Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 461
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
foxy81, по темата за коректора с чиста съвест мога да ти препоръчам двата варианта на Bourjois - Healthy Mix Concealer   

и Healthy Mix Illuminating Brush Concealer

Аз имам сух околоочен контур и тези коректори не изсушават, не подчертават бръчици, но не са и прекалено мазни, за да се разтичат и да не изпълнят основната си функция. Не знам каква  е цената на Алверде, но тези са около 13 лв. А и светлият им цвят е наистина светъл.  bouquet

# 466
Babydoll, благодаря ти. За същия коректор се сетих и аз, обаче в магазина не предлагаха Буржуа, а аз всъщност бях отскочила само за малко, понеже бях на работа. Не съм обикаляла специално, купих Алвердето набързо. Струва 7 лв.

Адри, както и да се гримираш все ще ти отива  Hug

# 467
foxy, тъкмо щях да ти пиша за Алвердето, но ти си го взела.
Аз взех най-светлия цвят, който се оказа, че ми е тъмен, а определено не съм бяла.Друго, което е доста неприятно е, че при мен прави кир ефект.Сподели и ти мнение като го ползваш Peace

# 468
foxy, тъкмо щях да ти пиша за Алвердето, но ти си го взела.
Аз взех най-светлия цвят, който се оказа, че ми е тъмен, а определено не съм бяла.Друго, което е доста неприятно е, че при мен прави кир ефект.Сподели и ти мнение като го ползваш Peace

Аз си взех 02 порцелан, добре ми е като цвят. То всъщност имаше налични два цвята. Този беше по-светлия. Вече съм с него. В началото ми стоеше някак сухо на кръговете под очите (не знам как да се изразя по друг начин Embarassed). Но след десетина минути вече се сля с кожата ми и засега е добре. Ще пиша отзив пак след 5-6 часа. Дано не ми се събере някъде, че ще се ядосам Laughing
А бе като не е читав, ще си взема по-нататък друг. Този не струва милиони. Ще го прежаля Laughing Аз от клипчетата в ютуб съм си харесала на Мас, май беше студио финиш, обаче още не съм с финансови възможности за него.

# 469
  • Пловдив
Аз чакам на течния коректор на bareminerals тези дни , ще пиша отзив щом го понося няколко пъти, от много време му се канех , ни все не стигаха до там финансите , а и психически някак не бях готова да дам толкова пари за един коректор  Whistling

# 470
  • София
Аз чакам на течния коректор на bareminerals тези дни , ще пиша отзив щом го понося няколко пъти, от много време му се канех , ни все не стигаха до там финансите , а и психически някак не бях готова да дам толкова пари за един коректор  Whistling
Сподели после, stroke of light ли поръча?   bouquet Аз ползвам Bare minerals Well Rested прахообразен и са му избрали съвсем точно името  Grinning Дава супер отпочинал вид и озарява страхотно погледа  Laughing Понякога го нанасям и на петънца. Като цяло съм им голям фен!

# 471
  • в 1001-та нощ
Адри, Бери  Hug поднесохте изненади тази утрин  Heart Eyes ама и все едно те е наговорили  това синьо  Heart Eyes

Аз днес ползвах ванилата сянка на МАС,  по-силен контраст на костта в кафяво към бордо, снимах преди да изляза, но ще покажа довечера, ако е станало  Blush

Адри  Heart Eyes ти не снима ли грима от събота - беше фантастичен  Heart Eyes

# 472
  • София
WomanBerry , много благодаря за отговора! Simple Smile  bouquet
Моят е 030 и няма нищо златно в него! Sad Нанасям го с четката за руж на Essence.  не знам, но нещо не ми допада на мен.
Страхотен грим си показала! Simple Smile

# 473
  • Стара Загора
Фокси, и от мен глас за коректорите на Буржоа. Ползвах и двата, като този в тубичката е идея по-покривен и т.к. го ползвах над година се посгъсти накрая и започна да ми се събира. Обаче този под формата на писалка е екстра, но свърши много бързо. Започнах да го ползвам през ноември и предната седмица ми свърши (редовна употреба 3 макс. 3 месеца и половина, т.к. не го ползвах всеки ден). Днес ще ходя да си купувам нов, защото не мога с фдт-ен на клепачите.

# 474
Момичета, да се похваля - вчера за първи път успях да си направя очната линия както трябва  newsm44
Лазурит, страхотно пролетно гримче. Би ли споделила кои са сенките?

# 475
Сладкиш, на последната снимка не съм аз  Blush, а самата снимка е линк и можеш да видиш там.
Много ми хареса как леко и естествен стои...

# 476
# 477

Виж какво намерих:
http://www.maccosmetics.com/flash/color_play/index.tmpl?colorplaysample=0xFFFFFF

Т.е. има... предполагам ще се включат и тези, които ги ползват, с по-конкретна информация. 

# 478
Адри  Heart Eyes ти не снима ли грима от събота - беше фантастичен  Heart Eyes

А, тя го показа дори няколко дни преид срещата  Wink Този глитър е убийствен  Heart Eyes Трябва да си го намеря от някъде.

heydi, страхотна ти е тоалетката  Peace Дори се позамислих дали да не разместя спалнята и аз да си сложа едно такова нещо, само за това  Whistling

Страхотни гримове видях последните страници. Но не мога да не отбележа синия грим на B & C - страшно ми харесва този грим и предполагам, че много ти отива  Grinning

Аз искам да пробвам ново оформяне на грима и днес мислех да спретна нещо в сиво и зелено, като за първа проба. За жалост вчера си легнах по нощите и днес се изхлузих чак в 7.30, и нямах време за никакъв грим  Tired Утре ще се постарая да се изритам от леглото по-рано  Whistling

# 479

Общи условия

Активация на акаунт