Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 441
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
Привет. Нова съм във форума и още ми е малко непознат. Намерих го случайно в гугъл и се регистрирах, защото видях, че доста от вас ходят по гледачки и ги познават добре. На мен ми трябва нещо конкретно. Търся човек, който се занимава със спиритизъм и да е от София или наблизо. Познавам едно момиче, което контактува с починалите хора и съм доволна досега, но проблема е, че тя може да разговаря с тях само на конкретни въпроси, на които отговорите да са Да или Не. Давала ми е и отговори по този начин за бъдещи събития, но точно в момента имам конкретни въпроси, на които искам да получа по-обширен отговор. Търся нещо, което само починал човек може да ми каже къде се намира точно, но за жалост това момиче не може да ми помогне в случая. Затова, ако някой от вас познава друг такъв човек, моля да ми даде контакти, за да мога да се свържа. Благодаря ви предварително!

# 406
Привет. Нова съм във форума и още ми е малко непознат. Намерих го случайно в гугъл и се регистрирах, защото видях, че доста от вас ходят по гледачки и ги познават добре. На мен ми трябва нещо конкретно. Търся човек, който се занимава със спиритизъм и да е от София или наблизо. Познавам едно момиче, което контактува с починалите хора и съм доволна досега, но проблема е, че тя може да разговаря с тях само на конкретни въпроси, на които отговорите да са Да или Не. Давала ми е и отговори по този начин за бъдещи събития, но точно в момента имам конкретни въпроси, на които искам да получа по-обширен отговор. Търся нещо, което само починал човек може да ми каже къде се намира точно, но за жалост това момиче не може да ми помогне в случая. Затова, ако някой от вас познава друг такъв човек, моля да ми даде контакти, за да мога да се свържа. Благодаря ви предварително!

# 407

# 408
Здравейте!

От Русе съм.За гадателките от Русе..Ходила съм при Румяна Ковачева-за мен нищо не позна до този момент т.е. нищо не се е случило,но за синът ми позна на 100% ,но се случи след близо 2 години..

Маргарита Василева-гледа на карти,прогнозите й се случват на 90%..някой неща се случиха,други все още не..

Хава-нищо не се случи..

Лидия Нецова-страхотен контактьор с починали..

Аз търся в Русе някой който лее куршум или восък против страх,но да е добър..

# 409
здравейте, на някой реално помагала ли е Сирма от Средец-тел0886082041 не питам за гледане а за събиране защото казва имаме проблем и с други съм се консултирала различни отговори но на практика проблема си стои затова питам помагала ли ви е

# 410
Съвсем скоро ще издиря Слава от Левски и евентуално ще намеря време и за Добринка от Игнатиево Simple Smile
Съветвам те да не си губиш времето с Добринка...най-много да те наплаши с някаква магия.

# 411
archduke моля изчисти си кутията, за да мога да отговоря на съобщението ти

# 412
  • Под Слънцето
mila16 , изпразни малко пощата Wink

хех, доживях и аз да го напиша това.
 Joy

# 413
Момичета да сте чували за Геновева от София?

# 414
Здравейте, искам да попитам Валя от Ямбол консултира ли по телефона?

# 415
Здравейте!Искам да попитам,ако някой може да ми каже на кой от изброените на първа страница ясновидци мога да си обадя по телефона,за да попитам за един много важен изпит,който ми предстои след 2 месеца?Благодаря!

# 416
  • Пловдив
И мен ме интересува .

# 417
И мен ме интересува .

Не
Питах я
Не се занимава с ясновидство, а само лее восък. Ако в процеса на леенето на восък види нещо, казва го. Според нея бъдещето не може да се предскаже, още повече от разстояние.
В смисъл когато няма личен контакт с човека, на когото се гледа.

# 418
цитат на Vox populi:
Цитат
доц. д-р Крaсимира Кръстева,
http://www.alk-hector.hit.bg/
http://www.facebook.com/drkrassimira.krasteva - за хора със сериозни проблеми, търсещи решение.

Това е цитат от някъде януари месец тази година.
Vox populi, не знам защо я препоръчваш толкова тази жена. Преди година/две те питах можеш ли да ми препоръчаш някой при неуточнена диагноза, с някакви ясновидски диагностични способности, .....та лекарите като не могат, поне човек с такива способности да изясни диагностично нещата, та ми изпрати нейните координати и пак май беше писал нещо че е за сериозни проблеми. Тя само ако ме чуе че и казвам жена, а не доктор така ще ме скастри.
Болно високо самочувствие има!!!.

Разбира се никакави ясновидски способности няма, не ми и позволи изобщо да си мисля да я питам за подобни неща разбира се здраво диагностично, и друг път съм писала против всякакакво клюкарско врачуване съм. Каза ми да си нося всички изследвания, разгледа ги и "диагнозата и" се основаваше на изследванията, тоест никаква диагноза. Нищо ама нищо с това което разбрах след около половин година, че всичко идва от дихателните пътища.

Изписа ми някъде около 15/20 боаронски щуротии... и ...природни продукти които на човек не му трябва образование да ги знае, ами може да ги намери при елементарно търсене в интернет за алтернативно лечение. Каза ми да прочета някоя и друга книга как като си оправел човек духовното тяло, щяло да му цъфне и върже и физическото, всъщност не някоя и друга книга ами разни нейни писания.

Ще се пукне от хипер голямо самочувствие, според това което видях напразно взима от хората 70 лева,  които хора смята за идиоти.

Ти ми я даваш като диагностик алтернативен, а тя ми заявява че била учен, и че не гледа с добро око на класическата хомеопатия. А и доктор, колко да е доктор, ветеринар...

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 23:37 от Ива_И

# 419
Всичко най-добро

Общи условия

Активация на акаунт