, Дами,
моля препоръчайте ми палитра матови сенки, без значение от цената Praynig

Благодаря.  bouquet

Dior, Chanel, Guerlain

Диор имат специално разработена линия 5 color lift eyeshadow palette:

Chanel - най-легендарната им палитра:

Prelude

грим с нея

6-ците на Герлен са комбинация от матови и сенки с блясък.

Всяка от тези палитри на Диор, Шанел, Герлен е специално подбрано съчетание от водещите гримьори на марката и обикновено има инструкция за употребата им вътре - малка книжка с рисунки.

Тези сенки са невидими, ненатрапливи, позволяват напластяване и съответно може да се варира с грима - вечерен или дневен и поради свръх фината си структура и материя са скулптуриращи и по невидим начин разхубавяващи.
Икономични са.

Ох, защо ли ги хваля?Много ви моля, настоявам да не ги купувате.
При този внос от 2-3 бройки, искам да има за мен!!!

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 10:01 от Ara_bella

Общи условия

Активация на акаунт