. Каза и че работя с документи (което също по принцип може да се уцели, тъй като очевидно при разговора по телефона може да се прецени човек
. Объркващото беше, че пръво каза, че ме вижда сама, после аз казах, че имам приятел. Каза и че вижда раздяла и раздяла, която е била преди година (не е имало такава). След това каза, че не мога да разчитам на приятеля си. Впоследствие обаче това се промени и каза, да го пазя. Нещата изглеждат объркващи на пръв поглед, но аз за себе си го обясних и с това, че действително връзката ми е проблемна и наистина се люшка в полюси и редовно сме пред раздяла. Така че може и жената да е видяла много добре
Освен това каза и че проблемът е в мен (което е чистата истина) и че не знае какво правя, но трябва да спра (което също е чистата истина
. Изобщо като цяло по-скоро бих изказала положително мнение, защото така го почувствах. Иначе каза конкретно число-10 юни, без уточнение какво ще стане. Така ще видим
Нарочно бях подробна, за което моля да ме извините, но целта ми беше да можете да си изградите и сами някакво впечатление, без аз да налагам всъщност моето усещане
. Хубав ден на всички! 
Препоръчани теми