Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 944
  • 788
  •   1
Отговори
# 585

Някой да знаее нещо за тази жена?   http://m.tarotbg.com/
Беше коментирана оскъдно преди, така и не доби форумна популярност.Това, което знам оттук оттам е, че изисква да получи твърдо 50 лв, като , струва ми се, бяха ми казали, че, според нея, тази сума стигала за 2 основни въпроса( конкретно за това , споменът ми е размит), държала се
 " строго".Вечният въпрос " познава ли" и тук имаше своя относителен отговор.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 20:49 от ryannn

# 586
  • София
Здравейте , отдавна не съм писала , но ви следя редовно. Не бях ходила по врачки от няколко месеца , преди две седмици реших пак да отида при Ани от люлин - настоящето го позна на 100 % , за бъдещето се надявам също да е познала , защото ми предрече хубави неща .

# 587
Здравейте , отдавна не съм писала , но ви следя редовно. Не бях ходила по врачки от няколко месеца , преди две седмици реших пак да отида при Ани от люлин - настоящето го позна на 100 % , за бъдещето се надявам също да е познала , защото ми предрече хубави неща .

За тази ли Ани иде реч?
Ангелина                          --filtered18--; 0898 564 425       София   Люлин 2

# 588
Тази Ангелина, някой имали и дея от къде е родум, имама нещо впредвид?
На възраст около 60г. мургава?

# 589
  • София

За тази ли Ани иде реч?
Ангелина                          --filtered18--; 0898 564 425       София   Люлин 2

Не е тази .Преди време бях ходила и споделила в темата , някои от вас ми искаха телефоните.Лъки Стар ходи и не беше доволна , но не си спомням обаче коя девойка от тук списващите ходи и беше доволна.Май като при всички при едни познава , при други не.

# 590
Момичета, каква е таксата на Сирма?

# 591
Момичета, каква е таксата на Сирма?

20 лв, вчера я питах
ако не можеш лично да отидеш, пращаш снимки, имена и дати на мейл
тя ти пише или се обаждаш, както ти е удобно

# 592
Някой има ли информация за гледачки в Казанлък???

# 593
  • plovdiv
Преди 15 г. ходих при една жена в София.Псевдонима и беше Донадела.Работеше в ,по памет, в център "Лотос" с още няколко жени.Бяха на първия етаж на блок близо до Окръжна болница.Изгубих координатите и много искам да се свържа с нея отново,ако още практикува.Някой знае ли нещо за нея?

# 594
  • Пловдив
И аз да споделя мнение за един ясновидец на име Радо от Асеновград.
Шашна ме отначало, като започна да казва имена на мъртви и живи роднини .
Позна ми, че от една определена година, до към тази година, всички връзки, които съм започвала, са пълен провал, заради неправилен избор. Каза така: И три брака да имаше, щяха да са провалени. ( и това е точно така от годината, която ми каза, към днешната, 1 провален брак).
Каза ми, че до месец трябва да очаквам нещо и следващата година всичко ще тръгне добре в личен план, та това ще видя дали ще се получи.

# 595
Позна ми, че от една определена година, до към тази година, всички връзки, които съм започвала, са пълен провал, заради неправилен избор. Каза така: И три брака да имаше, щяха да са провалени. ( и това е точно така от годината, която ми каза, към днешната, 1 провален брак).
Каза ми, че до месец трябва да очаквам нещо и следващата година всичко ще тръгне добре в личен план, та това ще видя дали ще се получи.

Може ли на ЛС да ми дадеш координатите на този Радо  Rolling Eyes

# 596
  • plovdiv

Може ли на ЛС да ми дадеш координатите на този Радо  Rolling Eyes
Може и тук-за всеки който, го интерисува.

# 597
  • Пловдив
Асеновград 0331-22232 - Радо .
Вдига жена и тя казва какво трябва да се направи преди да се отиде и записва часа.

Моля, ако някой друг е ходил при него, да сподели мнение и развитие на предсказанията му.

# 598
Преди години имаше една гледачка Милена явяваше се доста често по телевизионни предавания след това замина за Гърция ,някой знае ли дали приема сега някъде?

# 599
Асеновград 0331-22232 - Радо .
Вдига жена и тя казва какво трябва да се направи преди да се отиде и записва часа.

Моля, ако някой друг е ходил при него, да сподели мнение и развитие на предсказанията му.

2011 г. с приятелка отидохме при този Радо. Беше един студен ден, няколко дена преди това му се обадихме, за да си запазим час. Каза ни под възглавницата си да сложим захар и да спим 3 вечери така. Искам да кажа, че абсолютно нищо не ни позна, нито за минало , нито за бъдеще. Взе ни такса от 30 лева и ни наговори пълни глупости. Но това си е мое мнение. Само споделям случилото се. Вие си преценете, но аз съм се убедила, че тези които имат тарифа лъжат и не познават нищо!

Общи условия

Активация на акаунт