Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 456
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив

Знаете ли по колко лева са празните двойка палитрички на Инглот?

Aко не се лъжа двойката палитричка е 11 лв. Peace

# 526
Сладкиш, на последната снимка не съм аз  Blush, а самата снимка е линк и можеш да видиш там.
Много ми хареса как леко и естествен стои...

Извинявам се за объркването... но това не съм аз ... явно трябваше изрично да напиша  Embarassed
Иначе признавам, има известна прилика и може това да е причината да ме грабне.
Намерих го докато търсех идеи за зелена очна линия/молив и розово-златен молив-червило, което обаче мисля да ползвам и на клепачите, че е сухо... то май и за лицето става... доста блещука Simple Smile

Спомняте ли си на Ейвън Арабски блясък серията ... е от там е  Blush

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 20:40 от Лазурит

# 527
Ето малко лично творчество!!!За всички,които ме помолиха да ме видят и мен!!!Това съм аз!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 20:52 от ♥ Мария ♥

# 528

Лазурит, много хубав и интересен грим си показала. Умело и свежо съчетание на цветове.Неочакваност.Добро изпълнение. Харесва ми и това, че пускаш истинска фотография.Имаш хубави вежди.И добре оформени.

Обичам да гледам истински неща, а не ретуш и фотошоп.

Че с ретуша и фотошопа кой ли не е талант, а на живо ...както беше казал поета - озъбено свирепо куче.

Ето затова обичам необработените снимки на грим. Добре заснети. С добро осветление. Или много леко обработени с чувство за мярка. Блъра не ме кефи.

редакцията на поста е единствено в намаляването на снимката до по-поносим размер
ако някой желае да види подробности, моля да разгледа оригиналния пост

знаете - с оглед улесняване на други/те/ потребители, желателно е големите снимки да се намаляват или поставят в скрит текст при цитиране

# 529
Бубанка аз нямам представа как се намаляват тук снимки,ако можеш намали ги ти,защото нищо не разбирам!!!

# 530
  • в 1001-та нощ
...a.l.e.n.a, какво става с теб? В последно време нищо не показваш  Rolling Eyes Липсват ми снимките ти всяка сутрин  Blush

много мило, поради промяна в сутрешната програма - нямам никаква възможност да се занимавам със снимки, но днес реших да снимам и да поствам вечерта, ето как бях днес  Heart Eyes

На подвижния клепач - сянката ванила на МАС, на костта имам кафява основа и лилавеещо бордо на инглот  Peace

# 531
aH, аз ползвам минералния фдт на bareminerals в най-светлия цвят (fair) и съм много доволна. От години ползвам само прахообразни фдт и този ми харесва най-много.  Peace

алена, харесва  ми цветовата комбинация.  Hug

Ето днешният грим от мен. Лявата снимка е на лявото око със светкавица, дясната на дясното око на естествена светлина (колкото имаше днес)...

# 532
Бубанка аз нямам представа как се намаляват тук снимки,ако можеш намали ги ти,защото нищо не разбирам!!!

заповядай:
Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка

# 533
  • в 1001-та нощ
wow Епона  Hug чудно е станало - всеки ден поднасяш изненади, страхотно е така  bowuu

коя е синята сянка и коя е очната линия  bowuu

# 534
Епона Heart Eyes Супер! Просто....божественярски грим, страхотно синьо!!!
Алена, установих, че много те харесвам в пастелни, светли, нежни цветове Heart Eyes Гледах ти снимките във ФБ, надявам се да нямаш нищо против Rolling Eyes Страхотно излъчване имаш! Жена...ама в истинския смисъл!
Пропусна да кажа на Лазурит, че много ми харесва цветовата комбинация, която е направила Peace
Мария, а ти страшно ми приличаш на тези снимки на певицата Галена. Комбинацията ти в лилаво и златно ми харесва (по принцип харесвам нетипични комбинации) ииииии имаш невероятни устни!
Малвинка, на теб казах ли ти, че отново много ми харесваш? Heart Eyes Е, ако съм пропуснала да знаеш Hug
За утре плана ми е да направя тюркоазен и прасковено-жълт грим. Да видим докъде ще я докарам Laughing

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:33 от bubanka

# 535
# 536
Мерси!  Hug Кое синьо, светлото или тъмното (което малко се е позагубило на снимките, особено на тази със светкавицата): светлата е от синята четворка палитра на Лореал, а тъмната е MAC Blue Flame. Очната линия е синята на NYX. Ей, тези очни линии колко са ми удобни, а и стахотен цвят вадят, но това щипане през първите 5 мин. след като съм сложила не мога да го разбера...

# 537
Моля, спорът да спре!
Редактирах още един пост. Повече нямам намерение да обяснявам какво и защо съм редактирала. Редактирането е единствено въпрос на добра воля от страна на модераторите. Имам пълно право да изтрия целия пост по моя преценка - пише го в Правилата на форума, а също и изтрит пост може да бъде видян от администратор, който желае да се запознае с текущата драма. Редактиран пост обаче не може да бъде видян. За това обмислям всеки следващ спорен пост да изчезне целия без значение колко и каква полезна информация по темата за гримирането съдържа.

# 538
  • в 1001-та нощ
Епона Heart Eyes светлото  Heart Eyes

За очната се надявах да е на NYX, феноменални са им очните линии, цял живот ще благославям Ел, че ме светна  Heart Eyes

Фокси, мерси  Blush и аз мисля, че пастелните са ми най-подходящи Hug за другото - женствеността ми е лайт мотив във всичко, може би прозира в повечето неща, които правя, а снимките (онези) са ми личното бягство в посоката да бъда себе си  Blush

Хайде - не пропускай и този път пролетното предизвикателство, аз пуснах 2 бързи гримчета (както ти ги наричаш), второто е много лятно, на снимките излезе есенно, дано на Вашите монитори е по-свежо Heart Eyes

# 539
Епона, а аз говорех и за двете сини Simple Smile

Предизвикателството не мисля да го пропускам. Още повече, че имам доста почивни дни тази седмица и ще имам време Peace

bubanka, извинявам се! Ако ти или другите модератори прецените, изтрийте каквото е нужно от моите постинги. Както казах - нямам намерение да се занимавам повече с това.

Общи условия

Активация на акаунт