Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 432
  • 805
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не може, щот'

Цитат
prosto komputyra, koito polzvam nqma kirilica, sobestvenikyt mu ne e bylgarin
 hahaha
Убу де,има кредор за тази работа.
ПП мерси за извадката от манджата на нейните постове в тази тема,просто не я чета дамата Grinning

# 631
Аз пък тази сутрин си направих тест и беше отрицателен. Направих го преди датата на М., която е 9-ти (+/- един ден), ама нали казват, че най-рано може да се направи три дни преди предполагаемата дата на М. Та, изглежда, че не съм. А, имах съмнения, поради това, че ниско долу на пипане е твърдо и леко подуто.

# 632
Здравейте, правих си тест Шуър чек, с пипетка. Закъснява ми 20ти ден. Излезе някакъв неясен резултат. Имаше една чертичка, но не беше точно над контролната, а малко по- вдясно. Дали резултата е коректен?

# 633
teoriqta, повтори теста, а най - добре е да пуснеш кръвен тест - той няма как да сгреши.
Пожелавам ти резултата да е такъв, за какъвто се надяваш!  bouquet

# 634
Здравейте, последните 4 месеца менструацията ми беше доста по- кратка, завършваща с дълго кафяво течение. Сега ми закъснява 18 дни. Правила съм тестове - всичките отрицателни. Не съм имала полови контакти от 5 месеца. Възможно ли е да карам някаква цветна бременност? Записала съм си час при гинеколог след няколко дена, но много се притеснявам, заради това пиша.

# 635
Възможно ли е да карам някаква цветна бременност? 

Не.

# 636
Здравейте,тъкмо мислех вече да се похваля със EFP  ,но се случи нещо.
По принцип утре не трябва да ми идва,вчера и онзи ден си направих по един тест и двата бяха положителни с бледа втора черта  , а преди малко получих едно розово  зацапване,  какво ще кажете ,дали има нещо

# 637
  • София
Какво да има Thinking не си ли чела,че около датата на М може да има зацпаване... може да е и друго...Отделно има лекари,може да се допиташ до лекар. Успех!    bouquet

# 638
vili_98 , започни прием на Дуфастон. Щом си видяла 2 чертички , дори и бледички, то си бременна.
 Хубаво е да пуснеш кръвен тест през 48 часа , за да се проследи дали ЧХГ-то се удвоява.

# 639
  • София
Моля ви не предписвайте Дидрогестерон/Прогестерон ей така като бонбонки. Има лекари!
Отделно защо да следи ЧХГ,каква е тази мания? Нещо повтарящи се аборти да има,нещо биохимични... ooooh!
На днешно време има толкова много места където веднага може да я приемат за преглед и консултация.

# 640
Какво да има Thinking не си ли чела,че около датата на М може да има зацпаване... може да е и друго...Отделно има лекари,може да се допиташ до лекар. Успех!    bouquet

Ами  знам че може да има зацапване,но от притеснение ли от какво ,незнам реших да пиша тук
за да се успокоя един вид   от вашите коментари  Praynig Simple Smile

# 641
  • София

Ами  знам че може да има зацапване,но от притеснение ли от какво ,незнам реших да пиша тук
за да се успокоя един вид   от вашите коментари  Praynig Simple Smile
Ако се притесняваш единствено лекар би те успокил мила. Няма как да знаем тук от какво може да е зацапването,може да е от най-благоприятната причина до най-лошата.

# 642

Ако се притесняваш единствено лекар би те успокил мила. Няма как да знаем тук от какво може да е зацапването,може да е от най-благоприятната причина до най-лошата.
[/quote]

Ами дано всичко завърши   положително ,мисля утре сутрин да си направя  още един тест пък да видим  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 643
Здравейте момичета,
3 дена преди датата на цикъла реших да направя тест и то по обед.
5 минути след това ясна черта - само една.
Прибрах си теста в чантата и около час-два след това видях че има втора бледа.
Според вас дали е положителен?

Производителят винаги пише, че тестът е валиден около минути след като се ползва, но втора черта не се появява просто така.

# 644
Повтори теста.

Общи условия

Активация на акаунт