Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 376
  • 805
  •   1
Отговори
# 45
Почнахме да се пазим някъде седмица и 2/3 дена не мога да кажа със точност.Базалната температура я мера сутрин преди да стана но и на няколко пъти и след това тя пак си показва над 37, а до овулацията миналия месец ми дойде на 17-ти проблема е, че цикъла ми е нередовен с 1/2 дена 3 максимум но ряткост и доколкото знам тя настъпва 14 дена преди цикъла и направих сметка от миналия ми цикъл, че би трябвало овулацията да е била на 3/4 Март и тогава почнах ме със бебеправим всеки ден в продължение на седмица и половина. Simple Smile Благодаря Ви иначе за информацията Simple Smile  Hug

# 46
През деня няма абсолютно никакво значение каква ти е температурата. Важно е да я мериш сутрин не по късно от 7.30 и да се задържи висока така и след закъснението. Има много случаи когато Т пада ден два след като цикъла е дошъл.
След като цикъла ти не е съвсем редовен трябва да правиш тестове за овулация и да мериш Т, в противен случай нито знаеш дали си имала овулация, нито кога е била.

# 47
Ако единствения ти полов контакт е бил преди 20 дена с сигурност не си бременна. Доста момичета в последните няколко седмици бяха в твоето положение  и явно, че се случва често кога се почне да се бебеправи.
Това не е вярно, единственият път в който не се пазихме, беше 3/11/2012 и аз си го знам съм сигурност, преди това не че не сме искали, но не стана нищо/4години проби, оказа се мъжки проблеми/, отказахме се, и решихме че няма повече да пробваме. На 13/11 НЕ ми дойде, на 16/11/2012 показа  EFP И както се вижда от линийката ми чакаме момиченце, така че понякога става и от 1 път в месеца. Няма такова понятие, като само един път и тем подобни. А щом теста ви е отрицателен, по-добре идете на доктор, да видите дали не е нещо лошо, защото не е нормално да закъснява с много и теста да е -

# 48
Я вземи прочети пак Simple Smile и вземи преброй дните от 3 до 16колко са!

# 49
Зависи кога и е била овулацията, ако е била точно преди 20 дена  newsm78 така и не разбрах кога е трябвало да и дойде. Няма връзка с това колко пъти са го правили, въпреки че за мен тази тема си е излишна, купуваш си тест и разбираш истината

# 50
Много те моля чети преди да даваш компетентно мнение. Мацката е правила тест и е отрицателен! Ако теста покаже - 20 дена след половия акт , шанса за забременяване е равен на 0

# 51
Виждам, че си по-компетентна, но първия път и аз имах отрицателен тест и леко розово течение, но въпреки това няколко дена по-късно го повторих, но с първата сутрешна урина и се оказа +, така че има случаи всякакви

# 52
  • София
Добре де, защо не четете внимателно? Толкова проста математика е!  ooooh!

Сори, ама не се сдържах.

# 53
Мистериозната много те моля да четеш  и се опитай да мислиш логично.

# 54
Извинете, че се намесих в темата, сега разбрах че бременният ми мозък не може да мисли логично,но то това е доказано, а и не съм от компетентните, които са врели и кипели в тестовете. Иначе на тези които се надяват, дано другият път им се сбъднат мечтите за  EFP, а на останалите приятен ден.

# 55
Ехо, още съм с вас да си се чудим задружно шъ или не шъ.  Grinning Закъсня ми 2 дни и в крайна сметка ми дойде. Учудена бях осново заради това гадене, което имах редовно. Иначе да кажем всички останали усещания са си и ПМС и не съм ги мислила толкова. Както и да е. Мерси за стиснатите палци, но те си остават и за април, нали? Wink И аз стискам палци на всички!  Hug

# 56
Зависи кога и е била овулацията, ако е била точно преди 20 дена  newsm78 така и не разбрах кога е трябвало да и дойде. Няма връзка с това колко пъти са го правили, въпреки че за мен тази тема си е излишна, купуваш си тест и разбираш истината

На кяколко пъти бях написала че цикъла трябваше да ми дойде на 17-ти и вече съм 9 дена закъснение.. правила съм си и уринен на 2 дена закъснение и кръвния също .. но са отрицателни.. така че момичета ще направя пак уринен тест и ако е пак е отрицателен вече ще се ходи на доктор. По принцип съм в чужбина и съм чувала тука от приятели че лабороторйте бърка ли в изследванията.. щото кръвния тест все пак е най-точния, а аз още съм със закъснение но със следващия тест ще се види вече със сигурност има ли или няма .. стискай те ми палци.  Peace Hug

# 57
Ехо Привет и от мен Simple Smile И аз като Пандичка Шъ или не Шъ Grinning .На мен днес ми е 8 ден закъснение,чакам си от 18.03 и сутринта правих един тест и се отчаях  EFN От вчера са ми подути гърдите като силиконка съм ама болят съвсем слабо и прословутият мой стомах Sick,но явно просто ще идва гадна вещица и аз ще действам за другия месец май.  smile3511 Някой имал ли е такова голямо закъснение? Мисля ако не ми дойде до края на седмицата да направя още един тест и ако пак е "-" да варвя на лекар,вече почвам да се плаша ,никога не е закъснявало толкова много.Айде спирам вече ,аз уж да кажа набързо здравейте и то стана цял роман. Целувки и успех на всички  Hug  love001

# 58
Момичета Здравйте,аз съм с 5 дневно закъснение и цветуща симптоматика(болезнени зърна,вие ми се свят,лека болки доло в кормната област и т.н)Днес си правих уринен тест и имах мнооооого бледа втора чертичка,после отидох и си пуснах кръвен,но доколкото си го разчитам май не съм,има ли някой който ги разбира повече от мен?Това са ми резултатите
    Забележка : * Beta HCG Гестационна седмица: Референтни стойности при бременност : 3 5.8 – 71.2 4 9.5 – 750 5 217 – 7 138 6 158 – 31 795 7 31697 – 163 563 8 32 065 – 149 571 9 63 803 – 151 410 10 46 509 – 186 977 12 27 832 – 210 612 14 13 950 – 62 530 15 12 039 – 70 971 16 9 040 – 56 451 17 8 175 – 55 868 18 8 099 – 58 176 *
 а моят е:20.31
   mIU/mL
Предварително благодаря

# 59
ivka-bivka87, кръвният тест ти е положителен.Честито! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт