Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 396
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Този форум има правила.
Тук се пише на кирилица и мултиакаунтингите са абсолютно забранени!

# 481
Gerber, за мен е абсурд да са едно и също лице!! По съвсем различен начин звучат двете, извинявай!!
Правила съм консултация и с 2те, за мен няма логика в това, което казваш!!! Най-малкото пък поне да бяха дали еднакви прогнози, аджаба ако знаят, че гледат на един и същи човек!!!!

# 482
Т. е Истина.....за теб беше това.....Gerber, за мен е абсурд да са едно и също лице!! По съвсем различен начин звучат двете, извинявай!!
Правила съм консултация и с 2те, за мен няма логика в това, което казваш!!! Най-малкото пък поне да бяха дали еднакви прогнози, аджаба ако знаят, че гледат на един и същи човек!!!!

# 483
  • София
Т. е Истина.....за теб беше това.....Gerber, за мен е абсурд да са едно и също лице!! По съвсем различен начин звучат двете, извинявай!!

Аз същи и с двете съм правила консултация , но по два различни въпроса. И Емилия на скайп, с Ива Милева по мейл. Аз лично не мога да се наема  и да се ангажирам с категорично мнение по въпроса и затова попитах дали правилно съм разбрала поста, защото първо, че беше на латиница и второ не беше коректно взет цитата, за да се пише върху него.

# 484
  • Пловдив
момичета,препоръчайте ми някой в Пловдив,може и на ЛС Peace

# 485
Здравейте мами.Искам да попитам за Веска Ковачева от с.Джулюница някой ходил ли е и дали е доволен,познава ли,дали помага.Майка ми иска да отиде има доста проблеми милата,а чула за нея.Благодаря ви предварително

# 486
Здравейте, вчера посетих за първи път Ангел от Дианабад.
Установи, че съм имала магии - 2 като последната била за смърт. Като цяло установи проблема, който имам много точно, ама пък и магия за смърт ега ти.... Отново трябва да отида за леене на куршум.
Четох в темите, но срещнах противоречиви мнения. Последно не можах да разбера, разваля ли магиите или не. Благодаря, ако споделите мнение.
Той тоя има ли някой на който не му е изкарал магия Laughing Съветвам те да не си губиш времето с него, нито да му се връзваш на глупостите. На мен само по телефона ми изкара магия, трябваше да му пращам снимка да ми я разваля...Сигурна ли си че ти каза нещо съществено за проблема, което няма как да се налучка току така!?

Каза ми за какво ми за какво била направена магията. Истина е, че на мен проблемът ми е точно този.
Аз си казах единствено имената и рождената дата, нищо друго.
Чудя се наистина дали да ходя да ми лее куршум, за какво ми е. Освен всичко нали ще е развалил магията.
Освен това той така излива оловото, че няма начин да не се получи топче от олово и около него по разлято.

# 487
Има ли хора които са посетили Валя от Ямбол. Моля споделете ако има такива Simple Smile

# 488
Привет и от мен Simple Smile

Много добро на хората правите с изготвянето на тези списъци. Моите поздравления!
Обещавам с интерес да следя темата!  Simple Smile

Хубава вечер на съфорумците.

# 489
Накарахте мe да ви пиша пак за този Ангел от Дианабад. Когато бях при него преди 2 години той говореше с някаква негова позната пред всички нас  който бяхме там да го чуем как ще направи магия на негова конкуренция.Толкова гордо говореше за тази магия която ще направи като че ли е господ.Да, той на всеки намира магия .  По мое влияние моя близка му се обади и той и каза имаш магия, след известно време когато тя реши да иде вече при него пак му се обади да види какво ще и каже, той и каза че няма магия, това я накара да се разочарова от него и не го потърси повече.Мен ме караше да му звъня всяка неделя и ми казваше че до месец ще станат нещата, този месец продължи 1 година.Мнението е мое ,извода е ваш.Надявам се да съм била полезна на тези  който са ме разбрали. Peace  Няма лошо да се лее куршум на който желае, ако не му помогне няма и да му навреди.Казвам го от опит, цитирам и стара поговорка,  Не питай старило питай патило е аз съм от патилото  и то много патило.Grinning

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 23:46 от veronika70

# 490
  • Пловдив
Имам желание да посетя  Валя от Ямбол - ако има човек с транспорт  и такова намерение , да си поделим пътните- от Казанлък съм.
Аз съм от П.в и също искам да я посетя  Crossing Arms

# 491
Днес звънях на Сирма. Очарована съм! Дано, дано, дано....помогне. Само да питам дали е разваляла магия на някого от разстояние? Не е лично за мене. И евентуално за какви пари иде реч. Може и на лични.  bouquet

# 492
  • Sofia
Днес звънях на Сирма. Очарована съм! Дано, дано, дано....помогне. Само да питам дали е разваляла магия на някого от разстояние? Не е лично за мене. И евентуално за какви пари иде реч. Може и на лични.  bouquet

Какво ви е казала тази жена - че имате магия и може да я развали?

# 493
Само на мен ли не позна нищо?
Аз също имах разговор със Сирма и 2 пъти, 2 различни неща ми каза(абсолютно противоположни)

# 494
Аз знам за тази магия / не става въпрос за мене /. Думите и съвпадаха едно към едно с тези на Себа от Шемшево, но вече втора година тя не може да се справи с проблема. Поне ми даде надежда. 

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 23:13 от мамарамболина

Общи условия

Активация на акаунт