2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 330
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
А Хилда аз не мисля че има срамно в това.То и аз заради това ще се запиша.Първо така или иначе ще съм си в над 2 години второ на мен семестъра ми е по 700лв и точно паричките ще стигнат да си свърша магистратурата докато се гледаме с бебо живот и здраве.

# 451
Хилда, аз кандидатствам трето висше - бакалавър. Имам си вече една магистратура. Явявам се на изпит, защото НИКОГА не съм била държавна поръчка бакалвър, при първото висше бях платено, а при второто ми отказаха държавна поръчка, въпреки, че нямаха право. Аз лично кандидатствам и дай Боже като взема средствата ще се откажа. Втора магистратура не искам в университета, в който сега подавам документи, а и няма да успея качествено да се подготвям с бебе.

# 452
  • бургас/софия
Ами и аз се гласях да ставам отново бакалавър, заради помощта, но сега разбирам че не може да си 2 пъти държавна поръчка.. хммм, но все пак става и когато не си държавна поръчка нали?

# 453
Ами и аз се гласях да ставам отново бакалавър, заради помощта, но сега разбирам че не може да си 2 пъти държавна поръчка.. хммм, но все пак става и когато не си държавна поръчка нали?
Два пъти държавна не може МАЙ. Къде какво се декларира не знам, както и не знам дали могат да те хванат, че нямаш право ............ newsm78

# 454
Оказва се ,че таксите платена магистратура се въртят околко 800 лева. Имате ли идея, къде е най-евтино? Rolling Eyes

# 455
Оказва се ,че таксите платена магистратура се въртят околко 800 лева. Имате ли идея, къде е най-евтино? Rolling Eyes
Каква магистратура? Аз бях в Свищов - по спомени 725/675/675 лв

# 456
Дам.....в тези граници вървят явно.
Аз в София предпочитам, че живея тук.
А претенции каква магистраъура -никакви!
Само да е прием по документи;)

# 457
  • в сърцата на децата <3
Ако няма да го учиш - в Габрово таксата е 500, в ПУ - 400-450, ВТУ - 600... Масово са по 800, но има и по-ниски  Peace

# 458
  bouquet Ангелче

# 459
Някой има ли представа дали ако имаш вече магистърска степен и си бил държавна поръчка, можеш да запишеш втора магистърска пак с държавна поръчка? Аз съм завършила преди повече от 10 год. петгодишен курс на обучение, който сега признават за "магистър", т.е нямам отделно бакалавър и магистър.

# 460
И въобще къде проверяват дали вече имаш образование държавна поръчка? Confused

# 461
Ами не знам, може да проверяват директно във висшето училище, откъдето ти е дипломата. Все пак я представяш при кандидатстването. Но изрично пише, че при невярна информация те отстраняват.

# 462
ами ако кандидатстваш с дипломата от средно образование? Simple Smile някой ако знае, да се включи, да ни спести по едни 300-400 лв Simple Smile

# 463
Ами не знам, може да проверяват директно във висшето училище, откъдето ти е дипломата. Все пак я представяш при кандидатстването. Но изрично пише, че при невярна информация те отстраняват.
[/quot
Може ли веднага след като запиша магистратура,да ми се издаде уверение,или трябва да имам 1 завършен семестър?

# 464
Задравейте! Simple Smile Аз съм бременна в 9-ти месец и в момента живея в Лондон. Тази година прекъснах защото не успях да си взема държавните изпити, а и нямаше как да се явя сега юли, понеже терминът ми е на 27, а ще раждам в Лондон. Та въпросът ми е дали прекъснали студентки, които раждат в чужбина могат да вземат тази помощ? Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт