Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Рали,  bouquet ето и една от мен

# 346
Релакс  Hug Grinning Hug  bouquet newsm10
Както каза и Рени, класика !!!  bouquet

# 347
Тази не бях я слушала  bouquet

# 348
Здравейте! Аз малко рано, ама довечара не знам дали ще стигна, та да ви почерпя малко от сега, че дечко днес става на 1!!!
Скрит текст:

# 349
  • София
Mamma_Tz, да ти е живо и здраво детето   bouquet

# 350
Сега се оказва, че са фотошоп, а навремето като писах, че за мен това не са реални снимки някои смятаха, че са. Не мога да преценя фотошоп ли са или не, въпреки, че задния фон е леко замазан, може би оттам съдите, че са фотошоп и последно истински ли са или не са, защото за мен ако са истински това е голяма и непонятна фенска истерия!?! ooooh!
Подобни снимки имаше и с надписи ПЕ да продължи.

# 351
Здравейте! Аз малко рано, ама довечара не знам дали ще стигна, та да ви почерпя малко от сега, че дечко днес става на 1!!!
Скрит текст:

Охххх, на мама голяяяяямото юначе, да ти е жив и здрав, честит празник и на теб, мамче.  bouquet

# 352
Наде,аз не съм видяла,че си я публикувала,само разбрах,че говорите за някаква снимка и затова попитах за какво става дума.

Чак днес ми я показаха,но точно тази снимка съм я срещала много пъти в различни варианта и с различни надписи Simple Smile Не вярвам да е истинска и толкова хора да са се организирали,че и демонстрации да правят.А и хич не ми изглежда да е такава.  Peace

Цвети да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва!  newsm38 nbirthday

# 353
Ооо, мамче!  bouquet Hug  bouquet
Да е здравичко и веселичко, че и палавичко.  newsm59  newsm38 Gift
Желая му и много късмет.   bouquet
Рали 2

# 354
Цвети Hug да ти е жив и здрав и много да ви радва nbirthday и на теб честит празник Heart Eyes

# 355
Мерси, мерси много на всички!!!  newsm51 newsm51 newsm51

И да питам майката на Хандето от 1 сезон, не е ли майката на Лара от 2сезон или така ми се стори?

# 356
Цвети, Hug да ти е живо и здраво детенцето много да те слуша и радва   bouquet аз си вземам уйскто  Mr. Green

# 357
Мерси Релаксче, взимай взимай ама внимавай, че е рано още да не се напиеш многооооооо!

# 358
  • Под Сините камъни
Цвети да ти е живо и здраво малкото юначе.Много здраве и щастие и за мама
Наде за мен са фотошоп още първия път като я видях и не ми изглеждаше реална тая снимка.Съдя по надписа на транспаранта отпред  Peace
Айде на следобедно кафенце

# 359

И да питам майката на Хандето от 1 сезон, не е ли майката на Лара от 2сезон или така ми се стори?
Различни са. Майката на Лара сменят с друга актриса.
Ванина и аз съм на същото мнение като теб в предходния ти пост. Чак пък митинги да правят........ ooooh!
Пепи, ще си пийна кафенце, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт