Ясновидци/врачки - тема 17

• 280 868
  • 788
  •   1
Отговори
# 765
Каква е таксата на Таня от Люлин?

# 766
 Вижте на какво попаднах -
http://www.plovdivmedia.com/61930.html
Някой да има впечатление от този човек?

# 767
  • София
Хвърлих едно око на статията. Не уважавам ясновидци, ходжи и тям подобни, които, за да се рекламират цитират имена на клиентите си и то най-вече  известни имена. И ...... така, ясновидеца печели популярност на гърба на друг. Sad

# 768
тъй като много момичета ме питаха на лични за Кремена Манова , ще кажа че мен ме заведоха не знам тел , но офиса и през 2011 беше град София кв Павлово ,в сградата на Нап
ще питате охраната , и той ще ви опъти за етажа и номера на офиса , защото не помня може да беше 13 етаж , но не помня
Успех , жената на мен ми помогна много

# 769
  • София
Каква е таксата на Таня от Люлин?

Колкото й се остави аз бях при нея януари месец и мисля че оставих 10 лв.

# 770
Въпросният ходжа бил лекувал всичко освен рак и диабет !!!!!!!!!!! хайде,моля,ако умееше нямаше държавата ни да оглавява челните класации по детска смъртност ! при всяко влизане в интернет все някой отнякъде с болка моли за смс ,помощ за съпруг,съпруга,дете и сърцето ми се къса,а такива дето спекулират не знам как не се свенят да се мислят за богове ? МИГАР ЕДНА МАЙКА  НЕ БИ ЗАВЕЛА ДЕТЕТО СИ на всеки непрочул се,па макар и с никакъв шанс за излекуване,но с надежда  и сила,каквато само една майка може да има ! не го познавам лично човечеца,но голямо изказване е направил-другите взимали по сто,двеста,триста лева,а той скромен,скромен......той с ниска такса,та нали нали ако наистина са доволни хората от теб ще се върнат триста пъти  с по триста лева да ти благодарят ,а не да взимате първо и да се криете после бе дарените свисше?в профила на ивелина христова пък във фейсбук има рекламиране на талисманчета,герданчета за печалба сигурна от тото,лотария....интересно като цената им е твърда дали и печалбата на всеки е гарантирано еднаква по размер?а на онзи ходжа ми се ще да му изстрелям един въпрос-като виждаш всичко и минало и настояще и бъдеще виждаш ли  как някои идват с последните си стотинки и надежд,виждаш ли,че някой ще умре,тогава без такса ли приемаш или не ви интересува?съжалявам за изблика ми,но когато се гаври някой със здравето на хората ми идва да вия     . да не идва на никой до главата да опира  ни до лекари,ни до гледачи

# 771
  • София
Момичета мили, ще имаме ли нова тема? Захвана ли се някой да я направи? Прегръщам ви!

# 772
  • София
Момичета мили, ще имаме ли нова тема? Захвана ли се някой да я направи? Прегръщам ви!

И аз снощи това попитах Simple Smile

# 773
да,моля ви,аз съм нова и нищичко не отбирам,но съм благодарна на всички момичета тук за труда и коментарите,с ноякои се смея,на други се чудя,на мен анкетата не ми помага,нито списъците,но коментарите тук -определено да  Simple Smile  забравих да споделя и аз моите походи към ясновидки и ходжи със съкровеното желание да имам дете и болката от една след друга неуспешни бременности.що евро изхарчих,що надежди напразни ,та се излагах в испания като кифладжийка да чупя бутилки с вода от сто чешмички на кръстовища,а хората ме запяха все едно съм готова да скоча под някоя кола...не искам и да си спомням за онзи период,но на никой ритуалите не дадоха резултата,само ходжа адем позна,че ще имам син,но със сигурност методите му не доведоха на бял свят детето ми,а лекар,на когото попаднах тук в България.така е било писано да стане,да изживея болката,за да обичам толкова обсебващо и детето си.не съжалявам за парите,нито надеждите ми свързани с гледачи,магове ,ходжи и  т.н. съжалявам за времето и емоцията,която им отделих.не ми стигаше,че преживявах с кървящо сърце всеки преждевременно роден плод как го слагат за показен материал на студенти в буркани,ами трябваше и да слушам за магии черни и други глупости,но в такива моменти човек е с лабилна психика,сма съм си виновна.та да споделя и друго-днес реших да звънна на махмуд от пловдив ей така-да пием кафе,да се посмея на благи приказки наум,тъй като четох,че нищо не познавал.странното е,че никога не го бях виждала,а в главата ми изплува образ на предполагаемия ливанец и -о,чудо-едно към едно в действителност бе такъв-като изклюим странната цицина отпред на челото му Simple Smile   .... та се замислих да не би и мен да ме е осенило с дарба някое рогато човече с черна опашка...?за минало и настояще-познава (поне при мен),за бъдеще....ами моля ви,правете нови теми,за да мога да пиша дали прогнозите за след две години ще се сбъднат Joy   ,другата е до нова година,ама бас ловя,че няма никога докато съм жива да стане........но да не бързам като луда крава пред телето си,а да изчакам (стига да не забравя).успех ,мили дами и усмихвайте се на неволите,та дано да пукнат от завист и да ни оставят

# 774
Здравейте, преди време писах и търсех ясновидка или ясновидец от София. Във форума намерих телефона на Сирма и след като видях коментарите за нея, с моя приятелка й звъннахме. Моите въпроси бяха свързани главно с работата ми и тя ми предрече доста неща, но като цяло не позна нищо. Просто нищо не се сбъдна, а и вече няма как да се сбъдне, защото и двете сделки пропаднаха. Моята приятелка я попита дали да приеме предложение да разшири бизнеса си от човек, за който Сирма гарантира, че й предстоят успехи с него, но като цяло човекът се оказа измамник и добре, че не подписа съдружие с него преди да го арестуват Simple Smile После намерих телефона на едно момиче от София, който ми даде моя колежка. От нея съм доволна. Това, което ми каза, до сега се сбъдва, за останалото ще видим. Каза ми защо са пропаднали двете сделки и как да предотвратя нов провал. Доволна съм. Ако някой иска телефона, мога да го дам на лични, защото не съм искала позволение да го пускам във форум. Сега ми трябва спиритист от София, защото тази, която познавам, това лято щяла да прекара на морето. Ако някой познава такъв човек, нека ми даде контакти, моля.

# 775
ani799 , ryannn , благодаря ви най-искрено  Hug да наистина болката е огромна ,да те измамят по такъв начин ,да подготвяме нашата сватба а в същото време той е подготвял своята ....

Време,дано ме излекува .

Мисля да посетя Ина скоро ,прибирам се в Бг след няколко дни и ще отида за да видя какво ще ми каже след този провал .Дано получа отговори на всичките ми въпроси защо така се обърнаха нещата почти пред финала на най-голямата ми мечта .А казват че ако искаш нещо много силно то се случва ,убедих се че не е така ,толкова го исках и обичах,пишех желания по новолуние,молех се на Бог,визуализирах,ползвах метода Силва ,копнеех ден и нощ да бъдем заедно като семейство и накрая нищо.Самота и разбити мечти.

# 776
  • София
Извинявам се, че се самоинициирах, но пусках нова тема, понеже тази ще я заключат скоро:

Ако е необходима редакция или имате предложения какво да се добави в първият пост моля да ми пишете.  Hug

# 777
Здравейте, някой можели да ми каже дали е чувал  или е ходил при Цвети от Пловдив гледа на таро В кичука   bouquet

# 778
  • Пловдив
Здравейте, някой можели да ми каже дали е чувал  или е ходил при Цвети от Пловдив гледа на таро В кичука   bouquet
Ако е тази дето е с/у бензиностанцията и при нея е Елена ,която пък гледа на кафе  не ходи !Иначе не взима много само 5 лв.
На мен нищо не позна ,ама нищо май м. отдавна  мина и нищо  Confused
И при двете съм била  Naughtyно на мен нищо не ми познаха  Crossing Arms
Ти си извади сама извод и си реши дали ще идеш .
Това е от мен .

# 779
Обсъждана е в стари теми.
Освен във въпросния Кичук, провежда сеанси в китайски ресторанти , кафенета,изобщо..навсякъде може да ти се яви с тесте карти.
Вече ти отговориха в предния пост за смисъла от свиждането с нея.

Общи условия

Активация на акаунт