Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа дубликати на документи от България, ако съм в чужбина?
Какви са изискванията за получаване на френско гражданство за деца, родени във Франция и децата на кандидат?
Какви са мненията за натурализацията и гражданството в контекста на живеене в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа дубликати на документи от България, ако съм в чужбина?
-
Какви са изискванията за получаване на френско гражданство за деца, родени във Франция и децата на кандидат?
Децата, родени във Франция, могат да получат френско гражданство при определени условия. Те трябва да завършат училище във Франция и да подадат молба за гражданство след навършване на 18 години. Процедурата е по-лесна за тях в сравнение с тази за техните родители. Децата на кандидатстващите автоматично получават гражданство, без да е необходимо допълнително подаване на документи. Това е автоматичен процес, който се осъществява при придобиване на гражданство от страна на родителя.
-
Какви са мненията за натурализацията и гражданството в контекста на живеене в чужбина?
Мненията за натурализация и гражданство в контекста на живеене в чужбина варират. Някои хора смятат, че е важно да имат гражданството на страната, в която живеят, за по-лесно пътуване, образование и други предимства. Други се колебаят или не виждат нужда от него, като вземат предвид своите лични обстоятелства и вярвания.
-
Какви са изискванията за гласуване на българи, живеещи в чужбина?
-
Какви са изискванията за получаване на френско гражданство?

.
Но , признавам, че прекарахме един прекрасен час. Децата цяла година учат за киното в часовете по изобразително изкуство и са работили с истински режисьор, истински монтажи н в стил нямото черно - бяло кино от 20 години. Беше супер интересно, обещаха да ни дадат на ключ USB филмчета та.
Пак ни се размина голямият дявол, но още не мога да се успокоя... Вече ни е за 3ти път, но вчера ние нямахме късмет : спешното беше препълнено и се наложи да чака от 15.30 до 23 часа
като чак в 20.30 и разрешиха да пие вода ! Накрая ни пускаха да си ходим, добавяйки "и без това няма свободни легла" 
Дано слънцето пак да се покаже! Лека неделна вечер!
Дървата ги наредих, но ми докараха още един камион и две палета на коит ода ги сортирам, та има още работя...и още ще има, но поне сухи дърва ще има за зимата
просто се възхищавам на учебната система тук...и Алекса как говореше за фото курса на Марина, така и ти за Яна...абе добре ми звучи. Апропо, Алекса, верно зачезна