Затворен ли е магазин Mango в центъра на Варна?

• 6 623
  • 13
  •   1
Отговори
  • Центъра на Вселената...
Момичета, обърнали ли сте внимание дали работи въпросния магазин Манго тези дни? Стори ми се, че са затворили?

# 1
Възможно е, преди около 3 седмици ходих и беше почти празен. Една от служителките спомена, че е вероятно да ги затворят, защото нямат работа.

# 2
  • Варна
Днес минах от там имаше момичета вътре,явно разчистваха,магазинът е празен,и  направо разбит вътре,а на вратата пишеше ,че магазинът е затворен,и че в гран мол има Манго.Не пишеше закрит newsm78 НО СПОРЕД МЕН Е!Центъра съвсем замря,нормално е и те да затворят,ако нямат клиенти!То не останаха магазини на центъра освен Ню Йоркъра и вторите употреби!

# 3
  • Варна
Магазинът на Манго в Гранд Мол също е затворен. Някой има ли представа защо и до кога няма да работи?

# 4
защо е замрял центъра newsm78

# 5
Използвам темата да попитам- има  ли някъде "Манго" във Варна?

# 6
  • UK
Използвам темата да попитам- има  ли някъде "Манго" във Варна?

Към момента -не и двата им магазина не работят за съжаление Rolling Eyes

# 7
Включвам се и аз тук, но с питане не за Варна, а за София. Дано някой се включи. Има ли Манго в София някъде? В Мол ъф София на тяхното място има H&M, в Сердика-някакъв друг магазин, а днес видях, че и на Витошка е затворен. Shocked

# 8
  • Sofia
Обсъждаше се в друга тема, че представителите на Манго за БГ са в затруднено положение и затварят всички магазини.

# 9
  • Бургас
Не знаех, че и във Варна и София се затварят магазините. В Бургас магазина на Манго в мола отдавна е затворен, но си мислех, че може да го местят в новия мол. Какво става с тях. Чак толкова пък да нямат работа Shocked

# 10
  • София, България
Собствениците за България били в затруднено положение, обсъждат да си отворят магазините директно - прочетох го в темата за Намаленията

# 11
Аз се надявах през есента, когато ще съм в София да си накупя есенни дрешки, а гледай каква била работата...

Много съжалявам, имах и имам много удобни ежедневни дрехи от  Манго.

# 12
Ще погледна в другата тема. Аз вчера прехвърлих на бързо последните 2-3 страници и не видях нищо, затова си зададох въпроса тук.

# 13
В Бургас магазина им също е затворен.

Общи условия

Активация на акаунт