Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 284
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
Днес говорих със Сирма и с Никола Узунов и ....едно и също ми казаха по въпроса,който ме интересуваше.Нещата трябва да се случат до месец,два. Ще пиша пак след това да кажа дали са се случили нещата! Опитах няколко дни да се свържа с Хайрие,но все ми казва,че има хора и не може да говори, а пък аз нещо и трудно и разбирам.

# 526
 Жена /туркиня/  от Шумен  с буквата  Т.......говори ли на някого нещо?

# 527
  • Пловдив
Момичета за Пловдив Ани или Теменужка Rolling Eyes

# 528
Момичета за Пловдив Ани или Теменужка Rolling Eyes

И аз се интересувам за Ани /виждам доста одобрения има/,ако някой е ходил при нея,моля за малко инфо  Peace Peace

# 529
Каква сума взема Ани за изготвяне на партньорки хороскоп.

# 530
Някой нещо да знае за Гергана Герсимова - варненка, но живее в София?

http://www.blitz.bg/news/article/143264

# 531
В крайна смтка някой знае ли този Махмуд от Пловдив къде приема? Четох в доста стари теми, че приемал в Джоаната Shocked... ама сега?! newsm78

# 532
някой има ли информация за сафие от пловдив

# 533
 Не мога да се свържа с Емилия по скайп повече от седмица вече  Sad Писах и имейл,но не ми отговори.Някой имал ли е такъв проблем да не може да се свърже с нея? Скайпа и е shopkata633 ,нали не съм объркала нещо?

# 534
Здравейте, съвсем нова съм в сайта и респективно във форума. От няколко дена чета предпоследната и настоящата тема, касаеща ясновидците. Аз по принцип не мога да кажа, че вярвам напълно, че това е възможно, но в същото време и не го отричам. Понеже в момента в живота си имам нужда от важни за мен отговори, до които очевидно не мога да достигна по стандартен начин и реших да пробвам и един такъв вариант. Тъй като видях, че се интересувате и от споделяне на опит и затова реших и да се регистрирам и да ви разкажа моят скромен такъв до момента. От прочетеното в предходната тема си избрах Надя и й се обадих вчера към 17.45. Тя веднага отговори. Иска само малко име и започва да казва някакви неща. Не иска парите предварително. Последното ми направи добро впечатление, защото в крайна сметка ти може и да решиш да не изпратиш, друг въпрос е дали това би било коректно. Относно познаваемостта: позна донякъде някои неща. Например каза, че вижда много местене. Аз като сметнах действително за около 18 години съм живяла на девет различни места. Също такав каза, че вижда къща. Аз съм родена и израстнала в къща. Все пак това може и да се налучка, но каза и че вижда асфалт, а къщата е малко навътре от асфалта. Това действително е точно така. Не позна по въпроса за брат и сестра, защото каза, че имам такъв/а, който води тежък живот. Аз нямам брат или сестра (а и не мисля, че имам такива неизвестни за мен Simple Smile. Каза и че работя с документи (което също по принцип може да се уцели, тъй като очевидно при разговора по телефона може да се прецени човек Simple Smile. Объркващото беше, че пръво каза, че ме вижда сама, после аз казах, че имам приятел. Каза и че вижда раздяла и раздяла, която е била преди година (не е имало такава). След това каза, че не мога да разчитам на приятеля си. Впоследствие обаче това се промени и каза, да го пазя. Нещата изглеждат объркващи на пръв поглед, но аз за себе си го обясних и с това, че действително връзката ми е проблемна и наистина се люшка в полюси и редовно сме пред раздяла. Така че може и жената да е видяла много добре Simple Smile Освен това каза и че проблемът е в мен (което е чистата истина) и че не знае какво правя, но трябва да спра (което също е чистата истина Simple Smile. Изобщо като цяло по-скоро бих изказала положително мнение, защото така го почувствах. Иначе каза конкретно число-10 юни, без уточнение какво ще стане. Така ще видим Simple Smile Нарочно бях подробна, за което моля да ме извините, но целта ми беше да можете да си изградите и сами някакво впечатление, без аз да налагам всъщност моето усещане Simple Smile. Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 14:19 от cristalle77

# 535
  • София
cristalle77  Simple Smile

Аз ти благодаря за този дълъг пост и няма нужда да се извиняваш, че е дълъг. От много време темата имаше нужда от такива постове. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 536
Момичета, похвалиха ми някаква Гергана от Бургас, която гледа на Таро, имате ли отзиви за нея, координати и дали е възможно да се прави консултация по телефона с нея?

# 537
  • София
Момичета, похвалиха ми някаква Гергана от Бургас, която гледа на Таро, имате ли отзиви за нея, координати и дали е възможно да се прави консултация по телефона с нея?

Гергана обърка нещата на моя близка с предсказанията си. Стана точно обратното, на това, което искаше моята близка. Последиците не с приятни. Но ти си прецени, за себе си. Може и дриги да споделят опит и сбъдваемост.
Успех!

# 538
nikolinanik Благодаря за отговора, и аз се зачудих, защото тук няма много коментари за нея.

# 539
  • София
nikolinanik Благодаря за отговора, и аз се зачудих, защото тук няма много коментари за нея.

Моля, за нищо! Simple Smile
Беше преди няколко месеца. Все още носи последствията......Sad

Общи условия

Активация на акаунт