Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 338
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, аз ходих при Латина. Много ми я похвалиха, въпреки че съм чела за нея тук и реших да пробвам. Останах обаче със смесени чувства. Някои неща в по-дългосрочен план съвпадат напълно с тези, казани ми от други като дати и събития. Но пък някои ежедневни неща изобщо не успя да налучка. Примерно, че имам стабилен мъж до себе си, а аз нямам никакъв, камо ли стабилен. За работата беше същото. Здравословно изреди някои неща, но те са при всички валидни- главоболие, болки в гърба, тоя заден зъб дето го казвате....
Сроковете са най-рано след половин година, но аз съм малко скептична. Някак си не може да не усетиш, че човекът е сам и чак да го описваш тоя мъж до мен, който не съществува.

# 511
  • София
Здравейте,момичета!Искам да ви попитам нещо.Консултирах се по един въпрос със Сирма,с Цеца и с Ани.Отговориха ми по абсолютно един и същ начин,само имаше голямо разминаване в сроковете - от 1 месец до 1 година.
Моля ви,ако някоя от вас има наблюдение коя от тях е най - силна в сроковете да ми пише.Благодаря!  bouquet

# 512
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
И  аз да споделя с вас .Ходих в един и същи ден при две гледачки ,просто инцидентно стана .Двете са на едно място и реших да видя дали едното ще се препокрие с това ,което ми казаха  Wink
Едната гледа на кафе ,а другата на карти.Все едно се бяха наговорили да казват едно и също .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и двете ми казаха ,че нещата ще се променят в м .май уж положително нищо за сега  ConfusedНито една от двете не ми каза ,че ще остана без работа два дена след като бях при тях  Crossing Arms
Изобщо ...крайно съм разочарована  TiredМоже би само на мен ми се случва да не ми познават  Rolling Eyes
,или просто не съм попаднала на свястна  Naughty
Чудила съм се за Ани от П-в и за тази жена от Ямбол ,но в момента не мога да си позволя средства за гадаене  Confused Embarassed
Ситуацията е ... Weary

# 513
А кои са двете ясновидки?

# 514
  • Пловдив
Не са в списъка .
Едната е Елена ,а другата не знам как се казва но знам телефона на Елена ,а те са двете заедно .

# 515
Някакви отзиви за този ходжа?
https://www.facebook.com/HodjaBerkant
Много лъскав сайт, фейсбук, туитър.....

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 17:06 от мамарамболина

# 516
Моля, ако някой е посетил Валя от Ямбол да сподели мнение.

# 517
  • София
От месец май останаха още броени дни, но видяното на картите от Лили още не се е случило. На 1-ви имам консултация с Ани, да видим какво  ще каже тя.  Confused

# 518
  • Под Слънцето
Някакви отзиви за този ходжа?
https://www.facebook.com/HodjaBerkant
Много лъскав сайт, фейсбук, туитър.....

Мила, не  те съветвам, ама хич..  Човека уж бил в Турция и хората ,които му предават съобщението ти, искат освен друго и пари за превод на турски .. А до колко е реално съществуващ, не съм убедена.. Чела съм за него  във коментарите под статии в розали, инак голяма реклама в чудеса.нет..
Баш чудеса.нет. ако ме разбираш..

# 519
Здравейте,момичета!Искам да ви попитам нещо.Консултирах се по един въпрос със Сирма,с Цеца и с Ани.Отговориха ми по абсолютно един и същ начин,само имаше голямо разминаване в сроковете - от 1 месец до 1 година.
Моля ви,ако някоя от вас има наблюдение коя от тях е най - силна в сроковете да ми пише.Благодаря!  bouquet

Не знам за Цеца и Ани, но сроковете, които дава Сирма не са точни. Само един път ми позна срок, а за основния ми проблем постоянно го измества във времето...

# 520
Днес говорих със Сирма, след месец два ще ви пиша как са се развили нещата.

# 521
На предната страница мамарамболина пита за Беркант Ходжа. Аз също съм със смесени чувсква към него. Много уловки има, уж бил много зает на ден отговарял на 2-3 писма, а пък отговора ми дойде на следващия ден. Кога го преведоха  на турски/таксата от 50 лв. била за преводач/, че да ми и отговори. Първо иска дълго и изчерпателно писмо в което описваш проблемите си и задаваш въпросите си. Отговора, за мен не ме удовлетворяващ. И имаше много двузначно тълкуване на нещата. Иначе си предлага муска за късмет и незнам си какво още за 60 лв. Не знам това е мое мнение. В сайта му прочетох за много доволни от него хора.

# 522
  • Sofia
Имам сбъдваемост на предсказание от Цеца ,видяно в картите и без изрично да съм я питала. Края на април каза,че скоро излиза пътуване при мен. Наистина ще пътувам в средата на юни. Иначе като познаваемост на настояще и минало - съм доволна, доста е точна. Чакам и другите предречени неща да се сбъднат  Praynig и обезателно ще споделя тук. Искам да ви попитам: Момичета, някоя ползвала ли е услугите й за разваляне на магии,проклятия и др.? И съответно имали ли сте резултат след нейната намеса, както и кога като време се промениха нещата?

# 523
Да следя темата, надявам се, че много ще ми е  полезна Peace Peace

# 524
  • Костандово
Момичета има ли доволни от Поля от Ловеч  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт