Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 398
  • 805
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам  EFP макар, че втората е по-бледа, но прочетох, че щом я има имаме повод за тиха радост Simple Smile

matevska кога ти е датата на лелката ?  newsm78

# 661
Трябваше да ми дойде на 04.05.2013 Simple Smile днес сме 8-ми Simple Smile А на мен ми е точен като часовник Simple Smile

# 662
едно тихичко честито тогава.... чертата се очертава да дебелеее.... Simple Smile  newsm44 newsm68

# 663
# 664
  • пловдив
Здравейте  момичета,
И при мен се случи нещо странно този месец. По прицип правим опити за бебе, и МЦ трябваше да ми дойде на 02.05., дойде ми на 06.05. с лека срязваща болка и малко прокървяване ( имам предвид тъмно червени капки кръв ) и след това само леко тъмно кафяво зацапване като за края на МЦ и така трети ден. В началото си помислих, че ми е дошло, т.к. при мен първия ден ми е много слабо кафеникаво и след това се засилва, но започвам да си мисля, че не е норманен мензис. Тест не съм правила, но мисля да взема един или направо да ходя на лекар. Възможно ли е все пак да е бременност newsm78

# 665
Щом правите опити, възможно е, разбира се. Направи тест, преди да ходиш на лекар.

# 666
За какво ще ходиш на лекар? Дори да си бременна на този етап не може да види нищо

# 667
Дойде време и моите надежди да започнат да нарастват  Simple Smile Ову беше на 24,04  - установена с тест  Клиър Ову. Последните дни ми е мн подут корема и гърдите ме боляха, но болката отшумява. Иначе М. се очакваше за вчера 07,05, но тъй като до скоро пих противозачатъчни и може и да се е поизместил. В момента само търпение му е майката  Simple Smile и  стискане на палци.

# 668
  • София
Ову не се доказва само с тестове. Те може да показват пик на ЛХ, но фоликулът да не се пука. Освен това тя настъпва до 48 часа след положителен тест и няма как да се прецени кога точно е. Ако си имала + тест на 24 април и О. е била на 26 примерно, утре сутринта можеш да направиш тест. Но това са само предположения.

# 669
Ову не се доказва само с тестове. Те може да показват пик на ЛХ, но фоликулът да не се пука. Освен това тя настъпва до 48 часа след положителен тест и няма как да се прецени кога точно е. Ако си имала + тест на 24 април и О. е била на 26 примерно, утре сутринта можеш да направиш тест. Но това са само предположения.

Благодаря за мнението. Тези неща вече ми ги обясни лекаря  Simple Smile Ову настъпва от 24 до 48 часа след теста.

# 670
# 671
  • София
Но не е сигурно дали ще настъпи...А може и по-рано. Няма гаранция.
Аз лично бих направила тест утре, защото не съм от търпеливите. Късмет!

# 672
Но не е сигурно дали ще настъпи...А може и по-рано. Няма гаранция.
Аз лично бих направила тест утре, защото не съм от търпеливите. Късмет!

Simple Smile Мисля да изчакам, че доста пъти ме е разочаровала вече само едната чертичка.

# 673
Търсих и не успях да намеря тема .. След като сме видели две черти на теста: Кога е добре да се посети гинеколог ?

# 674
Ами както решиш най-късно до края на месеца! Twisted Evil newsm06Не ти се гарантира,чее си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт