Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 403
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
Теста трябва да се направи в първата за деня урина.И да наистина след това не е валиден,обаче това може да е,защото не е приел урината добре и затова,когато я е приел чак да е отчел отговор. smile3501

# 646
  • София
Може да е изпарителна черта. След 10тата минута тестът е невалиден. Наистина го повтори с първа сутрешна урина.

# 647
  При мен с второто бебе бе така.Гинеколога ми каза,че съм бременна,но теста не е бил отчел урината добре за да ми го докаже.Повтори теста или за най-сигурно и по-добре си пусни кръвен тест.

# 648
Ще повторя теста утре сутрин.
Благодаря на всички, които се включиха!

Това с кръвния ще го оставя за по-късен етап.

# 649
Момичета, зная, че въпросът ми не е конкретно по тази тема, за което моля да ме извините предварително, но виждам, че тук сте най - активни и затова ще си позволя да попитам: някоя от Вас може ли да ми разтъклува резултат от кръвен тест за токсоплазмоза:
Име на теста (изследването)
Токсоплазма IgM 0.10 Index    Референтни граници <0.90-Отр.;0.90- 1.10 Гранична ст-т;>1.10-Пол.

Токсоплазма Ig G  <5.00   IU/mL                  < 6.5 - Отр.;6.5-8.0 -Гранична; >8.0-Пол.
Много благодаря на тези от вас, които ще откликнат. Горе-долу имам някаква идея, но ако някоя знае с точност -кое е за минал период  и кое  - за сега... Благодаря още веднъж Simple Smile Успехи на всички Simple Smile

# 650
Не си заразена с токсоплазмоза и нямаш имунитет, не си се срещала никога с причинителя. По време на бременността е хубаво да се следи внимателно, защото е проблем , ако се заразиш, я нямаш имунитет.

# 651
Благодаря Ви за бързия отговор! В момента не съм бременна (преди 10 дни бях, но нямаше имплантиране), но ще продължаваме да бебеправим. Живея с котка от дете (в момента съм на 30 г.) и винаги съм се грижила и за бездомни животни, честно казано очаквах да съм я изкарала и да имам имунитет. Според Вас сега какво трябва да правя с котката - знам, че не е добре при наличие на бременност да има контакт с котешката тоалетна, но какво друго, не искам да я махам. дайте съвети Simple Smile

# 652
Здравейте искам да попитам случвало ли ви си е да ви зацапа първия ден в които трябва да ви дойде месечния цикъл след това на другия ден нищо и на следващия пак ми зацапва  и така та до днес все още нямам обилен цикъл, а вече ми закъснява 4 ден! мисля утре да взема един тест и да пробвам да видя какво сме направили въпреки че въобще не сме се старали даже и овулация не съм засичала. Ако е положителен ще съм най-щастливата на света, защото все още ме съмнява толкова бързо да сме го направили  newsm78 малкото бебче. Стискайте палци аз ще пиша утре Simple Smile newsm10

# 653
Възможно е около датата на М да зацапа ако има бременност! Ако не е бременност може да са тези зацапвания от хормони. Направи теста утре, все пак има голямо закъснение! И дано да е +! Grinning

# 654
Благодаря Ви за бързия отговор! В момента не съм бременна (преди 10 дни бях, но нямаше имплантиране), но ще продължаваме да бебеправим. Живея с котка от дете (в момента съм на 30 г.) и винаги съм се грижила и за бездомни животни, честно казано очаквах да съм я изкарала и да имам имунитет. Според Вас сега какво трябва да правя с котката - знам, че не е добре при наличие на бременност да има контакт с котешката тоалетна, но какво друго, не искам да я махам. дайте съвети Simple Smile

С котката недей да правиш нищо, освен да я обезпаразитяваш редовно и да не я храниш със сурово месо.

Мий си добре зеленчуците и плодовете, не яж недобре сготвено месо. Вероятността да се заразиш от храна е по-голяма, отколкото от домашната котка.

# 655
здравейте бързам да се похваля направих си теста за бременност и ми се появихаааа двете чертичкии  EFP много съм радостна сега остава и докторката да потвърдии и съм на седмото небе пожелавам и на останалите мами скоро и те да ги видят двете чертички Simple Smile чао за сега че отивам на изпит

# 656
  • София
Честито! Лека бременност до финал!   bouquet

# 657
Честито и  от мен Simple Smile
И така като сме тръгнали нека и аз се похваля с мойте  EFP  много съм щастливааа Hug Hug Hug Hug

# 658
sladyrana_90 , vili_98 честитооооо момичетааааааааааааа  newsm68 newsm44

имам нужда от съвет аз май....
като за начало да кажа
цикъл 28 дни (доста точен)
този месец доста се постарахме за бебчо  Praynig овулацията не съм я засичала но трябваше уж да е 26-27-28.04 от тези дни честно казано само на 28 успяхме да бебеправим... лелята трябва да не дойде на 11,05 та въпросчето ми е, понеже търпението не ми е добродетел а от 2 дни ми е много лошо и снощи ме лепна някакво разтройство и не смея никакви лекарства да пия... ако си направя тест дали ще отчете нещо как мислите  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 11:38 от darla87

# 659
И аз имам  EFP макар, че втората е по-бледа, но прочетох, че щом я има имаме повод за тиха радост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт