Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
някой има ли всички що серий има от сезонти да ми прати моля ви са мноу са зарбих по филму шапка ши ви сваля ко ми пратти нещо  Praynig
HugДай си туитъра да ти ги пратя Mr. Greenаз не съм като Надето скръндза Laughing
ко речи ко туй Тутър  newsm78
Няма серии щом не знаеш кво е LaughingСтрелата тъпня тая серия ooooh!
имаше ли го по без тениска  newsm78
Joy Joy JoyТц май Rolling Eyesаз със мишката я гледах Laughing
ко няма начи не става серията  hahaha  булка мноу мерси за песнята

# 331
Голям къдравелко,с тия букли като някой..:сладур искам да кажа  Laughing

Стрелата го гледах само в началото,след туй тъпо взе да става.

# 332
За мен лошото отношение на Айсун към Юнал не е продиктувано от омраза, а от напълното осъзнаване на чувствата си към него, с които постоянно се бори и се опитва да подтисне.
И ФЕмир като тях постоянно се караха, но се и обичаха, даже самия Юнал, ще го каже на по-късен етап на Емир, че дори и карайки се с майка му, те всъщност са се обичали.
Звезде. Hug
Скръндза съм, ми КЪ и то най-голямата. Crossing Arms Joy

# 333
Голям къдравелко,с тия букли като някой..:сладур искам да кажа  Laughing

Стрелата го гледах само в началото,след туй тъпо взе да става.
ми то все едно и също само дет ме крепи,че се съблича по без тениска и е симпатичен  hahaha

# 334
Привет и от мен  Party

Добро на всички

Благодаря за кафенцата, закуските, стиховете....за всичко, най-вече че ВИ ИМА   bouquet  Hug
Днес съм в много добро настроение, може би заради слънчевото време, наистина вънка е истинска пролет и ще се насладя на времето с дъщеря ми....

Марги много харесва коменрите ти за сериала и героите и с удоволствие ги чета, наистина много добре си ги прецинила всички до един  Hug  bouquet

Нервакова пожелавам ти по-скоро да се оправиш и да изгониш всички негативни мисли от главата, всичко ще се нареди и ще е наред  Peace

Хубав и спокоен ден, изпълнен с много емоции и усмивки  Peace

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 11:56 от skakalinka

# 335
Снимки от сета и не само, но понеже са много, и затова ги пускам като линк.

https://www.facebook.com/pages/AFK-Emirs-Road-/174030899398985?i … ;sk=photos_stream
Hug Hug Hug

Тук казва сърцето ми е само за Ани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 336
Здравейте и от мен аз съм нова тук може ли някои да ми каже къде мога да гледам другите серии на филма......... Прочетох, че има преведени 31, 32, и.т.н.  Simple Smile

# 337
Здравейте и от мен аз съм нова тук може ли някои да ми каже къде мога да гледам другите серии на филма......... Прочетох, че има преведени 31, 32, и.т.н.  Simple Smile
Върни се и прочети пак хубаво

# 338

Аууу тук ме чака в храсаталака ,намига и гял гял  Mr. Green

# 339
  • София
Здравейте и от мен аз съм нова тук може ли някои да ми каже къде мога да гледам другите серии на филма......... Прочетох, че има преведени 31, 32, и.т.н.  Simple Smile

всичко е описано на стр. 1, друго няма  Peace

# 340
Здравейте и от мен аз съм нова тук може ли някои да ми каже къде мога да гледам другите серии на филма......... Прочетох, че има преведени 31, 32, и.т.н.  Simple Smile
Върни се и прочети пак хубаво
ooooh! ooooh! ooooh!

Кали Hug  bouquet

# 341
Привет на всички в този вече леко мрачен ден, но ... мартенско време. Hug Simple Smile Hug
Защо ли да не се поразсеем с вечните "Смоуки" и тяхната "Алис".  Hug

# 342
  • Под Сините камъни
Някой искаше снимка от предполагаемия митинг заради Фемир не е ли това  newsm78 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=257599831042091&set= … ype=3&theater

# 343
Привет на всички в този вече леко мрачен ден, но ... мартенско време. Hug Simple Smile Hug
Защо ли да не се поразсеем с вечните "Смоуки" и тяхната "Алис".  Hug

http://vbox7.com/play:babbb192
HugКласика Heart Eyes  bouquet

# 344
Някой искаше снимка от предполагаемия митинг заради Фемир не е ли това  newsm78 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=257599831042091&set= … ype=3&theater

Пепи,их,благодаря ти.Аз питах за това.

Еми фотошоп е,личи си Simple Smile

Ето с друг надпис:

Общи условия

Активация на акаунт