Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • У Диспансера ...♥♥♥
щях да питам още одеве,ама забравих.Гледах Реджеп Евредик мисля че така се пише,и не видях Чагитко там ,а толкова внимавах.Знаете ли че филма е заснет от компания Аксой. Видях Явуз,полицайката от ПЕ,но Емко не го видях newsm78

Боже Реджеп го знам целия като бях болна преди години го гледах сигурно 10 пътии да си оправя настроението там какво ще прави Чаги бре  newsm78  Всичките съм ги гледала хмм ще ме накарате да се разровя да видя. Като се замисля той Реджеп запълва доста картината Simple Smile
 Те тоя е голяма скица,така се смях с него,ама пише в биографията на Чаатай че е участвал там,само не знам в коя част Party

# 601
  • Стара Загора
И аз съм нова, тоест не особено нова, защото чета от доста теми насам, но не мога да смогна на темпото, НО пък много рядко ми се отговаря и то определени момичета, няма значение де, не съм тук да се карам с някой или да споря, а да споделя сериала със вас, пък дори и само с четене  Wink

Докато ми дойде нета да си публикувам отговора, то отиде та се не видя, съжалявам за късното включване по стара тема

# 602
Сис,с интересна премяна си  Flutter

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка превод не превод толкоз мога Joy Joy Joy,във видеоклип го има без граматични грешки,и е преведен  Hug Hug Hug

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сис,с интересна премяна си  Flutter
  много интересна Party

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
направо ми секнаха музата за гифчетата  Mr. Green

# 606
направо ми секнаха музата за гифчетата  Mr. Green
давай ич ни съ чуди  Mr. Green викай тайфата на пижаменту парти  Peace

# 607
Вижте момичета, не съм имала за цел да съм провокаторка, не съм имала за цел да се карам с хората който са тук, нито да дразня.
Мисля,че мога да изкажа мое мнение и има хора което също го споделят. Не мисля че темата е само за "старите кучета" и ние който до сега само сме чели и не сме писали трябва да бъдем нападани когато изразим мнение.
 Вие първи започнахте с възпитанието и аз разбира се отвърнах по някакъв начин.
Аз спирам с  този спор защото явно няма смисъл. Приятна вечер на всички и ви пожелавам да развиете желаната от вас скорост в спаменето( това беше за последно)  Wink  

# 608
Ренка превод не превод толкоз мога Joy Joy Joy,във видеоклип го има без граматични грешки,и е преведен  Hug Hug Hug
Мда ама там са много вулгарни Mr. Greenпсувала била Фериха Joy

Цитат
давай ич ни съ чуди  Mr. Green викай тайфата на пижаменту парти
Peace

Аз разбрах че Чатай е в трета част Rolling Eyesнякой го беше споменал Rolling Eyes

# 609
Добър вечер   Hug  Hug

Тази вечер пак се забавлявате гледам  Wink

Ирка, не се притеснявай за запетайките  newsm62 Между другото, на момичето, което ти е направило забележка, също й липсват запетайки  Mr. Green...да не говорим за пълен и кратък член (никъде не е верен).

Жалко, че ни го няма филма тази вечер  Sad

# 610
Ирка давай ,давай гифчета ,че да подгреем за партито newsm68 newsm44
Аййй кой ще отвори бара тая вечер Rolling Eyes

# 611
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Даваийте дами с пълна скорост спаменето моля ви искам да се забавялвам  Peace

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
само  без такива шеги на партито, че Емко ще избяга Mr. Green

# 613
# 614
Наде,
Скрит текст:
нещо с наближаването на пролетта меланхолията ме хваща и се усещам,че настроенията ми се менят.Дано да е за кратко,че по принцип не се обичам такава.

Сис,нестандартна съм си-понякога  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт