Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 107
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! От много време чета темите и коментарите, които давате за ясновидците в България. Не съм ходила много при хора с такива възможности, но съдбата ме срещна с две жени още в студентските ми години.  Причината беше, че се разболях от кожно заболяване. Изобщо не вярвах, но една моя леля реши първо да ме заведе при една от жените и ако тя не помогне да тръгнем по професори. Независимо, че бях обиколила няколко лекари, те не можаха да уточнят диагнозата ми и накрая точно тази жена ме излекува и то с оцет и вода. От тогава, до ден днешен, от години ходя само при нея. Изненадана съм, че не я виждам във вашата статистика или може да е имало някакъв коментар, но аз да съм го пропуснала. Тя гледа на икона- на Богородица. Сякаш чете от нея. Първоначално бях втрещена от нещата, които видя и ми разказа за всеки един член на семейството ми. Сякаш живее с тях. Познала ми е страшно много неща в продължение на години. Всяка нейна дума във времето се потвърждава. Досега не е имала грешка, всичко си се случва така, както казва само, че за някои от нещата се изисква малко повече време. Мога подробно да опиша със събития какво е казала и кое , кога и как се е случило. Гледала е на мен, на цялото ми семейство и съм водила много мои приятели при нея. Няма такава жена.  Преди години гледаше в София, но от няколко години си живее в селото, от което е и доста хора ходят там. Казва се Елена и се намира в едно радневско селце. Има ли хора, които да са били при нея? Някой може ли да сподели своите впечатления?  Т.к тя доста продължително гледаше в София, може да не стане ясно за коя жена става дума, но по това, че гледа на икона няма начин да не се сетят тези, които са били при нея. Очаквам с нетърпение да чуя и вашите впечатления.

# 541
Да сте чували за някаква Лили от Враца, която гледа по телефон както Сирма?

# 542
  • Костандово
Свързах се с Поля от Ловеч каза ми да и пратя снимки пратих и какво да кажа всичко ми каза има неща които каза,че след време ще се случат,но ще поживеем и ще видим.Каза ми,че трябва сега да се прави восъколеене,но тъй като съм без работа немога да си позволя и реших да се поразровя да видя дали аз сам не мога.Оказа се че мога и днес го направих.

# 543
  • Ямбол
Здравейте на всички!Случайно открих темата,днес.Някой ползвал ли е услугите на врачки от Ямбол?И има ли доволни?
Благодаря за темата   bouquet

# 544
  • София
Ето нещо интересно за България до края на тази година:

http://e-burgas.com/archives/50808

# 545
  • Ямбол
A някой от вас,допитвал ли се е до тази Николета newsm78Преди 1г. и бях писала имейл по въпрос,поиска ми 30лв да и преведа,но нещо се отказах Mr. GreenНямам й нещо вяра Thinking

# 546
Имам въпрос. Сирма и Надя по телефона дават ли отговори и плаща ли си и колко и КАК. От София съм. Може да ми препоръчате някой от София за търсене на човек,събиране на връзка. Мерси Simple Smile Може и ЛС, но по-добре тук, за да може всички да четат  Wink

# 547

чудя се как говорят такива неща в ефир newsm78

# 548

чудя се как говорят такива неща в ефир newsm78
Прогноза на професионален астролог, която мисля се разминава с горната на т.н. ясновидка:
http://tayni.net/?p=3424

# 549
  • София
A някой от вас,допитвал ли се е до тази Николета newsm78Преди 1г. и бях писала имейл по въпрос,поиска ми 30лв да и преведа,но нещо се отказах Mr. GreenНямам й нещо вяра Thinking

Николета  е добра! Но, когато си иска - може да каже много неща, може и доста глупости да наговори.
Тя преценява как да постъпи. Simple Smile

# 550
Прогноза на професионален астролог, която мисля се разминава с горната на т.н. ясновидка:
http://tayni.net/?p=3424

newsm51 дано
много се радвам на такива прогнози

# 551

Николета  е добра! Но, когато си иска - може да каже много неща, може и доста глупости да наговори.
Тя преценява как да постъпи. Simple Smile
Тази жена ми е толкова антипатична, използва толкова вулгарен език.......... мисля, че е жадна за внимание

# 552
Наистина ли никой не е ходил от съфорумките при жена, която гледа на икона? Много странно! Правилно съм си мислела, че тези, които наистина имат някаква дарба не се появяват по телевизии и всякакви медии. Да знаете, хора, има такива в България, но са много малко.

# 553
  • София
Дана от бакърена фабрика мисля, че гледаше на икона и кафе. За минало имаше попадения, за бъдеще нищо.

Аз пак правих консултация с Ани, имам чувството, че тази жена ме познава по добре от мен самата. Очаквам нещото да се случи до 2 месеца при мен. Ще дам отзиви дали има познаваемост.

# 554
Преди години, пак около моя случай със заболяването попаднах на една друга жена в София- Любка /Буба/. Невероятна! Не съм я чувала с години, но скоро научих, че била на легло, много болна. Някой да знае нещо за нея? Аз не смея да се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт