Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 423
  • 805
  •   1
Отговори
# 60
Щом имаш втора черта на теста няма смисъл от кръвен тест Simple Smile Чертата независимо дали е бледа или е ярка означава бременост Simple Smile Ако не си бременна втора черта няма, така че честито  Praynig

# 61
  • В провинцията ..
Момичета Здравйте,аз съм с 5 дневно закъснение и цветуща симптоматика(болезнени зърна,вие ми се свят,лека болки доло в кормната област и т.н)Днес си правих уринен тест и имах мнооооого бледа втора чертичка,после отидох и си пуснах кръвен,но доколкото си го разчитам май не съм,има ли някой който ги разбира повече от мен?Това са ми резултатите
    Забележка : * Beta HCG Гестационна седмица: Референтни стойности при бременност : 3 5.8 – 71.2 4 9.5 – 750 5 217 – 7 138 6 158 – 31 795 7 31697 – 163 563 8 32 065 – 149 571 9 63 803 – 151 410 10 46 509 – 186 977 12 27 832 – 210 612 14 13 950 – 62 530 15 12 039 – 70 971 16 9 040 – 56 451 17 8 175 – 55 868 18 8 099 – 58 176 *
 а моят е:20.31
   mIU/mL
Предварително благодаря
Добре дошла при бъдещите мами! Честито и от меен! Леко бременеене  preggo

# 62
  • В провинцията ..
Зависи кога и е била овулацията, ако е била точно преди 20 дена  newsm78 така и не разбрах кога е трябвало да и дойде. Няма връзка с това колко пъти са го правили, въпреки че за мен тази тема си е излишна, купуваш си тест и разбираш истината

На кяколко пъти бях написала че цикъла трябваше да ми дойде на 17-ти и вече съм 9 дена закъснение.. правила съм си и уринен на 2 дена закъснение и кръвния също .. но са отрицателни.. така че момичета ще направя пак уринен тест и ако е пак е отрицателен вече ще се ходи на доктор. По принцип съм в чужбина и съм чувала тука от приятели че лабороторйте бърка ли в изследванията.. щото кръвния тест все пак е най-точния, а аз още съм със закъснение но със следващия тест ще се види вече със сигурност има ли или няма .. стискай те ми палци.  Peace Hug

А в коя държава си? Купи си пак тест и го направи с първата урина сутринта  Wink

# 63
Mariqhrist, ами да ти кажа на мен ми е толкова редовен, че тези 1-2 дни закъснение допълнително ме накараха да се размечтая, че е станало от първия опит, но уви. Виж 8 дни не ми се е случвало от тийнейджърските години. Та на теб редовен ли ти е? На коко дни ти идва? И аз бих направила още един тест след някой друг ден. То нямаш и много алтернативи или ще дойде М или ще си бременна, освен ако цикълът ти не е от най-най-редовните и просто този път е решил да закъснее повече.  Thinking

Ива, честитооо!  Hug   bouquet

# 64
bbb. в Париж живея ще изчакам още 1/2 дена и ако не ми дойде ще си взема тест ще се радвам да се разпиша и аз като бъдеща майка.  preggo newsm03

# 65
Момичета,нямате представа колко много ме зардвахте!
От сърце Ви благодря!

# 66
ivka-bivka87 честито и от мене !  Peace Hug

# 67
  • В провинцията ..
Ох още утре отивам и аз на кръвен. Аз пък съм в Италия и правих само тест не мога да чакам още няколко дни да се прибера в БГ за да ида на генеколог. А тук ми искат 150евро за преглед  newsm78

# 68
Bbb, Крисиии, успех! А това с ходенето по мъките на прегледи в чужбинско ми е до болка познато, но това е една друга тема.  Laughing

# 69
Ох още утре отивам и аз на кръвен. Аз пък съм в Италия и правих само тест не мога да чакам още няколко дни да се прибера в БГ за да ида на генеколог. А тук ми искат 150евро за преглед  newsm78

Аз 5 години живях в Италия .. при мене хубавото е че имам медицински документ който си извадих и всички прегледи няма значение за за какво ми е безплатно ако ще плата нещо то ще е макс 10 евро .. поне затова съм спокойна, а доколкото в България нямам много вяра там но като нямаш друг избор.. стискам палци и ти желая леко бременеене !  Peace

Пандичка Благодаря !  Hug

# 70
Mariqhrist, ами да ти кажа на мен ми е толкова редовен, че тези 1-2 дни закъснение допълнително ме накараха да се размечтая, че е станало от първия опит, но уви. Виж 8 дни не ми се е случвало от тийнейджърските години. Та на теб редовен ли ти е? На коко дни ти идва? И аз бих направила още един тест след някой друг ден. То нямаш и много алтернативи или ще дойде М или ще си бременна, освен ако цикълът ти не е от най-най-редовните и просто този път е решил да закъснее повече.  Thinking

Ива, честитооо!  Hug   bouquet

Ами да по принцип е редовен с + - един два дни или ще подрани или закъснее но не повече.Ц е на 36 дни принципно.Така мисля да направя още един последен тест ако не ми е дошло до края на седмицата и после незнам или на лекар или ще си чакам.Като по-малка имах период в който задължително един месец в годината ме пропускаше(обикновено февруари),но от две три години не е имало такива пропуски,бях и на преглед януари (всичко уж беше наред).Ще видим ще си чакам пък когато дойде ,както казваш няма много алтернативи Grinning   

Честитооооо Ива   bouquet лека и безпроблемна ти желая от сърце  Hug Hug Hug

# 71
Мам4е,тука ме наплашиха,че резултатите не са ми много ясни и че били много ниски и не отговаряли на седмица която показва лентичката ми.Ти ме зарадва много,но ме загложди съмнение.... Как ги разбираш ти нещата?

# 72
Ivka, аз лично бих те посъветвала да дадеш на лекар да ти разчете резултатите!  Hug

# 73
  • Varna
Крисии , за здравна карта за Евопейския съюз ли говориш ?

# 74
  • Varna
Мам4е,тука ме наплашиха,че резултатите не са ми много ясни и че били много ниски и не отговаряли на седмица която показва лентичката ми.Ти ме зарадва много,но ме загложди съмнение.... Как ги разбираш ти нещата?

най - добре е някои специалист да ти разчете резултатите. Успех на другите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт