Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 980
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
По-напред в темите е коментирана Галина със сайт http://horoskopche.alle.bg/, има ли доволни от нея, като ме интересува консултация с таро?

# 556
По-напред в темите е коментирана Галина със сайт http://horoskopche.alle.bg/, има ли доволни от нея, като ме интересува консултация с таро?

Тя не е ли от село до Перник и предимно лееща куршум?Името поне е същото.

# 557
gooddluck7, благодаря за полу-информацията. Ако целта ти е да помогнеш по някакъв начин на съфорумките, би било чудесно да споделиш малко повече детайли. Елени из разградските села със сигурност има много, а Любки /Буби/ на легло из София - също. Виж, ако ни дадеш жокери с телефон, адрес, фамилия или подобни - резултатът ще е друг.
В момента се явяваш като тийзър или SEO генератор, който ни отправя към задънена улица, несъществуващ линк или въпрос от сорта: а вие знаете ли за една козя пътечка в Хималаите?

# 558
Доколкото разбрах е от София, прави хороскопи и гледа на Таро.

# 559
Аз лично съм доволна от тази жена и консултацията й с таро.Отговори ми на мейл два пъти без да поиска никакво заплащане.Уцели доста неща и прогнозира нещо което ме интересуваше.Успех.

# 560
gooddluck7, благодаря за полу-информацията. Ако целта ти е да помогнеш по някакъв начин на съфорумките, би било чудесно да споделиш малко повече детайли. Елени из разградските села със сигурност има много, а Любки /Буби/ на легло из София - също. Виж, ако ни дадеш жокери с телефон, адрес, фамилия или подобни - резултатът ще е друг.
В момента се явяваш като тийзър или SEO генератор, който ни отправя към задънена улица, несъществуващ линк или въпрос от сорта: а вие знаете ли за една козя пътечка в Хималаите?

Observer, oставам с впечатление, че ми се карате. Хората, които искаха да разберат отдавна го направиха. Предполагам, че когато ходите някъде, най-малкото знаете името на човека.

И последно- каквото съм могла да напиша около моята история и съм сметнала за необходимо да го споделя с други хора, съм го направила! Кажете, че и искате номера и адреса, за да ви разбера! Но не по този начин!

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 19:19 от goodluck7

# 561
  • София
Дана от бакърена фабрика мисля, че гледаше на икона и кафе. За минало имаше попадения, за бъдеще нищо.

Аз пак правих консултация с Ани, имам чувството, че тази жена ме познава по добре от мен самата. Очаквам нещото да се случи до 2 месеца при мен. Ще дам отзиви дали има познаваемост.

От Данка, Бакърена фабрика съм доволна. Водих моя приятелка и тя също. Данка малко говори, но бих казала, че познава и  за бъще.

# 562
  • София
Дана от бакърена фабрика мисля, че гледаше на икона и кафе. За минало имаше попадения, за бъдеще нищо.

Аз пак правих консултация с Ани, имам чувството, че тази жена ме познава по добре от мен самата. Очаквам нещото да се случи до 2 месеца при мен. Ще дам отзиви дали има познаваемост.
От Данка, Бакърена фабрика съм доволна. Водих моя приятелка и тя също. Данка малко говори, но бих казала, че познава и  за бъще.

Аз ходих октомври 2011г. и ми каза, че до края на 2011 ще се събера с момчето, което съм се разделила преди 2 месеца. Аз направих реакция, че няма да има такава възможност и тя веднага увеличи срока до края на 2012г.  Mr. Green  Нито аз нито момчето имаме желание да се събираме, след месец той си хвана нова приятелка и вече живее с нея. Данка ми говореше, че това е мъжа на живота ми и колкото и да не вярвам ще се съберем. Само това ми каза и това нещо не се случи за щастие. Аз отидох просто за любопитство и въобще не исках да ми говори за това момче. На приятелката ми каза също неща, които не се случиха. Явно пак си е до човек и при нея.

# 563
  • Под Слънцето
Това , с врачките , е неква епидемия.. Мислех,че само на мен  ни една  никъде  не ми е познала . Явно, както драпаш цял живот да намериш Човека за себе си , така  търсиш и своята гледачка..

Последно да се надявам,че съм я открила..
Времето ще покаже.

# 564
TopsyG,щеше да споделяш къде си ходила с твоята приятелка и познаваемостта на гледачките.  bouquet

# 565
  • Под Слънцето
lardero , не съм забравила! дори започнах да редя списъка в нарочен  файл, ама пусто, не остава време да го завърша.

само да попитам, тъй като съм ужасно лоша физиономистка-

в околностите на женски пазар , в една от пресечките за да излезеш на М. Луиза преди време попаднах на една едра женица с мазна коса, която закъсня доста за уговорката ни по  телефона. влизаше се в някаква мърлява стая и се сядаше на ниско столче пред въпросната персона.. беше преди 6-7 години.. хич не й помня името, но нищо не позна , а се опита да ми отмъкне бая сума..естествено , й оставих 10 лв, колкото да не е без хич.. та ако някой се сеща за име, нека ми припомни, моля.

# 566
lardero , не съм забравила! дори започнах да редя списъка в нарочен  файл, ама пусто, не остава време да го завърша.

само да попитам, тъй като съм ужасно лоша физиономистка-

в околностите на женски пазар , в една от пресечките за да излезеш на М. Луиза преди време попаднах на една едра женица с мазна коса, която закъсня доста за уговорката ни по  телефона. влизаше се в някаква мърлява стая и се сядаше на ниско столче пред въпросната персона.. беше преди 6-7 години.. хич не й помня името, но нищо не позна , а се опита да ми отмъкне бая сума..естествено , й оставих 10 лв, колкото да не е без хич.. та ако някой се сеща за име, нека ми припомни, моля.
С такoва очарование  и благороден нрав ,както и с дивен талант и майсторлък(естествено, далеч не в сферата на разгадаването на клиентските бъднини) могат да бъдат обрисувани поне 6 чувала операторки, та е трудно да бъде индивидуализирана точно таз, която те е трогнала в случая. В очертания елитен район на Женския пазар, на прима виста,  се сещам за три броя майсторки, с кратки звънливи имена и сходни професионални успехи: Вили ,Ина, Веси.3 в 1..."неочаквано ...добра"  комбинация.

Всъщност,сега се сетих, че оператор Вили( едра дама, къса коса, боядисана в керемидено, приемен пункт- възтясно безпрозоречно помещение в безистен на "Пиротска" до Халите) не допуска да събере  по-малко от 30 лв на калпак , та щом си минала с дарение от 10, не ще да е тя,освен , ако преди споменатите 6-7 години не е склонявала и на по-кратки суми)
При Веси, която беше по-надолу край женскопазарните сергии, сядаш в леглото й.Може пък ниското столче да е било у Инини.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 18:57 от ryannn

# 567
.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 18:57 от ryannn

# 568
  • Под Слънцето
ryannn, Радвам  се, че се появи,че липсваше наоколо..

Не, не се познаваме и не сме си писали Wink , просто си направих труда да изчета всички теми тук по въпроса..
Имена не помня, че тогава на ден ми се налагаше да се срещам с купища клиенти , а жената ,която работеше за мен имаше грижи некви семейни и понеже през  няколко дни бях в Сф по работа , заради нея обиколих доста операторки, както ги наричаш.
Да не забравя да спомена смешниците Селена и  маг Живин , приемащи по него време във висок блок  до депо на трамваи в Банишора май беше.. -квартала до  централната ж.п. гара,които се опитаха да ме омагьосат с мили думи  за голяма сума- да съм оставела снимката на жената , парите и да чакаме да я оправят..
Лелката до Женски пазар , някъде под Пиротска, хич не беше вежлива, щото я смотах,че закъсня, а имах да гоня транспорт за Варна да се прибирам, затова и й оставих символична сума, но както казах, нищо не позна за това, за което я чаках със закъснение от почти час.

# 569
Здравейте,момичета!
Отдавна не бях писала във форума,но понеже ви чета и виждам как продължавате да се лутате и да търсите читавия ясновидец,реших да ви пиша.
Няма ясновидец,който да ви познае на 100% и няма такъв,който да ви осъществи желанията.Ако ви е писано да стане,ще стане.
При мен нещата се развиха повече от добре.Направо не мога да повярвам каква щастливка съм.И се събрахме с любимия,и си намерих перфектна работа.Само не си мислете,че ми е помогнал някой.Напротив,изхвърлих всичко,което ми бяха дали тези шарлатани-води,катинари,ключове,торбички,камъни,икони,астрологични карти,връзки,захар,билки,листчета и каквото още се сетите.
помогнаха ми хора,които се броят на пръстите на едната ми ръка-и то преди всичко ми вдъхваха кураж и вяра да не се отчайвам,защото ще стане,а не просто да ми пробутат боклуци.И това бяха хората,които нямаха твърда тарифа,за което много ги уважавам.Наистина им благодаря от сърце,че ме подкрепяха и ми казваха:ще стане бавно,но ще стане.
На всички ви желая сбъдване на съкровените желания.Аз лично за себе си прекратих тази дейност.
Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт