Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви новини се споделят във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви новини се споделят във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми като усещането за сърцебиене на бебето, посещения при лекар, избор на гинеколози, справяне с различни симптоми на бременността и споделяне на емоции, свързани с бременността. Освен това форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, семейните отношения, решенията за брак или съжителство, подкрепата и споделянето на лични преживявания. Някои от обсъжданите теми във форума включват решения за бременност, семейни отношения, подкрепа и споделяне на лични преживявания.
-
Може ли оргазмът през първия триместър да навреди на бебето?
-
Какви са причините за пъпове по време на втора бременност?
и много ме е яд на себе си, ама какво да правя. Все пак ми се събира може би 1 цигара, но ще престана най- скоро. Не трябва да се пуши! То и затова ми се отвори апетита. И кафето спрях- окончателно. А да ви кажа честно аз от това живеех. И затова ми се спи като на бебе. Толкова много бях зависима от тях, че като казах на майка ми, че не пуша и си помисли, че съм болна от рак милата- смятайте!
. Аз също бая пушех преди. Сега не си дръпвам от ничия цигара, а от личната ми - на ден пуша по 2-3 цигари. Мисля, че с толкова няма да навредя на никого.
- и на детето ми нищо му няма, да ми е живо и здраво, че безкрайно я обичам, ама тогава си подръпвах повече и не можах да зарежа този гаден навик. 
Слагам я.
Аз не съм пушач и нямам проблеми с цигарките,но мъжлето ми пуши доста и вчера го изпратих да свиква с пушенето на терасата.Направо му идеше да ме .. ..

докато седна на компа и са отговорили точно както аз щях да отговоря
(които по принцип са си ежедневие), една празна чаша на масата, която мъжо не си е отсервирал като приключил и други подобни съвсем дребни неща имам чувството, че ще ме докарат до нервна криза. А на работа да не говорим - сервитьорка съм и всички клиенти до един ме вбесяват! Та затова си направих едно слабо кафенце и запалих една цигара! Простено да ми е и ще се постарая да ми е последната!