Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 46 624
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Да се запиша в темата  Party

Този грим ще го сънувам  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 21:34 от bubanka

# 76
И се записвам с
Скрит текст:

Бери, уникално се справила с предизвикателството, много ми хареса   bouquet

# 77
  • Провинция
Някой ще ми каже ли перманентното извиване на мигли на какви цени варира и дали си заслужава?

# 78
  • Провинция
Благодаря и от мен за новата тема.

Време е за реклама Mr. Green
Трябва да ви похваля един продукт, защото съм невероятно впечатлена!

Ха, подобно яйце се мотае из нас от година сигурно без да го погледна за какво е.  Rolling Eyes Laughing Сега го разучих, това е - Egg Pore Tightening Pack

Може ли повечеко информация за това яйце?Такова чудо не съм виждала.Извинявам се, но съм невежа в това отношение.

# 79
WomanBerry, какво е това прекрасно синьо от свежия грим на първа страница?  bouquet

# 80
Някой ще ми каже ли перманентното извиване на мигли на какви цени варира и дали си заслужава?
Напишете го в Гугъл с вашия град и ще ви излязат оферти.  В София почва от 20-30лв. В нашия град намерих само на едно място, но като знам как дамата взема 2 пъти по-скъпо за услугите си от останалите( но пък работата й е безупречна),  ми се свива сърцето...

# 81
Лошка,  цветът се казва Peace от Deluxe палитрата на UD   bouquet
Кръговрат, погледни последните страници на предната тема. Там пише за яйцето подробно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707875.735  Peace

# 82
  • Провинция
Лошка,  цветът се казва Peace от Deluxe палитрата на UD   bouquet
Кръговрат, погледни последните страници на предната тема. Там пише за яйцето подробно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707875.735  Peace

Благодаря много, но останах с впечетление, че в България го няма. Ако някоя от вас си поръчва от някъде нека се свърже с мен на ЛС.МНОГО МОЛЯ! Praynig

# 83
Преди малко правих грима на ЛьоПравокатор-а, но сивото го оставих по-светло. Имам едни прахообразни прасковено-розово-златни сенки на Севънтийн и тъкмо им се чудех последните дни с какво да ги комбинирам. С кафяво не ми харесва.

Скрит текст:

Сори за сбръчкания клепач, но още имам поражения от една тъпа химическа намеса, която направих на своя глава без всякакви консултации.  ooooh! Втори месец се лющя и беля, като гущер.  Blush

Аз за разлика от повечето момичета в темата не обичам много-много цветни сенки, но умирам за цветни спирали. Имам всякакви, само жълта нямам и ако видя няма да й удържа. Нося ги обаче без всякакви сенки. Цвят plum нося най-редовно през деня и ги хабя по-бързо от черните.

# 84
Лелееее, Check please, ти изби рибата с око - направо уникален цвят!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много, много красиво!  bouquet
Шанел ще имат жълта спирала в новата си колекция!

# 85
Check Please, наистина красиво!

аз пък не виждам цветните спирали на моите мигли  Rolling Eyes
само на силна светлина, под определен ъгъл ги улавям като нюанс, а пък ми се носят  Confused

# 86
Лелееее, Check please, ти изби рибата с око - направо уникален цвят!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много, много красиво!  bouquet
Направо! Heart Eyes

# 87
  • София
Чек, това твоето око ли е???  Shocked Или е леща?  Shocked

# 88
Лещи, момичета, лещи. Иначе окото е скучно кафяво. Mr. Green
Цветът им е сив, но много интересно ми стои на очите.

# 89
  • Перник
Check Please , страхотен грим,обаче при това око кой ти гледа грим ???  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота!!!

Общи условия

Активация на акаунт