Ясновидци/врачки - тема 17

• 283 138
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Каквото ми каза Емилия, взе да се случва, за всички до форума  пиша, пък и за последния пост на Пеперудка. Дано съм полезна.

# 91
Здравейте!Колебая се между- Ани (астроложката), Емилия и Ники Узунов. С кого от тях 3-мата да се свържа?Моля ви кажете ми понеже останах с впечатление че и 3-мата са добри.Моля ви доста ми е наложитело...

На мен Ники Узунов нищо не ми позна, Емилия много хваща усещанията и моментната ситуация. Ани, подробности трудна работа , иначе познава разни събития, но по значими. Искам да попитам кой е добър на гледане за минало и то далечно?

# 92
Каквото ми каза Емилия, взе да се случва, за всички до форума  пиша, пък и за последния пост на Пеперудка. Дано съм полезна.
Не е ли по-добре да се изчаква съвсем да се случи  Simple Smile преди да споделим. В края на миналата тема бях задала въпрос точно за Емилия и доста хора писаха за категорично не сбъдване и нулева познаваемост на бъдещето.

# 93
  • Sofia
Гледате ли в полунощ по ЕЗ0 ТВ  предаването,вярвате ли им,правят изчистване,гледат в бъдещето....

# 94
аз лично не вярвам на тези , които ги дават по телевизията , или на тези , които имат лъскави реклами под път и над път във вестници и списания

# 95
Аз вече много пъти съм казвала- Емилия и Ники Узунов - 0 . Анелия от Пловдив- засега познава доста неща.

# 96
iskam da popitam za sirma ot sredec,dali neinite rituali sa vi pomognali

# 97
iskam da popitam za sirma ot sredec,dali neinite rituali sa vi pomognali

ДА, на мен помогнаха, но след повече от казания от нея срок  Peace

# 98
Момичета, доволни ли сте от Пенка от Хаджи Димитър? Записах час чак за след месец! Явно има доста хора при нея... А някой може ли да ми даде адрес? Не се сетих да попитам ...
Пенка е по-малко представителното име на  пространно обсъжданата тук "Пепа от Х.Д.", предполагам?

Даже съм я чувала и като Пенето..

# 99
  • София
И аз да споделя мнение за Лили (Разсадника). Посетих я, но за съжаление аз останах със смесени чувства за посещението. До сега не съм ходила при човек, който да гледа на таро и не знам как протича консултацията, поради което оценката ми няма да е много точна.

Посещението ми при нея беше за около 10 минути, от които 5-6 минути гледане на карти, а през другото време си говорехме за предлаганите от нея муски и ми каза да отида да ми четат молитва в църква. Малко неща ми каза, от които имаше попадения, но не посочваше имена, а само зодии. Да видя реално проблема, който ме тормози в момента, но не видя конкретен раздвой на нещата.  Общо взето не научих и нищо ново. Предсказа за нещо, което ще се случи май месец, тогава ще видим.

Реално ми се струва много 30лв (поне за "моя джоб") за 5-6 минути гледане на карти. Очаквах повече време да ми отдели и да "види" повече неща, но явно очакваният са ми били прекалено високи.....( което си е мой проблем, разбира се) .

Самата тя иначе е много мил и любезен човек.

Надявам се да съм била полезна по някакъв начин.

# 100
Деси, не винаги картите таро дават конкретен отговор и това не зависи от този, който гледа.
А ти не попита ли Лили и нещо друго, което те интересува?
Няма ли определено време през което стоиш при нея?
Или то се подразбира от само себе си, че трябва да си ходиш?

# 101
  • София
shani  Да, знам че не винаги може да се види всичко на картите и да се даде конкретен отговор. Затова съм съгласна и не е това което ме разочарова за да съм със смесени чувства относно сеанса. До колкото си спомням съм чела, че с картите могат да се видят неща до 6-12 месеца напред. Лично аз нищо не разбирам от таро и не съм компетентна.

Това, което така да кажем ме разочарова беше малкото време на сеанса, както и това, че на картите излязоха малко неща, от които доста бяха общи и излизаше почти едно и също. Разбира се за второто може пак да не зависи от самият гледач.

Не искам да ме разбирате погрешно, по никакъв начин не искам да кажа, че момичето няма способности или нищо не познава. Реално видя какво ме мъчи в момента мен, така че мога да кажа, че познава. Може просто аз да съм причината да излязат такива карти.

До колкото знам май няма конкретно време за сеанса, поне не ми казано дали имам такова. След като картите свършиха за 5-6 минути, то май няма какво да се гледа вече. Обясни ми за молитвата, че е много наложително да ми четат точно определена. После ми предложи да си взема муска от нея, която най-вероятно ще ми помогне. Да попитах я после за здравето ми , каза че всичко е ок там. Аз постоянно боледувам, като и в момента имам здравословни проблеми , за които нищо не каза.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 17:08 от dessitto

# 102
  • Sofia
Четох в друг сайт на жена на име Мария от Поморие. Някой знае ли нещо за нея?

# 103
Да, аз съм писала за нея.Доколкото знам, в близките месеци ще е извън България.

# 104
  • Sofia
Да, аз съм писала за нея.Доколкото знам, в близките месеци ще е извън България.

А посещавали ли сте я? Доволна ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт