Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 340
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
Добър ден, току-що се присъединих към форума, но Ви следя от доста време и Благодаря, че ви има  Hug
Реших се да пиша, защото от тук научих за Махмуд и днес бях при него, много хубави неща ми каза, изглежда ми искрен човек, но все пак съм резервирана и ви моля да споделите вашите мнения за него, до колко ви е познал, помогнал ли ви е по някакъв начин за нещо, като цяло всички впечатления които имате за него ще ми бъдат от полза.
Още осмислям всичко което ми каза и ще споделя и моето мнение за него, а и за други.
Много ще се радвам да споделите вашият опит конкретно с него, защото ми е важно, опарих се няколко пъти и то много, за което ще споделя по нататък, но сега ви моля за помощ, всяко мнение е важно за мен и надявам се ще ми помогне да преценя ситуацията правилно поне този път.
Благодаря ви много, очаквам помоща ви   love001 

# 496
Добър ден, току-що се присъединих към форума, но Ви следя от доста време и Благодаря, че ви има  Hug
Реших се да пиша, защото от тук научих за Махмуд и днес бях при него, много хубави неща ми каза, изглежда ми искрен човек, но все пак съм резервирана и ви моля да споделите вашите мнения за него, до колко ви е познал, помогнал ли ви е по някакъв начин за нещо, като цяло всички впечатления които имате за него ще ми бъдат от полза.
Още осмислям всичко което ми каза и ще споделя и моето мнение за него, а и за други.
Много ще се радвам да споделите вашият опит конкретно с него, защото ми е важно, опарих се няколко пъти и то много, за което ще споделя по нататък, но сега ви моля за помощ, всяко мнение е важно за мен и надявам се ще ми помогне да преценя ситуацията правилно поне този път.                   
                                                                                                                       Ходих миналата година. Взех си муска, но я изхвърлих. Някои неща се случиха. Някъде прочетох че не се справя със сроковете, така че чакам и останалите:))

# 497
                                                                                                                       Ходих миналата година. Взех си муска, но я изхвърлих. Някои неща се случиха. Някъде прочетох че не се справя със сроковете, така че чакам и останалите:))

В какъв смисъл не се справя със сроковете  newsm78 събитичта не се слъцхват тогава когато е казал или нещо друго имаш предвид?
Много благодаря за бързия отговор, очаквам и други да споделят  Hug

# 498
По-напред в темата имаше питане за Веска от Джулюница, моля, ако сте ходили при нея да споделите.

# 499

В какъв смисъл не се справя със сроковете  newsm78 събитичта не се слъцхват тогава когато е казал или нещо друго имаш предвид?

Да, нещата се случват по-късно от посочения от него срок.
Поне за това дето му разбрах де:)) трудно му се разбира какво казва:)))

поздрави

# 500

Да, нещата се случват по-късно от посочения от него срок.
Поне за това дето му разбрах де:)) трудно му се разбира какво казва:)))

поздрави

Благодаря nikiki11   bouquet , очаквам и други да споделчт мнението си 

# 501
Здравейте на всички,
Следя темата от известно време, и виждам че има хора, които са ходили при Пепа от Хаджи Димитър. Аз също бях при нея 2 пъти до сега и бих искала да попитам дали на вас е казвала подобно нещо: и двата пъти ми казва, че имам проблеми с най-задните зъби, както и с десен яйчник (бил по-голям от другия). Тъй като двете посещения са ми през почти година, зачудих се дали и е стандартна реплика Simple Smile Преди второто ми посещение при нея съм ходила и на зъболекар и на гинеколог - не са ми казвали да имам такива проблеми, но и аз честно казано бях забравила и не съм питала изрично. Сега като отидох втори път и пак ми го каза се подсетих.. Simple Smile

И за информация: относно останалите неща доста от минало и настояще ми позна, и то специфични неща, без да съм казвала нищо. За бъдеще: първия път даде един срок за конкретно нещо, не се случи, но друго за което нямаше срок пък вече е факт. Сега пак каза едни срокове, не знам какво ще излезе - ще пиша.

Благодаря предварително за коментарите!

# 502
  • София
На мене ми каза, че единия яйчник го вижда като черна дупка. Скоро на преглед се оказа, че е с намалени размери. Това, че променя сроковете не ми харесва. Дала ми е срок до 1 година да се случи определено събитие, когато бях декември. Би ли споделила колко напред записва часове сега?

# 503
На мене ми каза, че единия яйчник го вижда като черна дупка. Скоро на преглед се оказа, че е с намалени размери. Това, че променя сроковете не ми харесва. Дала ми е срок до 1 година да се случи определено събитие, когато бях декември. Би ли споделила колко напред записва часове сега?

Мисля, че около 3 седмици напред беше - на мен не ми беше толкова спешно и не помня точно кога и звъннах..

# 504
Специално за Пепа- Хаджи Димитър съм писала многократно в темата. Споделяла съм впечатления от посещнията си при нея. Винаги съм заявяла и ще продължавам да го твърдя, че за мен Пепа е жена със способности.

Все още съм в очакане да се случи най-важното нещо, което ми е предсказала. Има ''навика'' да сменя сроковете, което и на мен не ми харесва. Мога да кажа, че вече ми се случиха някои неща, които ми предсказа, но те са по-маловажни. Беше ми описала една много специфична ситуация по толкова конкретен начин, че бях сигурна, че налучква. Впоследствие се оказа, че я е познала едно към едно.

И на мен ми е казвала, че имам заден зъб за правене. Винаги съм твърдяла, че всички ясновидки си имат ''арсенал'' от реплики, които важат за всеки...Е, аз имах два зъба за правене, но според мен това е случайност.

Познавала ми е обаче с точност диагноза, която е много рядко срещана и ''хвана'' много добре спецификата на здравословния проблем.

Категорично мога да кажа обаче, че Пепа не е силна в сроковете. Познавам хора (встрани от форума), които я посещават от години. Много са доволни от нея, ходят и до днес. Да кажем, че на 90% им е познала бъдещето, но почти винаги сроковете са се разминавали...А на някои дори не е казвала и срокове, а просто какво ще се случи и напред във времето то вече е било факт.

Последно като звънях да си записвам час, записваше за около месец напред.

# 505
Аз на свой ред бих искала да попитам дали при някой има в последно време сбъднати/несбъднати прогнози  от Ани-Пловдив, Пепа-Хаджи Димитър, Марина-Графа и Емилия-Лондон.

# 506
Христос восскресе!
Здравейте момичета! Четох на няколко места пишете за "синастрия". Бихте ли ми казали къде мога да прочета повече информация какво точно означава това. А ако не затруднявам някого и не спамя във форума тук моля кажете ми накратко за какво служи това. Благодаря!

За ходжата Сабри от Айтос мога да се намеся. Ходихме преди години с бившия ми, а после и с приятелка, която заведох при него. Единственото, което се случи беше, че си оставихме парите за някакви хартиени листчета, от които резултат няма и до сега, дори стана и обратното на това, което трябваше да се случи. На някой може да е помогнал, но не и на нас. Старият ходжа там Мустафа е помагал, но доколкото разбрах май е починал вече.

# 507
Специално за Пепа- Хаджи Димитър съм писала многократно в темата. Споделяла съм впечатления от посещнията си при нея. Винаги съм заявяла и ще продължавам да го твърдя, че за мен Пепа е жена със способности.

Все още съм в очакане да се случи най-важното нещо, което ми е предсказала. Има ''навика'' да сменя сроковете, което и на мен не ми харесва. Мога да кажа, че вече ми се случиха някои неща, които ми предсказа, но те са по-маловажни. Беше ми описала една много специфична ситуация по толкова конкретен начин, че бях сигурна, че налучква. Впоследствие се оказа, че я е познала едно към едно.

И на мен ми е казвала, че имам заден зъб за правене. Винаги съм твърдяла, че всички ясновидки си имат ''арсенал'' от реплики, които важат за всеки...Е, аз имах два зъба за правене, но според мен това е случайност.

Познавала ми е обаче с точност диагноза, която е много рядко срещана и ''хвана'' много добре спецификата на здравословния проблем.

Категорично мога да кажа обаче, че Пепа не е силна в сроковете. Познавам хора (встрани от форума), които я посещават от години. Много са доволни от нея, ходят и до днес. Да кажем, че на 90% им е познала бъдещето, но почти винаги сроковете са се разминавали...А на някои дори не е казвала и срокове, а просто какво ще се случи и напред във времето то вече е било факт.

Последно като звънях да си записвам час, записваше за около месец напред.

Благодаря за информацията, allforone. И аз се опитвам да установя кои от нещата са от 'арсенала' и кои са си лични, затова и толкова конкретно писах Simple Smile Да, и аз мисля че Пепа има дарба, затова и я посетих, но още не мога да разбера дали по някакъв начин улавя какво си мислим (като за минало и настояще нещата вече са факт, а за бъдещето са нашите мечти -поне на мен само хубави неща ми каза за бъдещето, такива каквито си ги мечтая) или действително вижда и напред - скоро би трябвало да разбера Simple Smile

Да споделя още нещо за сроковете: когато питах Пепа за срока, който ми даде последно до колко е обективен (като не съм и казвала, че и преди съм се консултирала с нея, не съм и припомняла минали въпроси, тъй като исках да видя до колко ще се припокрият предсказанията от двете срещи), тя ми каза, че периодът много зависи и от нас самите - до колко сме активни. Даде ми пример, че ако става въпрос за запознанство с нов човек или намиране на работа, ако си седнеш вкъщи и не търсиш, не се виждаш много с хора, то сроковете ще са по-дълги от дадените, а ако си много активен - може да са и по-кратки. И наистина ми каза, че по-скоро вижда крайния резултат, а кога - ориентировъчно само Simple Smile Донякъде има логика, но дано все пак разминаването да е +/- няколко месеца, че ако е в години - лошо Simple Smile

Също, за някои неща ми каза, че ще зависи от моя избор - ще имам няколко възможности, но коя ще избера, не може да каже. Това означава, че свободната воля си играе доста сериозна роля, и не всичко е предначертано, или поне за някои неща.

allforone, на теб за кога ти е срокът за най-важното нещо? Моля те, сподели след това дали е станало - може и на лични Simple Smile

Мерси още веднъж за коментарите!

# 508
  • Под Слънцето
Искам да благодаря на мацката,открила Сирма и писала за нея в предишна тема.
Изчела съм всичките теми, но нямам време сега да ровя къде и коя е. Да е жива и здрава! И дано проблемът, за който е отишла при Сирма , да се е разрешил!

# 509
  • Където е сърцето
Kак мога да разбера дали в рода имаме направено проклятие?

Общи условия

Активация на акаунт