Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 403
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз преди малко разговарях със Сирма.Тел. е този който е даден тук.Мога да кажа че ми позна за  сегашно време а за бъдеще ще видим до края на годината.

Тя по телефона ли ти гледа?

# 466
Не знам дали това е правилният форум за моят проблем , но ако не е  извинявайте предварително. От близо девет месеца майка ми има страшни проблеми , здравословни , житейски , битови , но навлече здравословни .  Непрекъснато ходи по- лекари обикаля , а те не и помагат , забатачват я докарват и други проблеми и все не е добре .  Каквото
 и да посегне да направи от него произтича проблем и въобще всичко
 е отвратително , гадости , неприятности и тънат., няма делници и
 празници всичко се върти около здравословните и неволи.
 Понеже знам , че в България е пълно с ментата врачки и гадатели ,
 не знам на кого мога да се доверя , а искам да и`,
защото виждам , че тя много се намъчи  освен това и на мен не ми е
леко да я водя по лекари моля да ми кажете ако знаете ( тъй като
 разбрах , че срещу магии се четат Киприянови молитви ) да ми
 разясните къде в София и кога се четат, и за какво точно .
 Мисля , че на майка ми е направена магия , а дори си мисля ,
че знам кой е поръчителят на магията {вероятно е свекърва и`} ,
защо тя изпитва животинска омраза към майка ми и иска да я унищожи.
 Аз не съм човек който се занимава с теми , като тези от този форум,
но тъй като здравата логика на поредицата от неприятности който
преживя майка ми ме накараха да си мисля наистина ,че има такава
 магия направена срещу майка ми . За това моля ви кажете как да и`
 помогна без да вредя на нея или на когото и да било другиго .

# 467
Аз преди малко разговарях със Сирма.Тел. е този който е даден тук.Мога да кажа че ми позна за  сегашно време а за бъдеще ще видим до края на годината.

Тя по телефона ли ти гледа?
Да, по телефона  разговаряхме но ми поиска  снимки и   дата на раждане  на човека за който ще ми гледа.

# 468
Мили момичета, отдавна ви чета и тъй като не можах да си избера ясновидка, днес отидох при една прехвалена /от приятели/ сестра от Правителствена болница Симеонова /вероятно бивша, съдейки по годините/.Прави хороскопи , смята, пресмята.....Е, в момента съм ни жива, ни умряла. Въпросите, които ме вълнуват нямат нищо общо с майка ми. Поиска нейните данни и ме каза, че тя била много властна жена, но щяла да приключи  /почине/  през септември. Стана ми лошо, хвърлих и парите и си тръгнах. Такова чудо .......Нямам думи, а тя няма грам морал.  После хвърли някакви карти и каза, че вижда смърт. Попитах я дали няма да съм аз , а тя кача, че може.
Моля ви, не ходете при нея- Ексик да са парите. Аз не виждам кога ще се оправя.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 17:36 от мамарамболина

# 469
  • Под Слънцето
Привет!

Реших да опитам и аз със Сирма. Обаче, нали съм си карък- цял ден от сутринта ми  се включва гласова поща. При някой имало ли е такъв проблем да не успее  да се свърже няколко часа?

Дано не й се е случило нещо на жената! Инак- телефонният й номер  е публикуван на доста места в обяви за врачуване .. Опасявам се дали ще успее с мен, тъй като до сега греда навсякъде ,където съм ходила.

# 470
Здравейте, вчера посетих за първи път Ангел от Дианабад.
Установи, че съм имала магии - 2 като последната била за смърт. Като цяло установи проблема, който имам много точно, ама пък и магия за смърт ега ти.... Отново трябва да отида за леене на куршум.
Четох в темите, но срещнах противоречиви мнения. Последно не можах да разбера, разваля ли магиите или не. Благодаря, ако споделите мнение.

# 471
Привет!

Реших да опитам и аз със Сирма. Обаче, нали съм си карък- цял ден от сутринта ми  се включва гласова поща. При някой имало ли е такъв проблем да не успее  да се свърже няколко часа?

Дано не й се е случило нещо на жената! Инак- телефонният й номер  е публикуван на доста места в обяви за врачуване .. Опасявам се дали ще успее с мен, тъй като до сега греда навсякъде ,където съм ходила.

Аз и звънях в Събота, до обяд беше така с гласовата поща, после сама ми клипна. Изглежда е заета, и ограничава телефона да не и звъни постоянно. Зададох и конкретен въпрос, отговори ми че до две седмици ще станат нещата! А да видим!

# 472
  • София
Здравейте момичета! Как сте? Искам да ви попитам някой дали ходи при тази жена Краса от Бяла Слатина, за която беше писано в началото на темата, ако не се лъжа? Бъдете усмихнати и спокойни! Хубав ден от мен:))

# 473
  • Под Слънцето
sonusfaber и момичетата ,които ми писаха на лични- Благодаря!

Явно  Сирма е заета с доста хорска мъка, но и аз бях сред облагодетелстваните днес да се свържа с нея. Не очаквах, но и на мен ми презвъни и аз й се обадих.  Конкретно ми каза какво да свърша. Не съм й задавала въпроси. Само споделих какъв е проблема. Ще свърша това,което тя ми каза да  направя и после се надявам да ида при нея. Вероятно след седмица.. Ако някой  желае да споделим пътуването от Варна, да пише.

# 474
Имам желание да посетя  Валя от Ямбол - ако има човек с транспорт  и такова намерение , да си поделим пътните- от Казанлък съм.

# 475
Извинявам се, че съм ви донесла отрицание в темата. Не зная кой е източник на негативизъм, то това е аморално. Особено от медицинско лице. Ако се почне така - ти ще умреш, майка ти ще умре. Аз излязох в такова състояние, че щеше да ме блъсне кола и да се изпълни предсказанието. След като мина време и се размислих, стигнах до въпроса - наистина ли може в един хороскоп, /то не е и хороскоп / направени ня какви изчисления на масичка в квартална сладкарница да се види смърт. Дори и без час на раждане.   Поговорих и с други специалисти - нарушавали се някакви закони. никой нямал право да обявява такова нещо, дори и да го вижда.
Всеки има глава на раменете си, а щом има пари, моля......

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 19:59 от мамарамболина

# 476
Здравейте, вчера посетих за първи път Ангел от Дианабад.
Установи, че съм имала магии - 2 като последната била за смърт. Като цяло установи проблема, който имам много точно, ама пък и магия за смърт ега ти.... Отново трябва да отида за леене на куршум.
Четох в темите, но срещнах противоречиви мнения. Последно не можах да разбера, разваля ли магиите или не. Благодаря, ако споделите мнение.
Той тоя има ли някой на който не му е изкарал магия Laughing Съветвам те да не си губиш времето с него, нито да му се връзваш на глупостите. На мен само по телефона ми изкара магия, трябваше да му пращам снимка да ми я разваля...Сигурна ли си че ти каза нещо съществено за проблема, което няма как да се налучка току така!?

А пък тази nikolinanik отдавна я видяхме колко е неадекватна. Според нея аз съм/бях Карла, сега пък говори за положително влияние на анти-реклама, още малко ще чуем как мамарамболина прави скрита реклама на себе си hahaha Иначе е доста нагло да нападаш някой, който е получил 'присъда' смърт, че и с думите, че те е натоварил с негативите си!?!? Shocked

# 477
Да, и аз съм имала магия и въпросната сестра извади един тефтер и ме прати при Ангел от Дианабад.  Да съм кажела, че тя ме праща.

# 478
  • София

istina21,
ако правилно съм разбрала от поста ти : Ива Милева и Емилия са едно и също лице, така ли?

# 479

istina21,
ако правилно съм разбрала от поста ти : Ива Милева и Емилия са едно и също лице, така ли?

Da, GERBER, pravilno si me razbrala, taka smqtam az, ako nqkoi ima podobni samneniq , molq da spodeli.

Общи условия

Активация на акаунт