Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 339
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

Аз искам линк на продавача, от който беше поръчана копието на Нейкида и която гледахме и сравнявахме с моята палитра на срещата? Наумила съм си нещо... Mr. Green

Заповядай
След сравнението на срещата, веднага се засилих да я поръчвам, но умниците са я сложили в "Eye Liner", вместо при сенките и се изнервих тотално. Добре, че една фея ми пусна линка  bouquet
Вече тръпна в очакване..

Значи fake Нейкид-а е читав, а? Аз доста се позамислих когато видях линка. Май-май и аз ще поръчвам в скоро време Mr. Green Аман от вас Crossing Arms Само ме зарибявате тука ooooh!

# 646
http://makeupandbeauty.com/inglot-freedom-system-rainbow-eyeshadow-101r-review/

тук са намерили поне първите 3 цвята от Basics

А тук Темпталия е писала за всичките цветове на кои други приличат: http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-basics-eyeshadow-pale … w-photos-swatches

# 647
  • София
Фокси, мнооооого е добро ментето, разликите в цветовете са минимални. Я се организирайте няколко пловдивчанки за следващата среща..  Hug

# 648
  • София/Бургас
Жаки, благодаря!   bouquet

# 649
Фокси, мнооооого е добро ментето, разликите в цветовете са минимални. Я се организирайте няколко пловдивчанки за следващата среща..  Hug

Ааа, на кой да оставя децата Laughing Mr. Green
Тц,тц, тия китайчета са голяма работа!

# 650

Мис Нели, както винаги изключително полезни съвети.И аз ще помоля за съвет относно грим.

Видях и голямата снимка. По принцип има изследвания че повечето хора намират непропорционални лица за красиви, като комбинацията от малка брадичка, по-голямо чело и повече пространство между око и вежди обикновено допада на най-голям процент  Grinning. Като за начало бих попълнила и подчертала леко веждите. Синьото гримче не мисля, че е подходящо, и като цвят, и като тоналност и разположение. Второто обаче е добре, идеално е като разположение и може да понесе различни цветови вариации. За вечерен/артистичен грим може да дръпнеш повече тъмен цвят  върху клепача(като по-драматичните гримове на Адри). Имаш доста пространство за работа и лицето може да понесе доста тежък и драматичен грим, експериментирай.

veselina_s_p при първите 2 грима тъмните цветове са вдигнати доста нагоре като за моя вкус и мисля,ч е биха превземали прекалено много от лицето на живо. Зеленото е чудесно, много ми хареса и като иззпълнениее и като цветове, само червилото малко лилавее повечко на снимката, малко по-топъл цвят бих ккомбинирала. Грима с червено червило също е страхотен и много ми хареса.

# 651
Надявам се става ясно за какво говоря, няколко стр назад съм (котарака ми претърпя сериозна операция тези дни и нямах много време за форум)

Епона, подстригване. Може да звучи странно, но с нокторезачка внимателно може да се ормят веждит косъм по косъм кактто със скубне. АКо не и харесва - гаранця бързо ак ще са  на място. Ако ти хареса - може да проължиш със скубане във същия дух. И аз само бих оформила леко отдолу от извивката нататък, , средната част има добра форма, началото смо бих подстригал леко за изравняване.

Анч чудесен грим, добе прелят и чсто изпълнен, харсвам цветен акцент на долен клепач. Перфектни вежди(Мислех, че си блондинка  Rolling Eyes )

lepidopteria приятен  грим, бих изнесла черното на линията на миглите, вместо на водната, за да не се смаляват оптически очите.

WomanBerry интересно оформяне и избор на цветове. Като е почнато така, аз бих довършила като линията от долу е по-тънка, и балансирам с горния по-тъмен  цвят - там,където на горния клепач свършва тъмното, на долния бих започнала тънък акцет с тъмното, като го дръпна на няколко милиметра под линията на окото(надявам се стана ясно).

B & C харесват ми гримовете ти, имаш огромем напредък от началото  на темата и се радвам че експериментираш с цветове. Качеството на сенките на никс пада в палитрите често, понякога повече, понякога по-малко.

mis_val да, може да се използва коректор без ФДТ, просто ще прелееш малко повече в кожата и готово (А и цвета трябва да е добре подбран). кожата ти изгежда чудесно, реших че си с ФДТ на снимките първоначано.

Графиня дьо Адри́ аз съм ЗА светлозеленото.

# 652
  • София/Горна Оряховица
Боряна, с 2 различни молива ли си? Или така изглежда на снимката?

Всъщност са три цвята сенки - от тюркоаз, към тъмно синьо към графит. На клепача е златно.

По въпроса с обработените снимки - аз ако можех да се фотошопнаааа  Crazy . Не да променям грима, да си правя преливки и т.н., а поне да си прикрия неясно откъде появилите се косми, петна и т.н. Не снимам с професионален апарат, а с турбо-сапунерка и въпреки това се вижда всичко, дори ме прави далеч по-дефектна. На снимките клепача ми изглежда ужасно грапав, а на живо си е полиран.

И въобще не знам защо коментираме такива глупости, ние сами си знаем кой колко може  Peace .
Впрочем, точно благодарение на една обработка WomanBerry изкара реалните цветове от грима с трите цвята в очната линия, аз съм пуснала оригиналните снимки, в блога й тя ги пусна леко изсветлени - и са излезнали реално, а не леко притъпени, както са тук.

You know my name - инглотското matte 361 да не е онова коралово от вълшебния грим, опушен с капучино (доколкото помня) ? Страхотен беше, не знам как не го сънувам  Heart Eyes .

# 653
  • Пловдив
foxy , много ми харесаха и двете гримчета, които си спретнала Simple Smile) . Да изкажа по-конкретно мнение за моята поръчка ,толкова ми хареса, че искам да си намеря такива цветове и да понося това гримче , много носимо ( за моето ежедневие, за някои и супер силен опушен грим е носим в ежедневието) с нетърпение ще чакам фото-уроците ти.  Hug Много си талантлива !

# 654
  • Перник
Епона,хареса ми гримчето ти от дне,обаче за да съм честна и да си кажа как повече те харесвам (поне от снимки  Blush ) повече ми харесва като има светличко в средата на клепача и затъмняваш към края  Hug Обаче това си е лично мое мнение  Hug
Фокси, с огромен кеф ти гледам снимките  Heart Eyes И двата от днес ми харесват,обаче синият е ВЪРХА   bouquet Браво!!!А пък така да ти отиваааа  Hug

# 655
Боряна, с 2 различни молива ли си? Или така изглежда на снимката?

инглотското matte 361 да не е онова коралово от вълшебния грим, опушен с капучино (доколкото помня) ? Страхотен беше, не знам как не го сънувам  Heart Eyes .
Точно то е Peace

# 656
  • Пловдив
Иначе вариантите за Нейкид са много добри, но....като сметна по 20 лв рефилчето, то по-добре Нейкид да се купи за 80 лв, отколкото Инглот за 220лв.

ИНГЛОТ да не са вдигнали цените? Thinking
Последно преди десетина дни си взех два рефила от Rainbow-сенките, които са по 10,50 лв. бройката, а единичките бяха по 8,50 лв. Ако няма завишаване на цените, то Инглотска Нейкид би излязла към 102 лв. + една палитра 20 (май беше 29,50 лв.) - та грубо излиза към 132 лв. (по-скъпичка от истинската Нейкид, но мисля, че и като грамаж Инглот са повече) Peace

И като заговорихме за Нейкид-а - китайското менте заслужава ли си като пигментация и цветове изобщо?

# 657
Иве, да вярно, че така може би щеше да е по-добре, но малко ми беше притеснено с цветовия експеримент и не посмях.

Малви,  да си призная и аз така повече се харесвам.

Мис Нели, мерси отново. Аз се реших вече да ги пипна, само трябва да намеря повече свободно време.

# 658
  • Sofia
Аз лично не бих рискувала да си мажа по лицето китайски гримове като зная колко токсични са материалите, които използват в детските играчки, багрилата на дрехите....

# 659
Момичета не ви ли е страх да купувате китайски ментета? Лично аз съм доста резервирана към китайската козметика и повечето китайски стоки,  защото никога не знаеш какво има в продуктите им... обикновено мине се не мине време и постояно избухва някой сканда с китайски продукти, които съдържат вредни/отровни вещества.

Общи условия

Активация на акаунт