Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 010
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Асеновград 0331-22232 - Радо .
Вдига жена и тя казва какво трябва да се направи преди да се отиде и записва часа.

Моля, ако някой друг е ходил при него, да сподели мнение и развитие на предсказанията му.

2011 г. с приятелка отидохме при този Радо. Беше един студен ден, няколко дена преди това му се обадихме, за да си запазим час. Каза ни под възглавницата си да сложим захар и да спим 3 вечери така. Искам да кажа, че абсолютно нищо не ни позна, нито за минало , нито за бъдеще. Взе ни такса от 30 лева и ни наговори пълни глупости. Но това си е мое мнение. Само споделям случилото се. Вие си преценете, но аз съм се убедила, че тези които имат тарифа лъжат и не познават нищо!

На мен каза 1 вечер да спя на захар и таксата беше 20 лв.
Това преди няколко дни

# 601
Асеновград 0331-22232 - Радо .
Вдига жена и тя казва какво трябва да се направи преди да се отиде и записва часа.

Моля, ако някой друг е ходил при него, да сподели мнение и развитие на предсказанията му.

2011 г. с приятелка отидохме при този Радо. Беше един студен ден, няколко дена преди това му се обадихме, за да си запазим час. Каза ни под възглавницата си да сложим захар и да спим 3 вечери така. Искам да кажа, че абсолютно нищо не ни позна, нито за минало , нито за бъдеще. Взе ни такса от 30 лева и ни наговори пълни глупости. Но това си е мое мнение. Само споделям случилото се. Вие си преценете, но аз съм се убедила, че тези които имат тарифа лъжат и не познават нищо!

На мен каза 1 вечер да спя на захар и таксата беше 20 лв.
Това преди няколко дни

Намалил е тарифата, аз бях преди 2 години там.

# 602
Здравейте, момичета!

Някой може ли да сподели дали Ани от Пловдив му е гледала на карти таро и ако да какви са ви впечатленията? Имам проблем в момента, който много искам да се разреши, но жените, които питах не можаха да познаят и съм малко притеснена. Виждам,че при повечето, които са били при Ани за хороскопи, са доста доволни и казват,че има голяма познаваемост както за случки, така и за срокове. Аз не съм напълно сигурна за точния си час на раждане и затова питам за картите таро. Моля ви споделете ако някой е ползвал услугите й!

Благодаря!

# 603
ОК,извинявай,явно аз не съм разбрала,защото много хора ме питат какви са ритуалите,които са ми правили.
Баба Иванка,Искра,Н.Узунов,Ива-даже са по-малко,отколкото си представях.
Интересно кои и откъде са Ива и баба ни Иванка, но ако разчитах на леля Искра и Ники Узунов, вече трябваше да си свиркам безгрижно. Всъщност те наистина по-скоро дават кураж, отколкото да предвиждат нещо реално. Някой от тях лошо предсказание да е получил?

# 604
Точно  така  за  леля Искра  и Ники Узунов  те  май  на  всички  казват споко  нещата  ще  станат ок  всичко  ще се  нареди  и т н --но  за  жалост  нищо  не се  сбъдва.По скоро  дават надежда  и кураж  но  с времето  установяваме  ,че  нещата  не  са  така -Не  ми  е работа  да  им се  меся  но когато  виждат  че  нещата  не  са  добри  поне  да не  дават  надежда...........защото  чакаме  ,чакаме  и  накрая  НИЩО. Едно  ГОЛЯМО  НИЩО.

# 605
  • Sofia
Точно  така  за  леля Искра  и Ники Узунов  те  май  на  всички  казват споко  нещата  ще  станат ок  всичко  ще се  нареди  и т н --но  за  жалост  нищо  не се  сбъдва.По скоро  дават надежда  и кураж  но  с времето  установяваме  ,че  нещата  не  са  така -Не  ми  е работа  да  им се  меся  но когато  виждат  че  нещата  не  са  добри  поне  да не  дават  надежда...........защото  чакаме  ,чакаме  и  накрая  НИЩО. Едно  ГОЛЯМО  НИЩО.

Не мога да се съглася за леля Искра специално. Питала съм я конкретно нещо и ми е казвала - ще стане, но не сега, виждам след 2 години, но сега няма да е. Също тя когато за пръв път я срещнах, т.е отидох с проблем ми каза, че ще се реши до седмица, а аз не виждах как ще стане, но точно така се случи както каза...

# 606
ОК,извинявай,явно аз не съм разбрала,защото много хора ме питат какви са ритуалите,които са ми правили.
Баба Иванка,Искра,Н.Узунов,Ива-даже са по-малко,отколкото си представях.
Интересно кои и откъде са Ива и баба ни Иванка, но ако разчитах на леля Искра и Ники Узунов, вече трябваше да си свиркам безгрижно. Всъщност те наистина по-скоро дават кураж, отколкото да предвиждат нещо реално. Някой от тях лошо предсказание да е получил?

Ива е от Ямбол,а баба Иванка от Костинброд.
Не знам дали Искра и Н.Узунов дават положителни прогнози само за успокоение.Факт е,че при мен познаха.

# 607
Аз също искам да кажа за леля Искра. Тя е една от малкото , която ми каза директно да не очаквам нищо добро.Въпреки че й звънях три или четири пъти с един и същи въпрос, жената беше отзивчива, и винаги ми даваше един и същи отговор, независимо че нямаше как да помни какво ми е казала миналия път.Дори ми каза- може и да ме намразиш , че ти казвам всичко това.Докато Ники Узунов е оптимист и подвежда хората с отговорите си.Държи си на тях обаче, но е способен и да навреди на човек с оптимизма си.Въпреки всичко е отзивчив и никога не отказва да отговори, както и не държи да му се плаща.За толкова пари дето се вика, толкова познаваемост.

# 608
  • София
Преди 15 г. ходих при една жена в София.Псевдонима и беше Донадела.Работеше в ,по памет, в център "Лотос" с още няколко жени.Бяха на първия етаж на блок близо до Окръжна болница.Изгубих координатите и много искам да се свържа с нея отново,ако още практикува.Някой знае ли нещо за нея?
Аз също съм ходила при нея. Не помня преди колко години ама май има 10. Живееше на "Стамболийски" срещу училището до Мол София. Ходила съм в тях, ама тъй като мина много време, не знам дали ще я намеря. Истинското и име е Донка Делева. Но е над 80г, ако е жива.
Ако я намеря, ще пиша координати.  bouquet

# 609
  • plovdiv
Преди 15 г. ходих при една жена в София.Псевдонима и беше Донадела.Работеше в ,по памет, в център "Лотос" с още няколко жени.Бяха на първия етаж на блок близо до Окръжна болница.Изгубих координатите и много искам да се свържа с нея отново,ако още практикува.Някой знае ли нещо за нея?
Аз също съм ходила при нея. Не помня преди колко години ама май има 10. Живееше на "Стамболийски" срещу училището до Мол София. Ходила съм в тях, ама тъй като мина много време, не знам дали ще я намеря. Истинското и име е Донка Делева. Но е над 80г, ако е жива.
Ако я намеря, ще пиша координати.  bouquet
Благодаря ти.

# 610
  • plovdiv
А ти самата беше ли доволна от нея?

# 611
  • София
Да, доволна бях. Някакъв особен проблем нямах, но каквото каза така стана. Останах особено впечатлена какво каза на моя пиятелка за лични проблеми. 1 : 1 абсолютно позна, въпреки че отначално не ни се вярваше. Но бях чувала от други хора на които е гледала в "Младост", че ги претупва и не са доволни. Тя го обесняваше тогава с това, че я карат на ден да приема повече хора от нейните възможности. То май и с други врачки така става: карат на маx, та да изкарат повече пари и после-нищо.

# 612
Не мога да се съглася за леля Искра специално. Питала съм я конкретно нещо и ми е казвала - ще стане, но не сега, виждам след 2 години, но сега няма да е. Също тя когато за пръв път я срещнах, т.е отидох с проблем ми каза, че ще се реши до седмица, а аз не виждах как ще стане, но точно така се случи както каза...
Е все пак ти е казала че ще стане, какво като няма да е сега, а след 2 г. Минаха ли 2 г.? А другото пак е положително което ти го е казала, нормално е ако на всичко дава положително развитие за половината да познава. Не знам за какво е ставало въпрос в конкретния случай, но ако е нещо изискващо спешен срок...и тук е нормално да ти го прогнозира до седмица. Не знам, аз като се замисля на мен не ми даде срок, но те 2 г. минаха оттогава...интересно ако и се обадя сега какво би ми казала...

Аз също искам да кажа за леля Искра. Тя е една от малкото , която ми каза директно да не очаквам нищо добро.Въпреки че й звънях три или четири пъти с един и същи въпрос, жената беше отзивчива, и винаги ми даваше един и същи отговор, независимо че нямаше как да помни какво ми е казала миналия път.Дори ми каза- може и да ме намразиш , че ти казвам всичко това.Докато Ники Узунов е оптимист и подвежда хората с отговорите си.Държи си на тях обаче, но е способен и да навреди на човек с оптимизма си.Въпреки всичко е отзивчив и никога не отказва да отговори, както и не държи да му се плаща.За толкова пари дето се вика, толкова познаваемост.
Това вече е новина Simple Smile А всъщност какво стана!? Иначе Ники Узунов е ясен, но казваш за толкова пари, толкова познаваемост, сякаш на тези които им се дават много пари имат по-добра такава Laughing Ако опираше до парите...

# 613
  • Ямбол
Така и не разбрах,има ли доволни от Ямболски врачки? Rolling Eyes

# 614
Здравейте на всички.Не съм писала от година,но получих ЛС от някои от вас,ще отговоря тук може да съм полезна и на останалите.Преди година се консултирах с Емилия,Узунов,Сирма и Карла.На този етап Емилия при мен нулева познаваемост.Потърсих я на скоро пак,но резултата беше същия.Узунов какво да кажа както винаги с положителни мнения,нищо вярно.Карла тогава казах за нея за минало много точна,но бъдеще пълна мъгла.Радвам се,че не се повлиях от положителното и развитие,защото щях да храня празни надежи,а милата говори толкова убедително.Сирма каза 2 изречения,когато затворих телефона си казах тази жена не е добре,но думите и се оказаха истина.По късно потърсих Ани-тя бе единствения човек,който каза за дадено събитие,че няма аспек да не се случи въпреки че не бе в моя полза.От година вече се консултирам само с Ани и до този момент смея да твърдя,че не ме е подлъгала в нищо,дано и за напред.Едниствено сроковете,всичко се случваше по рано,споделих с нея.Променихме часът на раждане с 2мин на пред,това е от голямо значение.За себе си аз намерих своя човек,пожелавам успех и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт