2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 315
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
До колкото знам от инспекторка в учебен отдел - те имат достъп то информационните потоци на МОН и всичко си проверяват, включително и дали преди това е учено държавна поръчка.

# 466
ами ако кандидатстваш с дипломата от средно образование? Simple Smile някой ако знае, да се включи, да ни спести по едни 300-400 лв Simple Smile

Пак ще те проверят, след като имат достъп до информация на МОН. В моя случай искам да кандидатствам за магистърска програма, така че ще трябва да е с дипломата за висше. Само не разбрах имам ли право или не да уча пак по държавна поръчка.

# 467
До колкото знам само веднъж е правото да се учи държавна поръчка.

# 468
Записвам се да ви следя Simple Smile Успех на всички с помощта!

# 469
  • София
ами ако кандидатстваш с дипломата от средно образование? Simple Smile някой ако знае, да се включи, да ни спести по едни 300-400 лв Simple Smile

Пак ще те проверят, след като имат достъп до информация на МОН. В моя случай искам да кандидатствам за магистърска програма, така че ще трябва да е с дипломата за висше. Само не разбрах имам ли право или не да уча пак по държавна поръчка.
нямаш право.
и аз съм с такава диплома, записах платено.

# 470
Кандидатствах и ме приеха държавна поръчка - никой никъде не ме питал какво или кога съм учила преди това (имам завършено - държавна поръчка). Университета е в Шумен.

# 471
Кандидатствах и ме приеха държавна поръчка - никой никъде не ме питал какво или кога съм учила преди това (имам завършено - държавна поръчка). Университета е в Шумен.

Стискай палци следващите пет или десет години (не съм много наясно с давността, която се прилага в случая) никой да не се сети да провери. Ако все пак си подписала документ (обикновено е декларация или ситен текст в апликацията, с която кандидатстваш), имай предвид, че деянието е престъпление по НК (документ с невярно съдържание).

Според мен не си заслужават последващите притеснения. Това е все едно да се открадне и да сме доволни, че никой не ни е видял. Черно на бяло е написано в закон, че нямаме право на такива изпълнения. Всеки сам решава, разбира се.

# 472
Здравеите , аз онзи ден си подадох документи за кандидатстване, имам завършена магистратура и ме предупредиха , че ако съм учила държавна поръчка няма да имам възможност сега пак да уча такава, но за щастие аз съм била платено обучение.

# 473
Цитат
Може ли веднага след като запиша магистратура,да ми се издаде уверение,или трябва да имам 1 завършен семестър?

По принцип в момента в който се записваш в университета би трябвало да могат да ти издадат уверение.

Иначе и аз имам въпрос, малко смешен ама...  Grinning Та утре ще ходя да си пускам документите за класиране, обаче съм с един голяяям корем, нали няма опасност да не ми дадат да си пусна документите?  Embarassed Grinning

# 474
  • Sunshine state

Иначе и аз имам въпрос, малко смешен ама...  Grinning Та утре ще ходя да си пускам документите за класиране, обаче съм с един голяяям корем, нали няма опасност да не ми дадат да си пусна документите?  Embarassed Grinning
Не,няма,спокойно. Simple Smile

# 475
Цитат
Може ли веднага след като запиша магистратура,да ми се издаде уверение,или трябва да имам 1 завършен семестър?

По принцип в момента в който се записваш в университета би трябвало да могат да ти издадат уверение.

Преди броени дни подадох документи в ВТУ Тодор Каблешков.Според мен на жената й стана ясно защо кандидатствам,но не е направила проблем.В деветия месец съм.Явно не е нещо кой знае колко необичайно да се записват бременни.  newsm78

# 476
Момичета, ВТУ имат ли център за прием на документи в София, защото на сайта им няма такъв?

# 477
  • София
аз като се записвах бях в 9 месец , след 5 дни дори родих.
жената ми обясни кога и какво уверение да си взема  Crazy
много са наясно защо се записваме.
скоро ходих за други неща и тя беше учудена, че съм решила и изпити да вземам  Mr. Green

# 478
Има ли някъде бакалавърски програми, където приемат без изпит, само по документи.

# 479
Ами аз кандидатствах с матура и диплома....в Шумен. Това му е хубавото на завършилите след 2008

Общи условия

Активация на акаунт