Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 453
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Перник
Ох,прехвърлих набързо (после ще се връщам да чета подробно  Blush ) ,но някой питаше за молива на водната линия....в последния грим точно Flash сложих във водната линия и много ми хареса резултата,иначе за там ползвам предимно в телесен цвят.TF са си чист Том Форд (Адри  Hug  Crazy ) обаче по-скоро Том Фордевич  Laughing (руско менте)

# 451
Не ви изпускам, но сега отново имам въпроси.  Blush
Първо да споделя, че моливчето на УД е страхотно, издържа ми с часове във водната линия!  Heart Eyes
Сдобих се и с 2 червила от колекцията на Кейт Мос за Римел 03 и 08, чудни са. Препоръчвам ви ги.
А въпросът ми е някой изпозлвла ли е ружа на мак warm soul и дали е по-кафеникав или розовеещ?
Чудя се за грима за бала, дали да ми контурират лицето (купих си лагуна на нарс) и да сложат и руж или този руж може да се сложи и като контур?
Искам нещо с фин блясък за бузките, защото за очите реших да си взема maked basics, очна линия и мигли на мак.
Благодаря!  Hug

Warm soul е розовеещ, освен това имай предвид, че е минерален руж, което го прави по-лек Peace Не можеш да контурираш с него. Няма никакъв проблем гримьорът да ти сложи и руж, и да ти контурира лицето. Ружът се слага на бузките, а контурирането се прави по/под скулите. Wink

Благодаря ви момичета, радвам се, че ви харесва Simple Smile)
Илли, имаме сходен вкус значи Hug

# 452
Да, и аз този вариант обмислям, на теория може и хайлайтър да се сложи, но аз не искам тежък грим.  Joy Отчайващ случай съм.  ooooh! А как мислиш, добре ли ще се комбинира с бронзираща пудра и неутрален грим на очите?  Flutter

# 453
# 454
  • София
оформяне на вежди със сенки

# 455
Аз съм за неутралния,лек пролетен грим. Може да има и цветен акцент Simple Smile Иначе да,мисля че добре ще се комбинират

# 456
Аз съм за неутралния,лек пролетен грим. Може да има и цветен акцент Simple Smile Иначе да,мисля че добре ще се комбинират
За цветен акцент си имслех за някое пастелно розово-коралово червило, мисля че розовото от ружа ще се съчетае с розово червило.  Thinking
Скрит текст:

# 457
А как се фиксират, запазват веждите, когато са рисувани със сенки?

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 23:47 от LOSHKA

# 458
  • в 1001-та нощ
на мен сенките не ми падат, но аз леко оформям в окосмената част  Peace

# 459
Ейй, никога не бих предположила, че тези вежди са рисувани. Еха!

# 460
Момичета, днес си купих коректор на Алверде.

Колебаех се между един на Риммел (Wake me up май беше) и този, тъй като нямах възможност да дам повечко пари за друг. Риммела ми хареса, защото беше с мнооого лекички перлени частички в него, но пък не ми хареса как се разнася по кожата. Поне на ръката де...
Та... някакви отзиви за Алверде-то? Още не съм го пробвала, ще го направя утре, но все пак ще се радвам да чуя мнения за коректора, а и за Алверде козметиката по принцип (на първо четене си харесах две- три неща).
Пробвах го на ръката, харесва ми като консистенция, цвета също. Само аромата му ми е в повече, но ще го преживея. Дано на лицето да има добра покривност...

Като цяло-бихте ли ми дали препоръки за добър и не много скъп concealer? Не коректор, от ония сухите за пъпки, а от този тип.

Лошка
, моите вежди винаги са с безцветна спирала. Иначе всеки косъм си е със собствено мнение Laughing Запълвала съм и с молив и със сенки. Първо запълвам с молива/сенките, после сресвам със спиралата и накрая ако има нужда от "дооцветяване" отново леко запълвам с цвят. Възможно е да се поразмажа около веждите, затова след оформянето почиствам около веждите с мокра клечка за уши. Понякога (ако съм търкала малко повечко) се налага да добавям и коректор или малко фдт над веждите, но в общи линии това ми се случва рядко.

Мацките, които ме адднаха за приятел във ФБ - благодаря Hug Позволих си да ви разгледам част от снимките...еееей, пусто любопитство Laughing Ма много сте ми сладки всичките Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 00:11 от foxy81

# 461
  • София
Днес пробвах малко по-различно оформяне на грима от типичното за мен и се оказа, че много ми харесва. Нищо от реалните цветове обаче не излезе на снимките този път  Confused Не знам защо така.

# 462
foxy,
мерси за инфото за веждите, моите ги третирам уж с ампула за израстване.Използвам молив, и отскоро и леко спирала за вежди. PeaceАко подстрижа някое косъмче имам чувството, че ще изглеждат съвсем плешиви.
Имам няколко неща на Алверде, но не съм особено впечатлена.Казаха ми за някаква база за грим, която била добра, но не запомних коя точно.
Адри, нетипичен грим наистина, но красив.  bouquet
Представям си го с леко по-къса светла централна част.Извини ме, че давам мнение.
Скрит текст:
за да съм в групата във фб трябва да познавам някой, който да ме покани ли?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 01:03 от LOSHKA

# 463
  • Sofia
Най-накрая вече имам база за очи, с помощта на една мила дама от тук!   bouquet  
Цветовете, интензивността, нанасянето и трайността нямат нищо общо с  тези без база, но вие това си го знаете.  Grinning

# 464
Адри, очната линия с молив ли е правена? На мен много ми допада този ти грим. Много е подходящ за всеки ден  Heart Eyes
Карен, коя база взе?
Ники, да кажа за ружа на Катрис. Оказа се, че не е 030, а е 050! Разнася се уникално лесно и стои като много фин златист хайлайтър с едва забележим прасковен нюанс. Многооооо ми харесва  Heart Eyes

Оф, все имам чувството, че спамя и даже, за да не е просто спам изнамерих от архивите една снимка, която да ви покажа, обаче качеството й е ужасно  ooooh! Снимана е преди дооооста време с телефон и сега намирам страшни грешки в грима си. Но пък е единствената комбинация с розово (не знам дали се вижда Grinning ), която ми седи горе долу добре  Crazy

Скрит текст:
- това е отрязания вариант на горната снимка
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт