Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро   bouquet   bouquet

Благодаря за кафетата.

Ива  Hug Всеки път много хубави стихове ни предлагаш.

Нервакова, не се омърлушвай  Wink. Винаги всичко си идва на мястото, винаги!

Нещо много вярно:
"Ключът към щастието е да разберем, че важно е не какво ни се случва, а как реагираме на онова, което ни се случва."

Лек ден, момичета  smile3525

# 301
  • София
здравейте,

малеее нямата изчитане  Wink

На мен взе да ми харесва Фериа в тези епизоди. Най-после се опълчи на родителите си  Peace

# 302
ООО Наде те тия преводи са страшни там леле ма те как превеждат тези хора,ти ги знаеш а тези които не знаят така ще се загелпят,как може да превеждат там където изгони бебчето която му каза,в асансьора ми превеждат аз ще си тръгна от тук,ще се махна когато гледаш огледалото мен няма да ме има еееее добре че и аз ги знам,то иначе се губи всичко от филма,и само важните моменти с Емир както им допада на тях така ги превеждат Mr. Green Mr. Green

Оххххх, Ирка точно така е, rotfImbo rotfImaoна моменти много се смея с техните преводи. Даже накрая като я изгони от входа и я напсува. ooooh! Вече може да е премахнат този превод, но когато го гледах, думите на Фери фигурираха. Shocked Щом си видяла предходните, сигурно си мярнала и тази й реплика. ooooh!
Даже самите потребители отвреме навреме пишат коментари, че разговорите са противоречиви и безсмислени на моменти. Колкото и да не знаят диалозите, а то е естествено при положение, че сега ги гледат с преводи, си личи, че нещо не е наред в репликите.
Като се сетя когато превеждахме във Викито всичко колко беше стриктно и изпипано до най-малки подробности, даже имахме и редакторка, която обхождаше всички части и следеше за неточности и грешки, а тук си превеждат както си искат на моменти. Joy
На мен лично не ми пречи, защото знам техните диалози, но тези, които не ги знаят се объркват. #Crazy
Има и много интересни мнения, че ФЕмир все едно не играят а наистина изживяват всичките си моментни състояния с огромен емоционален заряд.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 09:50 от Neidjal

# 303
Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за кафета закуски стихчета  bouquet  bouquet  bouquet

Марги newsm10 Вани newsm10

Хубав ден Hug

# 304
Гюнайдън  Hug
Едna турска закуска от мен да си хапнете.Да ви е сладко Hug

Жените на Емир - бъдете спокойни-тази нощ нищо интересно не се случи в съня ми PeaceСънувах неЕмирски сънища..Снощната серия не можах да я гледам.Днес ще я погледна като я пуснат във вбокса.
Хубав усмихнат и прекрасееен ден на всички вас  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

# 305
Добро Ви утро. Hug
Кафенца, стихове, благодаря Ви.
Ани,
Скрит текст:
  пожелавам ти по-бързо да влезеш в ритъм и всички лоши мисли да останат зад гърба ти.

уникалееееееен Надеее  Hug Hug Hug
наистина в ТР закуската е дооста обилна и има от всичко , някой нещо за обичаите им на хранене сутрин, не че не се вижда какво ядат ама все пак може и да науча нещо ново , оххх взех да ги изучавам по подробно като народ и да ги заобичвам.
Брат ми беше насадил някаква омраза към тях понеже му казвали , че прилича на турчин иначе е готин, Ива знае ще каже, та той все повтаря че ги мрази защото знае ли се когато са ни насилвали едно време може пък в някоя далечна  пра пра  пра баба да си са оставили семето и той да прилича на тях затова, това си е негов фантасмагоричен филм в който се е вкарал ама не е чудно и да е истина, той и езика им много мрази аз преди също го мразех ама сегаааааааааааааа
да има как по цял ден ще слушам някои техни красавци как ми говорят  Heart Eyes

# 306
Защо вече Понеделник и Вторник дават филма само по 30мин,а продъжението на епизода не го дават?От къде мога да си ги сваля?

# 307
някой има ли всички що серий има от сезонти да ми прати моля ви са мноу са зарбих по филму шапка ши ви сваля ко ми пратти нещо  Praynig

# 308
Снимки от сета и не само, но понеже са много, и затова ги пускам като линк.

https://www.facebook.com/pages/AFK-Emirs-Road-/174030899398985?i … ;sk=photos_stream

# 309
някой има ли всички що серий има от сезонти да ми прати моля ви са мноу са зарбих по филму шапка ши ви сваля ко ми пратти нещо  Praynig
Joy Joy
Имам ги, но няма да ти ги дам, ПЪК. Crossing Arms Joy

# 310
  • в подножието на планината

Наде, Hug Клоди, Hug Релакс, Hug

Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao

# 311
Аз свърших бизнеса си Mr. Green

Да се включа за тоз мъж на Айсун-май забравяте че заради него тя остави Емир на Юнал ...че неможеше да гледа бебето им-Джан....(по-голяма простотия не бях чувала...никога-майка на двама съм Sick и ми се повдига от мислите дори че може да предпочетеш едното си дете пред другото.....не я оправдавам НИКАК...от там сринаха психиката на Емир-няма я майка му....бащата с фусти и купони у дома всяка нощ...самота,липса на родителско тяло-оцелява някакси защото е с материални възможности,и с приятелите си-които му бяха много по-близки...те бяха семейството му....влюби се и се вкопчи в тази любов...какво имаше Емир-красив външен вид...посредствен живот на краля на ноща,мацки,алкохол...ОК но къде е семейството,спокойствието...любимия...да млад е наистина това може би му е харесвало,но като я откри любовта в лицето на Ферия-не можеше да я пусне НИКОГА...тя го шамароса...показа му истински важните неща....и той успешно премахваше вредните  едно по едно.....но си остана син на баща си-неможеш да избягаш от самия себе си-ЕГО...просто така е бил възпитан...

# 312
Joy Joy
ем знайм та тебе надута скръндза си  Mr. Green

# 313
Сис  Hug Айде не се прави ти имаш 1,2 ,че и 3 сезон.Пък да не говорим,че го имаш до края.Само на теб са позволили да видиш края на сезона  Laughing

# 314
Сис  Hug Айде не се прави ти имаш 1,2 ,че и 3 сезон.Пък да не говорим,че го имаш до края.Само на теб са позволили да видиш края на сезона  Laughing
Сис, Hug тихо не ме издавай така сега всички ще разберът  Stop  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт