Черен списък на храни и хранителни продукти - 5та тема

• 159 832
  • 635
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Принципно съм съгласна, но обясненията са...  ooooh! Хидроксилни молекули, WTF?! Убедителността издиша с такива бисери.

# 451
Пиеш безалкохолна напитка с надпис "Кока-кола" - мда, вкусно е
Пиеш Дерби кола - мда , пиеш Пепси.

Пиеш Швепс Мандарина- мда, вкусно ама много дори.
Пиеш Дерби мандарина - мда, пиеш нафта.

Е как пък не можаха да ги уцелят тия вкусове бе. Дегустаторите ли им липсват?

# 452
  • Sunshine state

Направо ме утрепА. Joy

# 453
Мускат, на Вила Ямбол, 3л. 2014 година, има аромат на зъболекарски кабинет.   Sick
Скрит текст:

# 454
Не че не се знае, ама все пак  #2gunfire
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=48260

# 455
  • София
Не е излязъл никакъв такъв списък, статията е фалшива. Никъде в чуждата преса или на сайта на грийнпийс няма такова нещо.
Което не значи, че с тези фирми не е така  Peace

# 456
  • София

Направо ме утрепА. Joy
И мен! Добре, че имаше кой да направи това сравнение, че да избираме от двете отрови по-вкусната  Joy

Торта на сладкарница Пчела - в офиса на мъжа ми се черпят с такива и се сдобих с етикет със съдържанието- паметник на човешката наглост!
Вътре има химичен коктейл, подправен с брашно и вода! Десетки Е-та, пропиленгликоли, пирофосфати и полиглицероли, но най-ценното е кармазин Е122 , директно опасно за деца!
Избягвайте на метри такава химическа торта!

# 457
  • в сърцата на децата <3
Те Пчела от години имат слава на особено нискокачествени, но за сметка на това - не чак толкова евтини.

# 458
  • София
В сладкарниците "Пчела" навсякъде има написано съдържанието на тортите им. Ужасяващо е! Лошото е, че не се знае какво има в тортите на Неделя или на Лагуна например. Thinking

# 459
  • в сърцата на децата <3
Неделята са същата гняс, но тройно по-скъпи. Вариантите са или бутикови торти (модерните напоследък био-еко-органик незнам-си-кво) или домашни. Всичко друго е химия.

# 460
Варна, машина за трапезна вода на улицата.
Добре изглежда, подробни описания, връща ресто. До тук добре...
Извършва обратна осмоза, до тук перфектно добре.
Цената 10 ст. за литър. За справка , най-евтино съм намерил бутилирана за 18 ст. на литър.

Плащам си , наливам си, измервам - 155 ppm твърдост.
Което ще рече - обратната осмоза е частична(понеже на чешмата е 250 ppm). Половината вода си е директно чешмянка .
Е пари за чешмяна вода ли ще даваме?

За сведение, бутилираната вода с обратна осмоза е с твърдост 2 ppm. Което си е почти дестилирана.
Язък им за старанието, но надеждата която ми разбиха няма да им я простя. Тъкмо си помислих, че съм намерил евтино решение за поливане на насекомоядни растения. Но не.

# 461
  • Sofia
Отвратителен кашкавал от Т маркет,водят го Витоша ,от краве мляко,в момента е на промоция от 12лв.на 8лв. Има вкус и мирис на лекарство,не се топи при печене,жилав и твърд като пластмаса ooooh!

# 462
  • в ябълковата градина
Аз добавям масло Верея. Въоще не е евтино, а стои меко в хладилника, което е признак, че е маргарин.

# 463
Потвърждавам за Верея - ниско качество на висока цена.

# 464
  • София
Краве сирене по БДС на Вършец , цена 8.50лв за кг (имат и по 6.50, което явно е втвърдено преждевременно и /или не е само от мляко) - в шуплите има слуз, която се точи като.... абе на 10 см се източи една лига от една малка шупличка!

Общи условия

Активация на акаунт