Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 414
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря GERBER, като се обадя ще пиша какво ми е казала Simple Smile

# 451
А има ли някой на когото Сирма не е познала?

# 452
ЗДРАВЕЙТЕ,НОВА СЪМ В ТЕМАТА И ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ НЕЩО СВАС,А И ДА ВИ ПОПИТАМ.ОТ ОКОЛО ДВЕ ГОДИНИ В КЪЩИ ИМАМЕ ДОСТА ПРОБЛЕМИ.ИЗМАМИХА НИ С ИМОТ,СЪПРУГЪТ МИ ОСТАНА БЕЗ РАБОТА И ОЩЕ И ОЩЕ.ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ИМА НЯКАКВО ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ.ЗВЪНЯХ НА НЯКОЛКО ВРАЧКИ И ВСИЧКИТЕ МИ КАЗАХА ,ЧЕ НАИСТИНА ИМА НАПРАВЕНА МАГИЯ.ТЪЙ КАТО ДО СЕГА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАКОВА НЕЩО ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ НОРМАЛНО ЛИ Е ДВЕ ОТ ТРИТЕ ВРАЧКИ ДА ИСКАТ ЗА РАЗВАЛЯНЕТО НА МАГИЯТА ОКОЛО 600ЛВ.

# 453
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ,НОВА СЪМ В ТЕМАТА И ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ НЕЩО СВАС,А И ДА ВИ ПОПИТАМ.ОТ ОКОЛО ДВЕ ГОДИНИ В КЪЩИ ИМАМЕ ДОСТА ПРОБЛЕМИ.ИЗМАМИХА НИ С ИМОТ,СЪПРУГЪТ МИ ОСТАНА БЕЗ РАБОТА И ОЩЕ И ОЩЕ.ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ИМА НЯКАКВО ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ.ЗВЪНЯХ НА НЯКОЛКО ВРАЧКИ И ВСИЧКИТЕ МИ КАЗАХА ,ЧЕ НАИСТИНА ИМА НАПРАВЕНА МАГИЯ.ТЪЙ КАТО ДО СЕГА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАКОВА НЕЩО ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ НОРМАЛНО ЛИ Е ДВЕ ОТ ТРИТЕ ВРАЧКИ ДА ИСКАТ ЗА РАЗВАЛЯНЕТО НА МАГИЯТА ОКОЛО 600ЛВ.

Леле, 600 лв?! Пак са се побъркали. В интерес на истината аз не мога да кажа кой разваля и кой не, но според мен ако някой може , то тогава му е дарба и такива пари няма да се искат.

# 454
Цитат
ИЗМАМИХА НИ С ИМОТ,СЪПРУГЪТ МИ ОСТАНА БЕЗ РАБОТА И ОЩЕ И ОЩЕ.ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ИМА НЯКАКВО ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ.Т

Мен ако ме измамят с имот и остана без работа, ще се замисля за ВЪТРЕШНОТО/ЛИЧНОТО влияние аз къде сбърках, а не за чуждото влияние. В какво сбърках за да ми се случат тези неща?!. "Умен е не този който греши, а този който повтаря грешките".
Без грешки няма как човек да напредне като качества, умения и знания.
За да са ви измамили, значи пропуските ви с покупко-продажби на имоти са големи, и сте започнали процедура без да сте наясно, .....вижте къде са биле пропуските ви и дали може нещо да се върне та макар и по съдебен път. Трябва да си направите изводи и да научите нещо все пак от тази ситуация, за да избегнете в бъдеще измами.

А оставането без работа дали е някакъв рядък проблем нечуван и не виждам случил се само на вас?!  Нормално ежедневие за много хората в държавата в последните години . Вероятно половин България си е губила работата щото има магия ли?!
А вероятно цяла България и целия свят поне ведъж в живота си са си губили работата, проблем неизбежна част от живота с който човек трябва да се справи

Цитат
ЗВЪНЯХ НА НЯКОЛКО ВРАЧКИ И ВСИЧКИТЕ МИ КАЗАХА ,ЧЕ НАИСТИНА ИМА НАПРАВЕНА МАГИЯ.
Те няма какво друго да ти кажат, това им е бизнеса. Нали и те трябва да ядат.

Тук незнам някой да е попаднал на ясновидец който наистина да може нещо. Ако "познае" нещо на някой, на друг няма да може. То така и аз мога.  А и познаванията им не са нещо сериозно. Ако отворя  бизнес за врачуване, все на едно най малко 30 процента ще съм познала.

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 13:16 от Ива_И

# 455
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ.РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ СЪМ ТЪРСИЛА ПРИЧИНАТА И В СЕБЕ СИ И В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ.СЛУЧИХА СЕ И МНОГО ДРУГИ НЕЩА ПРЕЗ ТЕЗИ ДВЕ ГОДИНИ,ЗА КОИТО НЕ НАМИРАМ ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ.
 И АЗ МИСЛЯ,ЧЕ КОГАТО ЧОВЕК ИМА ДАРБА ДА ПОМАГА НА ХОРАТА НЕ Е РЕДНО ДА Я ТАРИФИРА.

# 456
Здравейте Simple Smile момичета, от много време само ви чета, но днес реших и аз да споделя с вас Simple Smile
Говорих със Сирма и първите думи с които започна определено ме вцепениха !!! Само с датата на раждане, каза  за проблема,който ме вълнува  Shocked!!! Каза ми, че имаме (не аз!!!) направена магия от жена и много точно я описа..... Според мен тази жена наистина има способности!!! Каза ми,че може да ми помогне (дано да е права !!!), след време ще ви кажа как са се развили нещата Simple Smile.
Ако някой друг е имал контакт с нея и има желание да сподели, много ще се радвам (Може и на лични).
 Благодаря и усмихнат ден Simple Smile

# 457
  • София
Здравейте Simple Smile момичета, от много време само ви чета, но днес реших и аз да споделя с вас Simple Smile
Говорих със Сирма и първите думи с които започна определено ме вцепениха !!! Само с датата на раждане, каза  за проблема,който ме вълнува  Shocked!!! Каза ми, че имаме (не аз!!!) направена магия от жена и много точно я описа..... Според мен тази жена наистина има способности!!! Каза ми,че може да ми помогне (дано да е права !!!), след време ще ви кажа как са се развили нещата Simple Smile.
Ако някой друг е имал контакт с нея и има желание да сподели, много ще се радвам (Може и на лични).

Колко пари ти поиска за развалянето на магията?

# 458
Според мен тази жена наистина има способности!!! Каза ми,че може да ми помогне (дано да е права !!!), след време ще ви кажа как са се развили нещата Simple Smile.
За пореден път се убеждавам колко противоречиви мнения може да има за един и същи човек...
Аз не бих мога да се похваля със същото. След като казах името и датата на раждане се започна.."Какво те интересува?"
Ей този въпрос винаги ме е очаровал във врачките.... Laughing Дали ще доживея мига в който някой без да ме разпитва да ми каже защо се обаждам, защо съм там, където съм отишла..., какъв аджеба (простете чуждицата) ми е проблема... Ами кажи ми, де. нали ти си врачката...
Та след като споделих какъв ми е проблема и какво ме интересува и се почна едно мрънкане и хъкане и мъкане... С една дума-НИЩО.

Това е мнението ми.

Хубав ден на всички Simple Smile

# 459
  • София

За Сирма сме споделяли мнения, назад в темите. Лично аз също съм писала за Сирма няколко пъти. Върнете се назад в темите и прочетете. Simple Smile

# 460
Някой да сподели нещо за ходжа Лютвие на лични или тук в темата?

# 461
здравейте,
няколко страници по-назад имаше хора които споделиха,че ще ходят при Валя от Ямбол. Ако са успели може ли да споделят впечатления. Мерси Simple Smile

# 462
Преди малко звънях на Сирма на телефона, който сте дали в анкетата и ми вдигна някаква жена и ми каза, че такъв човек няма...  Thinking

# 463
  • София
Имам молба към всички, които ми пишат след всеки мой пост в темата: много моля, преди да ми пишете и питате, мноооогоооо хубаво потърсете нужната ви информация - темата, чичко Гугъл.......... Simple Smile И повярвайте, няма да ви отнеме много време. Simple Smile

# 464
Аз преди малко разговарях със Сирма.Тел. е този който е даден тук.Мога да кажа че ми позна за  сегашно време а за бъдеще ще видим до края на годината.

Общи условия

Активация на акаунт