Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 482
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, някоя от вас има ли от тези сенки http://etropolitan.com/index.php?page=shop.product_details&f … mart&Itemid=1
Цената ми се виждаа добра, за да се науча да комбинирам цветове и различни начини на гримиране. Чудя се дали са достатъчно пигментирани. Ще се радвам, ако някоя от вас сподели впечатления.  Praynig

# 361
Naked Basics, която в момента я има в нашата Сефора. Иначе правени палитри лично от теб от Инглот и още по-хубаво от Мас. Имам и трите вида и съм много доволна от тях. Hug

Благодаря Денси. bouquet Колкото и да я гледам тази палитра и да се навивам, че ще ползвам първите три цвята - не успявам Simple Smile  Струват ми се много светли, а аз ползвам такива само във вътрешния ъгъл на окото и то не винаги.
Но пък толкова отдавна я гледам, че вече имам чувството, че я имам Laughing

Арабела, благодаря за предложенията, ще има за теб, споко. Wink

# 362
Naked Basics, която в момента я има в нашата Сефора. Иначе правени палитри лично от теб от Инглот и още по-хубаво от Мас. Имам и трите вида и съм много доволна от тях. Hug

Благодаря Денси. bouquet Колкото и да я гледам тази палитра и да се навивам, че ще ползвам първите три цвята - не успявам Simple Smile  Струват ми се много светли, а аз ползвам такива само във вътрешния ъгъл на окото и то не винаги.
Но пък толкова отдавна я гледам, че вече имам чувството, че я имам Laughing
Светли са наистина много цветовете, но правят добър грим и по целия клепач не само в началото. Най-добрия вариант за мен обаче е да си направиш една чудна 10-ка от Инглот. Те имат хубави матове и въпреки, че с тях се работи доста по-трудно, отколкото с Нейкид всичко ще бъде по твой вкус и избор, което автоматично означава, че ще носи голяма радост, много експерименти и ще се използва рационално. Heart Eyes Hug  bouquet

За матовите сенки съм установила, че е много важно да са с добро качество, защото се ронят и разпрашват и не става добър грим. Аз харесвам грим изцяло издържан в мат, без смесване на текстури особено с мазни, перлени сенки.

# 363
Изобщо не съм мислила да си правя сама палитра - нямам си вяра или по-скоро не съм отявлен фен на макиажа, че да се затормозявам с избор и съчетаване на цветове.. Сега обаче се чувствай виновна, че ми пална фитила Laughing Hug

Цитат
За матовите сенки съм установила, че е много важно да са с добро качество, защото се ронят и разпрашват и не става добър грим. Аз харесвам грим изцяло издържан в мат, без смесване на текстури особено с мазни, перлени сенки.
Абсолютно Peace
Текстури никога не смесвам, не че разбирам - инстинктивно ми се получава, но аз и рядко слагам перлени сенки.

# 364
Изобщо не съм мислила да си правя сама палитра - нямам си вяра или по-скоро не съм отявлен фен на макиажа, че да се затормозявам с избор и съчетаване на цветове.. Сега обаче се чувствай виновна, че ми пална фитила Laughing Hug

Цитат
Абсолютно Peace
Текстури никога не смесвам, не че разбирам - инстинктивно ми се получава, но аз и рядко слагам перлени сенки.
Ооо поемам вината! Heart Eyes Hug  bouquet Такова удоволствие доставя да си направиш сама палитра, както споменаваш чисто инстинктивно и задължително без да слушаш продавачките, особено в Инглот, какво да си купиш и особено какво точно ти отива. Човек винаги сам усеща какво точно търси и му отива и рядко греши.
Ако искаш дори можем да си направим среща и да избираме заедно, ще ми бъде приятно и ще се запознаем. Пиши ми на лични. Знаеш ли след среща като отидем в Инглот как хубаво си изкарваме, докато момичета си избират цветове. А Жаки какъв е консултант?! Heart Eyes С Адри ги разбиват просто!

# 365
Изобщо не съм мислила да си правя сама палитра - нямам си вяра или по-скоро не съм отявлен фен на макиажа, че да се затормозявам с избор и съчетаване на цветове..

Правилно си нямаш вяра, затова има професионалисти, които са съчетали цветовете, текстурите и са дали инструкции.

Инглот, Мак са професионална козметика. Професионалната козметика съдържа агресивни вещества, които не са за всеки ден.

Луксовата козметика е за жени , които са успели, бързат  и имат изключително високи изисквания. Там всичко е направено от най-добрите гримьори на планетата, описано е надлежно, остава само да платиш цената.Simple Smile)))

Но не мисля да те убеждавам.

Послушай Денси и си напазарувай в Инглот или в Мак цветове на воля.Може да дреме професионален мейкъп артист в душата ти, откъде да знам?!

---------------

Арабела, благодаря за предложенията, ще има за теб, споко. Wink

О, мислиш ли, миличка?Simple SmileДано:)Като знам какви опашки има пред бутика на Шанел в Париж ( не се шегувам, по-спокойно е единствено през август),
съм много радостна, че тука такова нещо няма и човек с малко повече ловкост съумява да се сдобие с хитови продукти.

тези ( пролет 2013, Япония) засега не съм успяла да ги намеря:(.Някой да знае нещо по въпроса ?

Ето и грим с  нея:

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 11:38 от Ara_bella

# 366
Имам първата показана от Арабела палитра на Диор и една палитра на Шанел, за мен това са перфектните сенки. Нанесени леко за през деня, по-силно и с очната линия при Диор за вечер. Няма как да сбъркаш с тях.
Герленски още нямам, но ще поправя грешката  Laughing
Прелюд палитрата много ми харесва, ще и обърна внимание другия път.

# 367
Няма как да знаеш какво дреме в душата ми, Арабела.

При всички случаи  не е фиксацията в луксозна козметика и стремежа за себедоказване с познания по въпросната.

Благодаря още веднъж за вниманието и отговорите на всички.

# 368
  • в 1001-та нощ
имаш ли идея какви цветове те привличат? бюджет за целта?

имаш ли база за сенки?

# 369
Инглот, Мак са професионална козметика.Професионалната козметика  съдържа агресивни вещества, които не са за всеки ден.

мислиш ли? сериозно питам  Rolling Eyes
Мак и Инглот не са за всеки ден?

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 12:08 от bubanka

# 370
Инглот, Мак са професионална козметика.Професионалната козметика  съдържа агресивни вещества, които не са за всеки ден.

мислиш ли? сериозно питам  Rolling Eyes
Мак и Инглот не са за всеки ден?
smile3502 newsm03
дам, може да поспорим доста на тази тема...
МАC и Инглот са доста далече от Криолан или Бен Най да кажем. Но дори и да са тежки за всеки ден, за агресивни и дума не може да става

Да ми е паднало лицето до сега Grinning

# 371
  • Пловдив
За МАС не знам ,но Inglot нямат
парабени в сенките си и формалдехид в лаковете.
Тоест би трябвало да са безвредни.

# 372
Абсолютно безвредни са и Мас и Инглот, по-вреден е театралния грим. Peace

# 373

Аз също нямам проблем с МАС и ползвам техни продукти всеки ден  Grinning

Гримът от последните снимки е правен с продукти на МАС, NYX и Catrice  Mr. Green

# 374
И сега на кой по-напред да отговоря?

Да, разбира се, не е за всеки ден про козметиката. Няма тайни в това.
Всяка козметика , която твърди, че е про и е про, има вещества, по-тежки да го кажем така, които не са за всеки ден.
Кожа ползваща про козметика ще иска про почистване и обезателно ще иска почивка.

Не казвам, че качествената про козметика съдържа парабени, формалдехиди и прочее.

Про козметиката и не твърди, че е за нещо друго освен за про цели.
Твърди само, че е про. А там целите са други от тези на козметиката за всекидневна употреба - при про е важно способност за снимки, неизменяемост при специално осветление и т.н., а не поддръжка на кожата, защита от слънце, овлажняване, некомедеонност.

-------------
С поустингите си не искам ни най-малко да се изтъквам.
Но има неща и теми с които съм запозната. Може би даже много добре.
Ако започнем разговор за самолетостроенето или ядрената физика, кълна се, ще мълча като рибка.

--------
МАС имат про линия, но имат и ежедневна линия.

Общи условия

Активация на акаунт