Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 955
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,момичета!
Отдавна не бях писала във форума,но понеже ви чета и виждам как продължавате да се лутате и да търсите читавия ясновидец,реших да ви пиша.
Няма ясновидец,който да ви познае на 100% и няма такъв,който да ви осъществи желанията.Ако ви е писано да стане,ще стане.
При мен нещата се развиха повече от добре.Направо не мога да повярвам каква щастливка съм.И се събрахме с любимия,и си намерих перфектна работа.Само не си мислете,че ми е помогнал някой.Напротив,изхвърлих всичко,което ми бяха дали тези шарлатани-води,катинари,ключове,торбички,камъни,икони,астрологични карти,връзки,захар,билки,листчета и каквото още се сетите.
помогнаха ми хора,които се броят на пръстите на едната ми ръка-и то преди всичко ми вдъхваха кураж и вяра да не се отчайвам,защото ще стане,а не просто да ми пробутат боклуци.И това бяха хората,които нямаха твърда тарифа,за което много ги уважавам.Наистина им благодаря от сърце,че ме подкрепяха и ми казваха:ще стане бавно,но ще стане.
На всички ви желая сбъдване на съкровените желания.Аз лично за себе си прекратих тази дейност.
Бъдете здрави и щастливи!

Много се радвам, че всичко се е подредило по най-добрия начин за теб така както го искаш. Когато, човек вярва нещата се случват понякога бавно, а понякога живота ни предоставя съвсем различни възможности и различни хора, които да ни помогнат.

# 571
Здравейте момичета и момчета!
Да споделя и аз своите впечатления от някои лица, фигуриращи в нашата анкета. Сега, след като са минали сроковете, дадени им от тях,  мога да кажа, че Ани, Цеца, както и Пиналски ми познаха за събитие в професионален план, като и на тримата прогнозата беше след месец май. Вчера това събитие стана факт.  В личен план сроковете, които са ми дали и тримата все още не са минали. Ще споделя за тях след края на юли. Изненадващо дори за мен Пиналски ми позна развитие на определени ситуации с голяма точност. 

# 572
Здравейте момичета и момчета!
Да споделя и аз своите впечатления от някои лица, фигуриращи в нашата анкета. Сега, след като са минали сроковете, дадени им от тях,  мога да кажа, че Ани, Цеца, както и Пиналски ми познаха за събитие в професионален план, като и на тримата прогнозата беше след месец май. Вчера това събитие стана факт.  В личен план сроковете, които са ми дали и тримата все още не са минали. Ще споделя за тях след края на юли. Изненадващо дори за мен Пиналски ми позна развитие на определени ситуации с голяма точност. 

Позволявам си да споделя мнението си за тези тримата,защото и аз съм ги посещавала и най-вече пиша от позицията на човек,при който нещата се случиха,както ги исках.

Ани-за един изпит и за характери-ок.Отчасти схвана едно-друго.Иначе сроковете ѝ за нищо не стават.
Цеца-следи реакциите и първо ми каза,че няма да стане.Ама като ми видя отчаяната ми физиономия,реши,че ще стане.Срокът беше месец,ама той си мина и замина.Имаше жена при него,без да уточни каква.Имах магия,която покойната ми баба  Shocked беше направила(моля те,бабче,прости ми!  baby_neutral )Даде ми едно листче и една билка и аз ги изхвърлих по-късно.
Пиналски-твърдо не ми позна.

LUCKY_STAR,  bouquet Hug

# 573
  • София
ancholina, понеже ме интересуват прогнозите на Пепа, доколкото помня тя ти беше казала, че няма да се съберете.

# 574
ancholina, понеже ме интересуват прогнозите на Пепа, доколкото помня тя ти беше казала, че няма да се съберете.

~Саня~,точно така е-за него Пепа категорично не ми позна.Той щеше да е с друга,а аз ще си намеря мъж догодина.Неговата жена щеше да е свързана с бизнеса му.Щяхме да не поддържаме връзка и нямаше дори да си говорим.Имаше и такива моменти,но винаги са били само временни.А и както той ми каза:ти си моята жена,просто не бях готов.
За майка ми позна,че лекарствата ѝ не помагат за кръвно,но не и  към онзи момент-май 2012.Това се случва по-скоро сега.

# 575
От моите наблюдения съм стигнала до извода, че почти никоя ясновидка не може съвсем с точност да каже кога ще се случи дадено събитие. Те виждат някакви картинки, чуват глас и във възможностите им е да кажат- виждам цъфнали дръвчета/ т.е. на пролет/ или нещо подобно. Но за коя точно пролет, не става ясно. Може и след 3 години да стане. Не, че няма случаи в които са съвсем точни, но им е трудно. Специално за това не им се сърдя понеже отдавна съм го забелязала.

# 576
ancholina, ще ти бъда благодарна, а предполагам и не само аз, ако ни кажеш имената на тези, които са ти помогнали и са познали точната развръзка при теб.

# 577
Мисля,че не съм била достатъчно ясна.никой не ми е помогнал.По-скоро познаха събитията.Помощта им се състоеше в това да ме успокояват и да ме уверяват,че ще стане,защото е предопределено да ми се случи.И пак казвам,че ако не ми беше писано да стане,въпреки моите желания,надежди ,мечти,просто нямаше да стане.

# 578
Мисля,че не съм била достатъчно ясна.никой не ми е помогнал.По-скоро познаха събитията.Помощта им се състоеше в това да ме успокояват и да ме уверяват,че ще стане,защото е предопределено да ми се случи.И пак казвам,че ако не ми беше писано да стане,въпреки моите желания,надежди ,мечти,просто нямаше да стане.

Аз разбрах, че не са ти помогали с ритуали. Просто ме интересуваха имената на тези, които са ти познали верния развой на събитията.

Ако искаш, да ги споделиш, разбира се...

И те поздравявам за всичко хубаво, което ти се е случило! Знам колко се страдаше за личния проблем от публикациите ти в темата. Прекрасно е, че накрая нещата са се наредили по най-желания от теб начин! Пожелавам ти с всеки изминал ден щастието ви и любовта ви да се увеличават!

# 579
ОК,извинявай,явно аз не съм разбрала,защото много хора ме питат какви са ритуалите,които са ми правили.
Баба Иванка,Искра,Н.Узунов,Ива-даже са по-малко,отколкото си представях.

# 580
Сирма е абсолютно невежа-това ми е мнението.
Май месец ми каза-предложение за работа в края на май или началото на юни , а сега ми казва началото на август . Иска да задавам конкретен въпрос и аз го правя , само , че НЕ ПОЗНАВА !

# 581
Сирма е абсолютно невежа-това ми е мнението.
Май месец ми каза-предложение за работа в края на май или началото на юни , а сега ми казва началото на август . Иска да задавам конкретен въпрос и аз го правя , само , че НЕ ПОЗНАВА !

Сирма е горе-долу при мен-смени си малко версията.Гледал на две различни страни и трябвало да чакам да избере-мен или другата.Не е имало такова нещо изобщо.Но иначе крайният резултат го позна,въпреки че то стана по-рано от предвидения от нея срок.

# 582

ancholina радвам се, че при теб са се получили нещата  Hug

Някой да знае нещо за тази жена?   http://m.tarotbg.com/

# 583

ancholina радвам се, че при теб са се получили нещата  Hug

Някой да знае нещо за тази жена?   http://m.tarotbg.com/

Аз знам бе сладурано!Не знаеш кого да питаш.Възползвах се за един безплатен въпрос!  Simple Smile
Нищо не ми позна или по-скоро така ми отговори,че не я разбрах.Може и моя да е била вината!

# 584
  • Под Слънцето
Да питам как постъпвате с подарени вещи и сувенири? Реших да събера всички дреболии, за които лично не съм давала пари и да ги метна  във вода... Само не знам през кое рамо ..

Общи условия

Активация на акаунт