Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 665
  • 788
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм доволна от Морисън. Първата ми консултация с него беше преди около година, познаваемост имаше за настояще и за минало. Сега за в бъдеще нещата които определи се случиха. Остават още няколко но те са за по-дългосрочен план. Искам да кажа, че от всички той и Ани от Пловдив, дадоха отрицателен отговор на въпросите които ме вълнуваха. Всички други ми казваха че всичко ще се развие в моя полза.... Уви стана точно както те казаха.....

# 61
Забравих да допълня, че миналата седмица се консултирах отново с него. Познаваемост имаше за минало и настояще , за бъдеще ще видим...

# 62
Благодаря за отговорите за Морисон!! Утре ще споделя как е минало!!!

Групичката за Милка от Карайсен!! Хайде, давайте да се организираме и да ходим!!!!

# 63
Момичета, някой ходил ли е скоро при Цеца...дайте някакви отзиви за случили се събития и познаваемост Praynig От моето посещение при нея аз лично бях доволна..много добре описа ситуацията към настоящето, даде ми дори някои детайли около нещата, които няма да да бъдат налучкани, но за бъдещето все още не мога да преценя. Затова ми се иска да чуя още  впечатления   bouquet

# 64
Момичета, четох, четох и пак не разбрах  Embarassed
Има ли някой, на когото прогнозите на Ани Лечева да са се сбъднали, но точно и конкретно. Не нещо от сорта, предупреди ме да не правя това, но аз го направих, а не трябваше. Наистина ми е много важно да знам, защото проблема ми е толкова наболял, а тя ми каза някой неща, които ми се иска да се случат  Embarassed

# 65
  • Sofia
Групичката за Милка от Карайсен!! Хайде, давайте да се организираме и да ходим!!!!

Упс, изпуснала съм близо 2 теми от ноември насам, когато се организира група за Стефка от Ген.Тодоров, пристигнала тогава в Мало Бучино! Едва ли ще успея да прочета всичко назад, по-точно за тази Милка, но виждам се заформя нова група, а как ми се иска да отида и аз, тъй като съм в адски период в момента. До къде ще пътувате /град/ ? И кога евентуално? Ако не е твърде късно ... да дойда?

# 66
и аз се интересувам как и кога ще се ходи при Милка.
иначе за Анелия - тя ме пита за едно нещо станало ли е.аз се очудих и казах , че не е .но след няколко дни стана..иначе за сроковете й е още рано.

# 67
Има ли някой, на когото прогнозите на Ани Лечева да са се сбъднали, но точно и конкретно. Не нещо от сорта, предупреди ме да не правя това, но аз го направих, а не трябваше. Наистина ми е много важно да знам, защото проблема ми е толкова наболял, а тя ми каза някой неща, които ми се иска да се случат  Embarassed

При мен тепърва предстоят събития, но за здравословни проблеми ми каза- болки в гърба януари, обърни си внимание. Е, направо бях схваната доста дълго време без преди това да имам никакви такива заболявания. Много тежко заболяване в семейството на мъж, но няма да е фатално, зимата- дядо ми получи инсулт, слава богу лек. Ей такива попадения има още доста за здравето.
В личен план, взаимоотношения бъдещи- рано е.

# 68

По най-важният ми въпрос тогава, както писах назад в темата, Ани позна развитието с точност, като нещата се случиха около 1 месец преди срока, който тя ми даде.

# 69
момичета, от няколко дни се каня да пиша,не ми остава време.

чудя се как Цеца има толкова много гласове в плюс- преди няколко дни направих среща с нея,ами то нямаше едно вярно нещо,чак на нея и стана неудобно, пък и на мен ,щото виждах как много иска да улучи нещо. Някой друг с такъв опит при нея или само аз съм улучила шестицата? Изумена съм,наистина нямаше едно познато нещо-говоря за минало и настояще, като и казах,че не е познала ми каза,че съм объркана и едва ли не незнам..

# 70
"spring" , не си единствена. Посетих я и втори път, защото се съмнявах, че при първото ми посещение не съм уцелила момента (т.е. тя и аз да сме в благоприятна кондиция). Липса на познаваемост отн: минало и настояще, налучкване (безуспешно) на връзки, роднини, имена и зодии. Съмнявам се, че при трети опит ще извадя късмет. Явно не е моята ясновидка. Но все пак има много доволни момичета. Успех с търсенето Simple Smile

# 71
момичета, от няколко дни се каня да пиша,не ми остава време.

чудя се как Цеца има толкова много гласове в плюс- преди няколко дни направих среща с нея,ами то нямаше едно вярно нещо,чак на нея и стана неудобно, пък и на мен ,щото виждах как много иска да улучи нещо. Някой друг с такъв опит при нея или само аз съм улучила шестицата? Изумена съм,наистина нямаше едно познато нещо-говоря за минало и настояще, като и казах,че не е познала ми каза,че съм объркана и едва ли не незнам..

Не си единствената, която не е доволна от Цеца. В предишните теми имаше и отрицателни мнения за нея.  Щом не си доволна, няма смисъл да ходиш пак при нея и да правиш излишни разходи и да губиш от времето си. Ако не ти е познала веднъж, значи няма да се представи добре и следващия път
Аз обаче съм много доволна от нея и до ден днешен.
Но както неведнъж съм казвала от Пепа не съм доволна въобще, въпреки че има много доволни от нея. Всичко е индивидуално. Тя просто не е твоят човек. Успех в намирането на точния човек за теб!  Hug

# 72
Тези анкети много лесно могат да бъдат манипулирани за съжаление.
От едно IP могат да се регистрират неограничен брой юзери, така чееее...

Защо обаче тези недоволните не са чекнали в анкетата на черния списък, че не са доволни от нея - има 0 гласа. Всички, на които не им е познато миналото и бъдещето, ако искат тези анкети да са в помощ както на останалите така и на тях, трябва да отразят гласа си според мен. Така вероятността за голяма разлика във вотовете заради манупулация намалява.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 08:55 от Пит

# 73
Защо обаче тези недоволните не са чекнали в анкетата на черния списък, че не са доволни от нея - има 0 гласа. Всички, на които не им е познато миналото и бъдещето, ако искат тези анкети да са в помощ както на останалите така и на тях, трябва да отразят гласа си според мен. Така вероятността за голяма разлика във вотовете заради манупулация намалява.

Пит, Цеца я нямаше в анкетата на Черния списък, затова няма гласове за нея. Днес я добавих, за да бъде всичко точно и коректно. Вече може да се гласува и за нея там  Peace

# 74
LUCKY_STAR, благодаря ти за усилията, които полагаш   bouquet
Пит, не трябва да си толкова негативно настроена. Ако някой злоупотребява в анкетите, това си е негов/неин проблем. Истината, рано или късно, излиза на яве. А и пътя, който изминаваме, за да открием нашия ясновидец е дълъг.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 15:04 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт