Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 669
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv
Здравейте,някой да има тел. на Радо от Асеновград - гледач е?

# 76
странно , бях попаднала на някакъв интернет оракул , който предлага отговор на безплатен въпрос.бях питала дали нещата ще се развият в желаната от мен посока , дори бях забравила , че съм им писала.и днес съм получила отговор - ,,няма да стане , докато има магия'' newsm78 и сега се чудя...дали на всички казват така , защото срещу 100 лв в сайта предлагат откриване и разваляне + защита срещу магии

# 77
  • София
защото срещу 100 лв в сайта предлагат откриване и разваляне + защита срещу магии

Аз и за 50 лв ще ти открия , хахаха

# 78
Здравейте момичета може ли и аз да се включа към вас?Майка ми е мн.доволна от Мария Асенова,аз лично не съм ходила при нея.Ходя при една жена в моя край леля Мария,страхотна е каквото е казала това е станало.Преди 5 години ме върна от онзи свят буквално,и ми каза ти не познаваш съпруга си,ама аз вита глава не повярвах GrinningИ така след 2 години се запознахме с мъжо и както бе казала се омъжихме за 2 месеца,не съм била бременна така го решихме.Та знам ли може да има някаква дарба.Пари не взема ако оставиш и колкото оставиш,но не се съгласява на всеки да гледа.Е лек ден от мен   bouquet

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:32 от Радинка

# 79
archduke, кутията ти е препълнена. Не могат да ти се изпращат съобщения, може ли да я почистиш.

# 80
Здравейте момичета може ли и аз да се включа към вас?Майка ми е мн.доволна от Мария Асенова,аз лично не съм ходила при нея.Ходя при една жена в моя край леля Мария,страхотна е каквото е казала това е станало.Преди 5 години ме върна от онзи свят буквално,и ми каза ти не познаваш съпруга си,ама аз вита глава не повярвах GrinningИ така след 2 години се запознахме с мъжо и както бе казала се омъжихме за 2 месеца,не съм била бременна така го решихме.Та знам ли може да има някаква дарба.Пари не взема ако оставиш и колкото оставиш,но не се съгласява на всеки да гледа.Е лек ден от мен   bouquet
    Кой е твоят край  newsm78.

# 81
аз съм от Гоце Делчевско Simple Smile

# 82
  • София
Виждам , че има писано за Мария Асенова и затова да споделя и аз за нея - лятото и писах смс , на другия ден ми отговори на въпроса и ми даде срок 6 месеца - е случи се това което тя каза , само срока беше 7 месеца.Знам че тук имаше доста лоши отзиви за нея и не знам дали налучка , но е факт че позна и се размина само с 1 месец срока , който ми даде.

# 83
mimi70, може и да е способен човека, за когото пишеш, но извинявай начина по който ти поднесе информацията е доста странен. Лично аз, поне три пъти те питах на лични в коя част, квартал или зона на София приема въпросният чародей и към момента още нямам отговор.

# 84
  • София
Радинка може ли да ми дадеш координати на тази жена /може на лични/. Аз имам роднини там и пътувам от време на време.

# 85
[Аз и за 50 лв ще ти открия , хахаха
[/quote]
 Grinning Grinning Grinning зачудих се , защото наистина една ,,доброжелателка'' се опита да ми създва проблеми.но досега всички , до които съм се допитала , казваха , че няма да успее да ме саботира и предричаха хубави неща , а пък тези от сайта ми казват ,,не''

# 86
Здарейте момичета!Понеже има голям интерес към тази жена,се опитах да намеря някакъв телефон.Оказа се обаче,че тя е заминала за чужбина при дъщеря си и незнаят кога ще си дойде.Били чакали бебе.Аз небях ходила от доста време и нз.Съжялавам ако съм Ви подвела но наистина незнаех.Лек ден!

# 87
Момичета, доволни ли сте от Пенка от Хаджи Димитър? Записах час чак за след месец! Явно има доста хора при нея... А някой може ли да ми даде адрес? Не се сетих да попитам ...

# 88
Момичета, доволни ли сте от Пенка от Хаджи Димитър? Записах час чак за след месец! Явно има доста хора при нея... А някой може ли да ми даде адрес? Не се сетих да попитам ...
Пенка е по-малко представителното име на  пространно обсъжданата тук "Пепа от Х.Д.", предполагам?

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 19:28 от ryannn

# 89
Здравейте!Колебая се между- Ани (астроложката), Емилия и Ники Узунов. С кого от тях 3-мата да се свържа?Моля ви кажете ми понеже останах с впечатление че и 3-мата са добри.Моля ви доста ми е наложитело...

Общи условия

Активация на акаунт