Ясновидци/врачки - тема 17

• 285 479
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
  • Костандово
Момичета, привет!!
Утре отиваме с друга съфорумка до Фатма, Хасково, с кола сме!!

Има място, ако някой желае??

Здравей ходихте ли при Фатма каква е познава ли?Дайте малко повече инфо за нея.

# 166
Eee, стига с тоя морисън, де! От сто километра се вижда, че е реклама!

Като казваш, че е реклама прерови темите назад и ще видиш колко пъти сме го обсъждали Морисън. То и за Ани от Пловдив така се върдеше, пък вече трета тема подред е включена в анкетата и резулатите й надали са просто реклама.

# 167
Потърси Ани от Пловдив и мистър Морисън, те са едни от моите фаворити. Peace.Сподели мнението си ако разговаряш с тях.Препоръчвам ти тях двамата от сбъднати казани неща от една година време.До сега всичко казано ми от тях се случи, сега ще се наложи пак да ги потърся да видя какво ще стане в бъдеще.Аз лично съм очарована от тях и Карла за която не се коментира вече тук но аз няма да я забравя и то с добро чувство.Това е моят съвет към теб.

Те по какъв начин гледат? И мислиш ли че ще се съгласят като им кажа,че не съм в България, защото повечето или ти казват, че няма как да им платиш, или пък ти взимат повече пари? Neutral Face
Аз днес пак се чух с Емилия, този пък я питах по-конкретно за въпроса,който ме интересуваше, но каза че картите са объркани и може ситуацията да се развие по няколко начина-т.е. пак не знам какво точно да очаквам Grinning

# 168
Ани от Пловдив и Моръсън гледат по скайп. Мисля че ще се съгласят да ти гледат  тъй като парите им превеждаш по банков път или по пощата.Не мисля че ще ти вземат повече пари защото в разговорите ми със тях нямам такова впечатление.Напротив, много са разбрани и отстъпчиви хора.Това е моето мнение, ако искаш  потърси ги и ги попитай предварително за сумата.Искам да кажа че, ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА ЗА ТЯХ ДВАМАТА. Просто за пореден път споделям мнението си . Няма за какво да им правя реклама, не ги познавам и нищо не печеля, само искам да помогна.По повод Емилия аз пък не съм доволна от нея, нищо не ми позна още със гледането.Аз я питах за раздяла тя ми говори за сватба че ще правя Grinning.Е имаше раздяла  но сватба не. Peace

# 169
Относно Емилия преди време зададох съвсем конкретен въпрос за реално сбъдване на прогнозите и.
Доста хора от форума се отзоваха на питането ми, за което съм им благодарна. Както при мен така и при всички останали познаваемостта и на бъдещето се оказа нулева.

# 170
При мен втората консултация с Емилия беше доста точна. В първата имаше неяснота за бъдещето. На мен ми познава, пък не знам. Е може да има грешки, ама то май няма безгрешни.

# 171
При мен втората консултация с Емилия беше доста точна. В първата имаше неяснота за бъдещето. На мен ми познава, пък не знам. Е може да има грешки, ама то май няма безгрешни.

Под познава имаш в предвид, че нещата, които ти е предсказала вече са се случили ли?

# 172

Под познава имаш в предвид, че нещата, които ти е предсказала вече са се случили ли?
Въпросите към нея задавате в сайта и тя ви отговаря на мейл/скайп ли? Защото влязох в сайта й, и доста отдавна не е отговаряно на въпроси там.

# 173
Една моя приятелка ми препоръча Емилия и каза,че е останала доста доволна от разговора си с нея. Аз четох коментари и в сайта и реших да й се обадя. 2 пъти говорих с нея, първия път зададох доста въпроси, но не мога да кажа дали е познала,защото нещата не са се случили още. Втория път исках да я питам за нещо по-конкретно, но каза,че картите са доста объркани и не може да каже с точност като време, но има много голяма вероятност да се случи. Другото при нея е,че тя не е ясновидка и го каза още при първия разговор. Тя гледа на карти таро и може би затова понякога има доста разминавания. Аз не разбирам много, но преди 2 години ходих при една рускиня в Пловдив, която гледаше на таро (отделно се представяше и за астролог) и съм нещата,които каза за бившия ми приятел бяха точно така, даже и времето с голяма точност позна. Но явно наистина всичко е много индивидуално.
Бих искала да помоля ако още някой има опит с Емилия да сподели дали е доволен, ще съм ви много благодарна! Simple Smile

# 174
Първото ми гледане при Емилия имаше грешки, въпреки ,че пак много неща ,които каза бяха верни.Второто гледане беше много по пълно и точно, според мен.Но аз и помогнах, да изясним ситуацията, което помага донякъде. Но има дарба жената, говори неща които са така, е има и грешки. Дано само за майка ми да не грешат, че основно питам дали ще оздравее. И естествено ми дават надежди.

# 175
Първото ми гледане при Емилия имаше грешки, въпреки ,че пак много неща ,които каза бяха верни.Второто гледане беше много по пълно и точно, според мен.Но аз и помогнах, да изясним ситуацията, което помага донякъде. Но има дарба жената, говори неща които са така, е има и грешки. Дано само за майка ми да не грешат, че основно питам дали ще оздравее. И естествено ми дават надежди.
Искам само да поясня , че едно е да сте доволни от описание на характери, от приказки за сегашното ви състояние, с една дума от разговора с ясновидеца, с гледача на карти, с астролога... а  друго е да са ви казали за събития (добри или лоши), kоито да са се случили в последствие.
При вас VAJNO както се подразбира от написаното, все още очаквате да се случи предсказаното. Най- искрено ви го пожелавам!

# 176

Да, наистина, тя точно това обясняваше,че всяка от тези карти има по много значения и трябва да я насочиш, за да ги разгадае правилно. Първия път като ми гледа каза доста верни неща по отношение на описание и характеристика, но както споменах и в предните постове повечето са за бъдещи събития. Лошото е,че са малко по-далеч в бъдещето и няма да мога скоро да споделя дали са се случили. Втория път като поисках консултация с нея ми каза, че картите били много объркани, та наистина не знам какво да мисля. VAJNO-дано при теб е познала, пожелавам ти го!

# 177
Само да ви кажа, че събитие предречено от Анелия от Пловдив през септември миналата година, че ще стане пролетта на 2013, вече е факт.

# 178
Така като ви чета коментарите и позитивните отзиви за тази Ани от Пловдив ми се иска и аз да я потърся, но тя май е астролог пък моя час на раждане е малко спорен и не знам до колко ще бъде точна.
Сега забелязах в сайта й,че гледа и на таро, какво ще кажете? Видях,че доста хора са останали доволни от нея, но хороскопи ли ви е правила или ви е гледала на карти?

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 11:29 от Jenny177

# 179
Оф, то е много трудно да кажеш, кой познава и кой не. На мен Анелия , не ми е казвала нещо много конкретно.Е да каза,че майка ми ще оздравее, но ще мине през труден период и след септември  2013г. ще бъде по активна. С две думи би трябвало да оздравее според нея.  На мен ми било писано след 2 години да срещна нова любов, дано да не я срещна - не искам  Grinning. Но точно описание на сегашната ситуация, на характерите, на това какво мога да очаквам ми е дала много по точно Емилия. Анелия не може да каже на кой какво му е в главата, докато Емилия по дава обяснения за дребните детайли, кой какво чувства и какво иска. Дано да съм полезна с опита си с тях двете.

Всъщност Емилия последния път също ми каза ,че ще срещна нов човек, но Ани от Пловдив каза ,че ще го срещна 2015 г., така ,че не знам с тарото, колко напред се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт