Ясновидци/врачки - тема 17

• 283 017
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
 Здравейте. Много съм притеснена и ще помоля за мнението ви.
 Преди няколко месеца не си спомням по Скат или коя точно тв беше видях Анифе ходжа, отговаряше на въпроси в ефир. Записах и номерата и онзи ден чак се осмелих да звънна. Попитах я за здравословното ми състояние. Попита ме за трите ми имена и дата на раждане и каза след 5 мин. да и звънна отново. Когато и се обадих ме втресе... Каза ми, че съм страдала от страхова невроза/аз реално си имам разни страхове в повече/, каза също че имам чуждо влияние и ако не взема мерки съм щяла да падна едва ли не на легло, а докторите нищо няма да открият. Естествено се притесних. Потърсих повече инфо за нея, но нищо съществено не откривам.
 Някой чувал ли е за нея - Анифе ходжа? Междудругото каза, че срещу сумата от 480лв. ще развали всичко, ще ми каже кой и кога ми го е направил и че магията е станала чрез захранване...и гарантира, че до 3 дни на 1000% всичко ще е ок...
 По-късно и звъннах, за да я попитам за майка ми, която си има болест и тя ми каза, че жената не била за нея, а за доктор. Имала заболяване, но в изследванията ще излезе.
 Какво мислите вие? Дали е шарлатанка? Случвало ли ви се е да ви правят подобни предсказания без основание с цел да ви вземат 480лв  Shocked
 Благодаря!

# 436
Каза ми, че съм страдала от страхова невроза/аз реално си имам разни страхове в повече/, каза също че имам чуждо влияние и ако не взема мерки съм щяла да падна едва ли не на легло, а докторите нищо няма да открият. Естествено се притесних. Потърсих повече инфо за нея, но нищо съществено не откривам.
 Някой чувал ли е за нея - Анифе ходжа? Междудругото каза, че срещу сумата от 480лв. ще развали всичко, ще ми каже кой и кога ми го е направил и че магията е станала чрез захранване...и гарантира, че до 3 дни на 1000% всичко ще е ок...
 По-късно и звъннах, за да я попитам за майка ми, която си има болест и тя ми каза, че жената не била за нея, а за доктор. Имала заболяване, но в изследванията ще излезе.
 Какво мислите вие? Дали е шарлатанка? Случвало ли ви се е да ви правят подобни предсказания без основание с цел да ви вземат 480лв  Shocked
 Благодаря!
Усетила е че  се хващаш лесно на всичко и е решила да действа да ти измъкне 480 лева. Страхова невроза, не означава страхове, това е така нареченото паническо разстройство - вид психично разстройство както има депресия както има натраплива невроза.
Ако нямаш панически атаки го разкарай това нещо "страхова невроза" дето ти го е казала.Нямаш го, но дори и да го имаш  е преодолимо

Съвсем явно е че иска да си поиграе с теб.

Питаш дали е шарлатанка. Ама те всичките са шарлатанки, а тези по телевизиите дето излизат със сигурност. 99% са шарлатани, а най вероятно и 100%. Има ли някой на който някоя енерголожка да е демонстрирала някакви способности, май няма.

# 437
  • София
kalinova789 , няма ходжа, ясновидец и всякакви от бранша, който да ти развали магия или да направи някакъв ритуал и след 3 дни да има резултат! Не е възможно да стане! Говорила съм с няколко ясновидци и много добре са ми обяснили как стоят нещата. Така че, не се връзвай!

# 438
Търся спешно добра гледачка в Сливен,може ли някой да ми даде телефони и адреси на някой.
Благодаря предварително!

# 439
ima li nqkoi na koito sirma naistina da e pomognala

# 440
sirma ot sredec,pomagala li e na nqkoi za subirane

Никой не ти отговаря.Опитай и ако стане, ще споделиш. WinkКолко човека са ти обещали да помогнат, а не се получава?

# 441
  • София

Edin ot putite kogato sum zvunqla mi kaza neshto i to stana na 100 % , za drugo sushto, taka che ima poznavaemost.

# 442
Няма да има победители на изборите на 12 май, прогнозира Теодора Стефанова в интервю за “Стандарт”. Според нея България и Италия имат сходна карма. Така че и в България за първи път десните и левите ще си подадат ръка в името на държавата. Поставят се нови основи. Според нумероложката, България ще има един нов лидер, много известен човек, който ще поведе антиполитика. Ще

спечели много гласове. До 2-3 г. това ще стане факт - може да е обединение, не партия. До 2020 г., дори по-напред, ще стане плавна промяна, ще започне новата млада генерация във властта, казва още Стефанова. Тя е категорична, че у нас идва времето на жените. Те започват да завземат най-отговорни постове като лидери. Жена ще бъде премиер не много далеч във времето, прогнозира още гадателката. На въпроса какво трябва да направят политиците ни сега тя отговаря - да си подадат ръка в този момент, а не един срещу друг да застават, за да направят нещо за България. Бог ни дава този шанс. И да задържаме в страната младите хора, да се върнат с доверие.

© blitz

от тук:

# 443
  • София-в сърцата на моите деца
Тая па така лъже!Беше казала на Славчо в едно предаване преди много години,че щял да се ожени до 2г. и да има дете, а те колко по 2 минаха - Laughing

# 444
  • София
За тази жена знаем ли нещо: http://www.blitz.bg/article/2700

# 445
  • Sofia

Ако намерите някакъв контакт пишете.

# 446
  • София
И аз търся, ама нищо не намерих.

# 447
I men vazbudi liubopitsvtvoto mi tazi jena, no vidqh, 4e statiqta e ot predi godini.....dano da namerim ne6to

# 448

Edin ot putite kogato sum zvunqla mi kaza neshto i to stana na 100 % , za drugo sushto, taka che ima poznavaemost.

А как става заплащането или не се плаща? newsm78 До не съм се обаждала по телефона и за това питам Simple Smile

# 449
  • София

А как става заплащането или не се плаща? newsm78 До не съм се обаждала по телефона и за това питам Simple Smile

Никога не е казвала за пари нищо.

Общи условия

Активация на акаунт