Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
ние влизаме в темата поне аз мога да кажа за себе си да се забавляваме,и който има някоя новинка за нашите любимци  си я споделяме,естествено че ще има Добро утро,все пак ни е приятно да общуваме помежду си а и имаме някакво елементарно възпитание,на всички ни е приятно да си общуваме така , не може някой да нахълтва така и да държи сметка на момичетата какво слагат при положение че те са от 2 год. заедно и са си дружки
+1 А и смятам, че дори и шеговития тон е във връзка с героите от сериала. Може би ако спорим и се караме образно казано, ще се хареса на някои да четат и гледат сеири, но на мен определено атмосферата в темата ми е приятна, а тя е такава, каквато ние си я създадем.

# 496
Момичета на 29 стр. попитах нещо,незнам май никой не го е прочел  Confused но гледах снимки от погребение и всае си мисля,че е на Фериа, но не го видях в сериите ?  Thinking newsm78
Не дават погребението Peace незнам за кои снимки говориш имаше една но тя се оказа от друг филм  Peaceа иначе имаше доста снимки от гробището но те не бяха свързани с погребението Peace
Рени, като си го написала се сетих за тази прословута снимка на Хазал, която публикувах тогава с червена рокля и се ужасихме, а се оказа, че е от друг сериал, в който участваше с епизодична роля, а не с главна.

То имаше и още една на гробището се бяха събрали и се оказа че е от Кузей и Гюнай Laughing

А тоя филм с червената рокля го гледах но тя има 5 реплики на кръс Laughing

lunaticbaby следващата преведена е 40еп Peace

# 497
ЗДравейте! Ще се радвам ако ме осветлите след серията, в която Емир празнува рожден ден в Хилс, коя е следващата преведена като номер. Опитах се да се ориентирам, но не ми се получи. Благодаря, че ме отразявате!   bouquet
Той празнуваше в края на 26 и началото на 27 епизод, точно преди да се разкрие истината за Фери, а следващите предстоят да бъдат преведени.
Само тези, които са на първа страница са с превод.

# 498
  • София
А ясно, мерси за отговора  Simple Smile  Относно коментара, че едва ли не не трябва да се коментира друго освен сериала и аз не съм много съгласна, да тук сме защото ни харесва сериала, но какво лошо има ако някой пусне някоя шега или смешна снимка, лошо няма, виждате че се отговаря на всеки, задал въпрос... и другото, което е много хубаво, че не сте някакво да го кажа затворено общество, което не приема нови лица, защото и аз съм тук от няколко дни и мисля, че трябва да се приемат новите членове, защото все пак всички сме тук заради любимия ни сериал  newsm53

# 499
Ако това, ще е наистина схемата на излъчване както го пише във фейс страницата на сериала, ще е много жалко. Rolling Eyes
От месец Април, поради старта на концертите на живо в "Гласът на България", "Огледален свят" отново ще бъде с ново разписание.
- От 09-ти Април (Вторник) сериала ще се излъчва само във Вторник и Сряда, от 20:00 до 21:00 ч.
-Дотогава Епизодите на "Огледален свят" ще се излъчват в Понеделник и Вторник от 20:00 до 20:30 ч. и в Сряда от 20:00 до 21:00 ч.!
Що се оплаквате нали го дават все пак Mr. Green

# 500
Благодаря за бързината Wink   bouquet Значи ще си чакам чинно следващите!

# 501
Капризче, Hug каточели,ако се говореше само за сериала нямаше да е същото  Rolling Eyes

# 502
Рени  Hug Наде  Hug Гале  Hug Ирка  Hug Лудостче  Hug Релаксче  Hug
Оооо Капризче Laughing

Булка чести гащурки Heart Eyes/не е по темата ама карай Mr. Green/

# 503
Оооо мархаба,казънлар!Ужас #Crazy днеска цял ден тая фраза ми се е загнездила в главата...Ирка,що сЪ косиш...На мен пък ми е много готино с вас Hug Hug Hug
Наде HugГале HugРени HugЛудосче HugРелаксче HugИрка HugОбичкам ви Two Hearts
Връщам се да ви изчета,че нещо ви изтървах днес... Peace

# 504
А ясно, мерси за отговора  Simple Smile  Относно коментара, че едва ли не не трябва да се коментира друго освен сериала и аз не съм много съгласна, да тук сме защото ни харесва сериала, но какво лошо има ако някой пусне някоя шега или смешна снимка, лошо няма, виждате че се отговаря на всеки, задал въпрос... и другото, което е много хубаво, че не сте някакво да го кажа затворено общество, което не приема нови лица, защото и аз съм тук от няколко дни и мисля, че трябва да се приемат новите членове, защото все пак всички сме тук заради любимия ни сериал  newsm53
Разбира се, че е така, всяка една от нас в даден момент е била нова.
Ние като участници във форума се стараем да избягваме спамовете, а ако прекалим си има оторизирани за това лица, които постоянно обхождат темите, защото това им е работата и ако видят груби нарушения реагирват мигновено, била съм свидетелка на подобни техни действия.
Ееее, Ренка, с тази схема на излъчване, до лятото може и да изкарат сезона. Cry
П.П. Ако обходите темите, ще видите, че са пълни със спамове.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:10 от Neidjal

# 505
  • София
 newsm53 Много сте готини всички и общуването е много приятно  Simple Smile

# 506
 Hug Hug Hug И на мен ми е приятно така в темата забавлявам се със вас и споделям мнението си с вас така че мисля че не е хубаво да спорим и караме и така нататък тук е за удоволствие и забавление.

# 507
Защо? Би трябвало файловете и на видеата, и на субовете да ти се разархивират, ако си разархивирала цялата архивирана папка.

# 508
  • София
Защо? Би трябвало файловете и на видеата, и на субовете да ти се разархивират, ако си разархивирала цялата архивирана папка.

Еми общо видеа ми се разархивират 4 /41-1 41-2 41-3 и после 41-6/ а 4 и 5 ги няма, а имам само субс за тях  Thinking ooooh!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт