Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 476
  • 788
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
От скоро попаднах на темите за ясновидци и врачки. Записвам се да следя, тъй като в момента май и аз имам нужда от такава помощ. До сега не съм ходила при ясновидци. Изчетох няколко от предишните теми, и се спрях на Ани от Пловдив, Искра от Бистрица и Бойка от Перник. Извинявам се, но тъй като не мога съвсем да се ориентирам в многото информация, искам да помоля тези, които са ги посещавали, да споделят какви са тарифите им (за мен този въпрос е съществено важен).

Много благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят.
Обещавам в последствие да споделя впечатленията си.

# 421
  • София
Здравейте,
От скоро попаднах на темите за ясновидци и врачки. Записвам се да следя, тъй като в момента май и аз имам нужда от такава помощ. До сега не съм ходила при ясновидци. Изчетох няколко от предишните теми, и се спрях на Ани от Пловдив, Искра от Бистрица и Бойка от Перник. Извинявам се, но тъй като не мога съвсем да се ориентирам в многото информация, искам да помоля тези, които са ги посещавали, да споделят какви са тарифите им (за мен този въпрос е съществено важен).

Много благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят.
Обещавам в последствие да споделя впечатленията си.

За леля Искра мога да кажа, че няма тарифа , а колкото й оставиш. За другите на място не знам.

# 422
Здравейте!
Валя от Ямбол винаги е била против ясновидството, или както казва "няма минало, няма бъдеще - има само настояще и от него зависи всичко"
За разстоянието е права - как можеш да кажеш нещо без да го видиш какво е "все едно да се разболееш и да ти поставят диагноза по телефона"
В по преден пост подробно съм обяснила нейните способности, а що се отнася до леенето на восъка - този и метод е наистина уникален. При нея леенето на восъка не е както при другите.
 Чрез восъколеенето тя лекува, снема негативна енергия "магии, проклятия, отваря пътя на желаното и др." При мен дори когато имам конкретен проблем за разрешаване, именно чрез нея поне досега ми са ставали нещата.

Освен восъколеенето тя има много други неща които прилага, но всичко зависи от ситуацията или проблема - много са нещата които владее, а и продължава да овладява " в скоро време с нетърпение очаквам и регресията да включи"

Пи нея задължително е първо да се срещне с човека за личен контакт, след това продължава от разстояние. Когато е сложен здравословен проблем посещенията са три задължителни в рамките на един месец.

Днес бях при нея, но имаше посещение от цяла гръцка група и не ми беше удобно да я ангажирам тъй като втори ден не се е прибирала в къщи. Утре след обяд ще отида пак - дано и на други места има хора като тази жена

# 423
Някой може ли да ми даде телефона на Слава от Левски?

# 424
ДО авс Спрете  да  заблуждавате  хората  с  тия  измислени  неща.Не  че  имам нещо  против  жената  Валя  но  всичко  е  толкова  преувеличено  че   рекламата  лъха  отвсякъде. Колко  от  хората  от  форума  посетиха  Валя--един  или  двама  , на  колко  от  тях  тя  помогна  със  способностите  си  --няма  такива  -ако  имаше  щяха  да  напишат .Не  е  нужно  хората да се  заблуждават  и да  кръстосват  България  надлъж и  нашир   за да си  губят  времето  а  в  повечето  случаи  и  парите и да слушат безсмислици/или в най  добрия случай   да  ЧУЯТ ТОВА  КОЕТО  ИСКАТ/  и след определено  време  да  установят  че  това  е поредния  фарс,поредната  изгубена  надежда  купена  с  пари.Тази  Валя  пари  не  взема  но   пък да  помага  или  да променя нещата  към  по добро   както  споменаваш--няма  такова  нещо.Просто  ако  имате  много  много  свободно  време  което да  прекарате   с  въпросната  Валя  в  слушане  на  нейните  глупости  може спокойно  да  я  посетите  е да си  побъбрите.Но  ако  имате  сериозен проблем за решаване  и  чакате  развитие  то не ви  съветвам  да си  губете  ценното и малко  време.Па казвам  нищо  лично  против  Валя  или  който и да  е-Просто това е само мое лично мнение.

# 425
И  за  какви гръцки  групи  говорите  к"ви  5 лева  няма  такова  неща   или за по направо  гърците са  миналли  през Българо- турската  граница Лесово  че е  по  близо  до  Ямбол. Мисля че  от хубаво  никой не е  тръгнал  да ходи по  врачки  и гледачки  и да си  губи  времето  и  парите  дори  и да са  само за път  за да слуша  врели  некипели  и  да се  чуди  светът ли  се е  побъркал или  той.Мисля  че наистина има хора които  имат дарба и способности  и  има доволни  хора  и от  тях  но те се  разпространяват  предимно  на лични  .Така че да  попаднете  на  някой свестен  рекламиран във  форума   е  може би  50:50 .Искам  да  подчертая  и  още  едно  ваше  твърдение "Че при  всеки  е  индивидуално" с  това също не мога да се  съглася  .

# 426
nina2991, хората търсят помощ и аз изказах моето мнение за една жена. Това не е реклама макар, че тази жена я чувствам близка. Преди 4 год. дори не я познавах, имах голям проблем, бях обиколила де що чуех, но никъде нищо и само пари на вятъра. За нея научих случайно.
nina2991, обидно е да правиш изказване за човек, който не познаваш.
Относно /.Не  е  нужно  хората да се  заблуждават  и да  кръстосват  България  надлъж и  нашир   за да си  губят  времето  а  в  повечето  случаи  и  парите и да слушат безсмислици/или в най  добрия случай   да  ЧУЯТ ТОВА  КОЕТО  ИСКАТ/ - тук донякъде си права. Но повечето, да не кажа почти всички, отивайки при даден човек си мислят, че той с магическа пръчка ще разрешат проблемите му и то ВЕДНАГА - казвам го от личен опит на предишната си самозаблуда.
Обръщам се към всички които четат този форум - нищо на този свят не става с магическа пръчка, а се изисква много вяра, търпение и вашето съдействие за каквото и да било. Във всеки край на страната ни има даровити хора, но на вас ви е по лесно да ги оплювате, а народа е казал "за всяка болка има лек".
И относно методите на Валя от Ямбол - /Просто  ако  имате  много  много  свободно  време  което да  прекарате   с  въпросната  Валя  в  слушане  на  нейните  глупости  може спокойно  да  я  посетите  е да си  побъбрите/ - ТОВА Е много глупаво изказване. При нея обикновено идват обезверени хора които са обикаляли де що има врачки и гледачки - те са изпълнени не само с недоверие, а и със злоба към всичко, което го обкръжава. За да може тя да "види" какво е състоянието им, то трябва по някакъв начин да ги предразположи да се отпуснат и съответно прави беседване с тях "и при мен се е случвало за даден проблем". Но смятам, че няма смисъл повече да коментирам за нея, тъй като някои пак ще го вземат за реклама, а тя ни най малко се нуждае от подобен род действия защото при нея не се касае за финансова изгода, нито пък има свободно време за каквито и да е брътвежи.
И последно: имам една молба към всички - уважавайте хората и ценете техния труд, по този начин ще се научите да уважавате и цените себе си. Вселената е изобилна от всички блага и само ние решаваме от кои да се възползваме "каквото повикало, това се и обадило" или "сееш вятър, жънеш бури"

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 13:13 от abc.

# 427
abc не приемай лично  нещата  незнам защото  толкова  се  засегна  ти  освен ако не си  самата Валя -казах че няма лошо  но  толкова ли  никой не  се  намери да  сподели  едно  нещо за  Валя ,освен една  жена  която беше  ходила  скоро  след  рекламата  ти  , но повече тя нищо не  каза --защото  вероятно  ефект  няма,ако имаше  сигурно  щеше  да  сподели  и  тогава  Валя наистина нямаше да  се  нуждае  от  твоята  реклама .

А доколкото  моите  изказвания са  глупави  или  НЕ  не си  ти  човека   който  може  да прави  оценка  на   моите  изказвания.Нека  хората сами  преценят.
Скъпи  съфорумки  нека  запазим добрият  тон   и се  предпазим  от  всякакви  измислени  псевдодаровити хора.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 19:58 от nina2991

# 428
Здравейте!
Ако може някой да сподели за Себа от Шемшево?
Благодаря

# 429
Здравейте!
Благодаря

Eдна позната ходи при нея преди няколко месеца и е много доволна,казва,че всичко познава!

А мнение за Румяна Манолова-Цеково от Овча купел,  гледа на кафе и се занимава с някакви  енергиййни методи и билки някои има ли за нея инфо?

# 430
Здравейте!
Благодаря

Eдна позната ходи при нея преди няколко месеца и е много доволна,казва,че всичко познава!

А мнение за Румяна Манолова-Цеково от Овча купел,  гледа на кафе и се занимава с някакви  енергиййни методи и билки някои има ли за нея инфо?

Благодаря , а със записване предварително ли е била , или как, дали има дни в които не гледа? newsm78

# 431
  • София
Здравейте!
Благодаря

Koq e Rumqna? Za purvi put q chuvam.

# 432
Някой дали има впечатления и информация за Асие-доколкото разбрах е в Габрово и В.Търново..имала и някакво предаване, вероятно по местна кабелна телевизия?

# 433

малко за развеселяване:

Перничанин отишъл на врачка

Перничанин отишъл на врачка. Тя го погледнала, погалила го по корема и му казала:
 - Ще проходиш!
 - Бе, да те е*а и у врачката, па я си одим!
 Изнервил се, станал и си тръгнал. Излязъл навън и що да види - голфа му го няма.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт