Ясновидци/врачки - тема 17

• 285 561
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
Аз вчера бях при Бойка от Перник, много неща ми каза за настоящето ми, без грешка. За бъдещето ще видим дала ми е срок до края на месеца. Каза ми, че с мъжът ми сме разделени в момента, каза ми и че аз съм сгрешила, но ще ми прости, каза ми, че в момента е на път и описа много точно човекът, който му говори, това са неща, които няма как да знае...

# 136
Здравейте,
записвам се да ви следя за менения.
Някакви отзиви за Исмаил ходжа от с. Крайще?
Аз ходих миналата седмица при Таня в Люлин. в началото след посещението бях много очаровано, но няколко дни след като мина олфорията си давам сметка , че да наистина някой неща ги позна , но други според мен просто напипа почвата каква е и просто така се наредиха нещата. Но тя ми препоръча ако реша да отида с мъжа ми  при Исмаил и затова искам да разбера повече за него.

# 137
Здравейте,
Аз ходих миналата седмица при Таня в Люлин. в началото след посещението бях много очаровано, но няколко дни след като мина олфорията си давам сметка , че да наистина някой неща ги позна , но други според мен просто напипа почвата каква е и просто така се наредиха нещата. Но тя ми препоръча ако реша да отида с мъжа ми  при Исмаил и затова искам да разбера повече за него.

Има ли някой непратен в Краище от таз жена....
8 от 10  нейни посетители задължително чуват  направо да хващат пътя   за селото на Исмаил.
А, относно Стефка и имената- и там си има чудна традиция,разбира се, изреди ми сборника с БГ имена  в утвърдения класически стил-кой е Георги, кой е Иван....тез екзотични, несрещани по местните земи, имена...и я питах-е, хубаво...какво имате да ми кажете за Георги и Иван , които не знате какви са, що са, та искате аз на Вас да кажа... и каква работа имат те в моята врачка-сесия, всъщност??Насреща само празен поглед и също толкова съдържателна информация.Нищо нямаше какво да ми каже за тез индивиди, нито пък за мен.
Мой приятел, който беше при нея с мен,  защитаваше докторска степен по музика  и я пита как ще се развият нещата с докторантурата му, защитата предстоеше съвсем скоро.С бавен глас и мисъл  Стефка го попита-"ма , в коя болница искаш да ставаш доктор?"...
Гръм , смях и потрес!

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 16:48 от ryannn

# 138
Здравейте,
Аз ходих миналата седмица при Таня в Люлин. в началото след посещението бях много очаровано, но няколко дни след като мина олфорията си давам сметка , че да наистина някой неща ги позна , но други според мен просто напипа почвата каква е и просто така се наредиха нещата. Но тя ми препоръча ако реша да отида с мъжа ми  при Исмаил и затова искам да разбера повече за него.

8 от 10  нейни посетители задължително чуват  направо да хващат пътя   за селото на Исмаил.
А, относно Стефка и имената- и там си има чудна традиция,разбира се, изреди ми сборника с БГ имена  в утвърдения класически стил-кой е Георги, кой е Иван....тез екзотични, несрещани по местните земи, имена...и я питах-е, хубаво...какво имате да ми кажете за Георги и Иван , които не знате какви са, що са, та искате аз на Вас да кажа... и каква работа имат те в моята врачка-сесия, всъщност??Насреща само празен поглед и също толкова съдържателна информация.Нищо нямаше какво да ми каже за тез индивиди, нито пък за мен.
Мой приятел, който беше при нея с мен,  защитаваше докторска степен по музика  и я пита как ще се развият нещата с докторантурата му, защитата предстоеше съвсем скоро.С бавен глас и мисъл  Стефка го попита-"ма , в коя болница искаш да ставаш доктор?"...
Гръм , смях и потрес!

мен ме прати при Ангел в Дианабад, но една приятелка, която беше една седмица преди мен при Таня също я прати при него. Така че наистина са съмнителни нещата Simple Smile

# 139
Здравейте,

А, относно Стефка и имената- и там си има чудна традиция,разбира се, изреди ми сборника с БГ имена  в утвърдения класически стил-кой е Георги, кой е Иван....тез екзотични, несрещани по местните земи, имена...и я питах-е, хубаво...какво имате да ми кажете за Георги и Иван , които не знате какви са, що са, та искате аз на Вас да кажа... и каква работа имат те в моята врачка-сесия, всъщност??Насреща само празен поглед и също толкова съдържателна информация.Нищо нямаше какво да ми каже за тез индивиди, нито пък за мен.
Гръм , смях и потрес!

мен ме прати при Ангел в Дианабад, но една приятелка, която беше една седмица преди мен при Таня също я прати при него. Така че наистина са съмнителни нещата Simple Smile
Това е по-любезният вариант.С метрото от Люлин-бум, направо слизаш на Г.М.Димитров да прекараш 5 часа в чакане в кухнята на Ангел.Иначе има да се друсаш с автобуса из Кресненското дефиле,че да добиеш ходжа-спасение...

# 140
Да, добре, че пазим още тънкото си -и горчиво-чувство за хумор и самоирония. Ако някоя от нас реши да се пробва като ясновидка, ще затъмни всички обсъждани тук. Убедена съм в това! За съжаление.
Преди да посетя Стефка аз изчетох  повечето теми . Избрах я заради няколко положителни мнения. Отрицателните ги игнорирах, дори ме дразнеха и ядосваха. Не очаквах  обаче чак такова безхаберие. Дори в един момент започнах да и помагам и да се съгласявам с абсолютно неверните неща. Не знам, как стана, но я съжалих- аз, която бях пътувала дълго специално заради срещата с нея.

# 141
Да, добре, че пазим още тънкото си -и горчиво-чувство за хумор и самоирония. Ако някоя от нас реши да се пробва като ясновидка, ще затъмни всички обсъждани тук. Убедена съм в това! За съжаление.
Преди да посетя Стефка аз изчетох  повечето теми . Избрах я заради няколко положителни мнения. Отрицателните ги игнорирах, дори ме дразнеха и ядосваха. Не очаквах  обаче чак такова безхаберие. Дори в един момент започнах да и помагам и да се съгласявам с абсолютно неверните неща. Не знам, как стана, но я съжалих- аз, която бях пътувала дълго специално заради срещата с нея.
Поне си помогнала на жената не само финансово с таксата,която тя начислява, а и с добра дума и насърчение!Не си била път напразно!
Доколкото знам, когато не врачува, тя се труди напрегнато в местната митница.Със сигурност има нужда от подкрепата ни.Нека бъдем хора и да помагаме!

# 142
Ох, искрено се разсмях!
Освен това информацията за това, къде се труди, е нова за мен. Светва ми нещо за работа на бензиностанция. Ами тя наистина май  е за съжаление. Нали сега подменят старите кадри в митниците и постоянно обявяват конкурси.  Ще вземат да и вземат хляба, ако няма "висшо" и тогава? Трябва да се подсигури жената.

# 143
А, относно Стефка и имената- и там си има чудна традиция,разбира се, изреди ми сборника с БГ имена  в утвърдения класически стил-кой е Георги, кой е Иван....тез екзотични, несрещани по местните земи, имена...и я питах-е, хубаво...какво имате да ми кажете за Георги и Иван , които не знате какви са, що са, та искате аз на Вас да кажа... и каква работа имат те в моята врачка-сесия, всъщност??Насреща само празен поглед и също толкова съдържателна информация.Нищо нямаше какво да ми каже за тез индивиди, нито пък за мен.
Гръм , смях и потрес!

Раян, а как обясняваш познаваемостта на Стефка при редица други хора? Как обясняваш онази случка, в която Стефка казва на една жена, загубила детето си, че до три години ще й се роди момиче, което ще има белег на тялото си - подарък от батко й? Как обясняваш факта, че е познала точното място, където Лилия13 работи?

Аз си мисля, че при теб лично би могло да се касае за затворена аура, или не знам как да го нареча. Може би просто си една от хората, на които не става да им се гледа. Била си при един трилион ясновидци и никой никога нищо не ти е познавал - ясно е, че повечето при които си била са мошеници, ама как пък един път някой не уцели, бе.

Мисля си, че дори и някой да има дарба - това не означава, че вижда безупречно всичко до последния детайл във всеки един момент. Така е и с другите професии, свързани с някаква дарба. Понякога просто не ти е ден, не си в кондиция, а специално при ясновидството би могло да опира и до енергията на самия човек, на който се гледа - дали позволява, или не да се види незримото.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 19:30 от observer1

# 144
Liliya13, удобно ли е да споделиш имената на човека, който Стефка е назовала, за да видим дали е често срещана комбинация, че тука стана спор относно това?

И има ли някакво особено отношение към проблема или живота ти този човек, за да го спомене тя?

# 145
Гръм , смях и потрес!

Раян, а как обясняваш познаваемостта на Стефка при редица други хора? Как обясняваш онази случка, в която Стефка казва на една жена, загубила детето си, че до три години ще й се роди момиче, което ще има белег на тялото си - подарък от батко й? Как обясняваш факта, че е познала точното място, където Лилия13 работи?

Аз си мисля, че при теб лично би могло да се касае за затворена аура, или не знам как да го нареча. Може би просто си една от хората, на които не става да им се гледа. Била си при един трилион ясновидци и никой никога нищо не ти е познавал - ясно е, че повечето при които си била са мошеници, ама как пък един път някой не уцели, бе.

Мисля си, че дори и някой да има дарба - това не означава, че вижда безупречно всичко до последния детайл във всеки един момент. Така е и с другите професии, свързани с някаква дарба. Понякога просто не ти е ден, не си в кондиция, а специално при ясновидството би могло да опира и до енергията на самия човек, на който се гледа - дали позволява, или не да се види незримото.
Отидох при Стефка, именно ,защото, както при всяка друга, тук имаше период, в който много беше хвалена-сигурно е било заслужено.Аз не изисквам обяснения от никого, нито раздавам такива, но много държа на смислеността!За нито една майсторка не си съставих впечатления само и единствено от успехите й в гаданието лично над мен-макар че, в крайна сметка, едва ли на някого му помага, ако при друг е познала чудесно, а при него -нищо!Правя си труда да проучвам наистина изоснови!
Впрочем, има много голям брой високо похвални постове, чиито автори са ги създали скоро след визита при определена операторка и след смислен период от време се оказва, че виденията в голям брой от случаите са стигнали до кота нула-факт, който едва ли се нуждае от обясняване!
Конкретно  относно препъналата се в моята аура Стефка, чух от нея  с ушите си глупостите за "доктора и болницата ",касаещи съвсем различно от мен лице, което е музикант.Същият човек има отдавна починал баща, на който Стефка непоколебимо предначерта светли бъднини и още тепърва куп земни събития. И там падна голямо препъване в аурите на разни лоши люде, на които не може да им се познае, ще му се не види!И ако това да не разграничи  отдавна преселил се в отвъдното покойник от жив човек, на който предсказа събития на този свят с  години напред е просто объркан.... "детайл"....Много добре знам , че е познала при някои хора ,че са загубили дете и продължението!Всъщност, именно заради тази история дадох сума ти пари за бензин и заминах за въпросното село с много надежда след 100 мъчителни уговорки със Стефка!
На който е помогнала с нещо -супер, те са го споделили.На който не е-пак има достъп до форума.
The Choice is yours.
Ако някой беше открил ясновидка, на  която да не създава  проблем с аурата си и  тя  неудържимо го смайва със сбъдващите си се прогнози за бъдещето му,  би било интересно да научим коя е движещата сила , която го форсира да търси упорито  други!

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 00:09 от ryannn

# 146
Точно това, което беше споделила майката на починалото при нещастен случай дете -лека му пръст- ме порази и накара  бързо да замина в посока Ген. Тодоров. Споделих пълното си разочарование от посещението. Много мислих след това и намерих някакво обяснение. Когато се случи нещастие, то бързо се разчува и повечето хора тръгват по врачки. Жената, преживяла тази ужасна трагедия, е от Сандански. Селото на Стефка е до Сандански. В този смисъл посещението е било някак си очаквано. И не е необходимо да си ясновидец, за да разпознаеш един обезумял от мъка човек. Остава въпросът, как е познала бъдещето - тука също няма свръхдарба- да познаеш,че една млада жена, изгубила дете, ще има второ. При това срокът 3 години е много разумен. Полът - шансът е 50 на 50. Обаче- как е познала за белега? Или наистина има дарба   / за себе съм твърдо убедена,че няма/?  Освен това я видях,как подпитва. Как обаче е познала за белега? Замислете се, че повечето от нас имат някакъв белег по рождение. Не знам.
observer1, разбирам раздразнението ти. Аз бях същата, преди да отида и много се дразнех на отрицателните мнения и техните автори. Но нека бъдем по-толерантни и запазим добрия тон. Иди, виж, прецени си сама. Нека прекратим този спор.
ryann, ти си една от най-забавните участнички тук. За мен е удоволствие е те чета.

# 147

ryann, ти си една от най-забавните участнички тук. За мен е удоволствие е те чета.

Thank you!Както винаги казвам, може и да звучи забавно, но написаното е винаги плод на действителна провереност и безмилостна  справка с реалността , обективно и отговорно!

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 00:12 от ryannn

# 148
ryannn,  Hug
Имаш ли впечатления за Лили от Разсадника?

# 149
ryannn,  Hug
Имаш ли впечатления за Лили от Разсадника?
Още нямам, но планирам да добия:)
С изключение на 2 отзива, другите, които видях бяха добри,но касаеха предимно минало и настояще.

Общи условия

Активация на акаунт