2880лв накуп за майки-студентки - 10

• 47 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София

А пък аз не съм чувала да има практика да се изпраща запитване до университета за служебната бележка newsm78
и на мен ми казаха че ми бавят парите, защото чакат отговор на запитването  Rolling Eyes
получих ги на втория месец от подаването.

# 631
И на мен ми направиха проблем в социалните заради това изречение от винса и че щяла съм да имам отказ. въпреки това настоявах да подам и ми дадоха декларация, но мъжа ми трябва ад ес разпише и той и реших да го изчакам да се върне и така да подадем. Но служителката днес много ме натовари. Царя дава-пъдаря не дава..... винаги в тези институции започват с НЕ МОЖЕ!!!

# 632
Ами служителката ми ги показа, наистина имаше писма, а Юлия Стоянова е писала същото. Аз пък не знаех, че плащат помощта когато получат отговор от университета. То наистина, за какво са тези уверения тогава и то ако зависи от ВИНСА, такъв отговор ще дадът, че май ще трябва да се съдим за пропуснати ползи накрая  Hug

# 633
Не знам само във Варна ли се правят така,те не ми отказаха ама тая нова наредба ....иначе за ШУняма да е проблем,там всички бяха много мили с мен,защото имах най-високия бал за годината Simple Smile и се интересуваха дали ще уча наистина там:)просто като чета преди с детските до 1месец са ги взималу паричките,а сега 2месеца е кофти.Ако се и запилее някъде писмото....още повече

# 634
  • София
И аз днес подадох и ми казаха да чакам превод септември тъй като пращали запитване до унито. Така, че и тук в София ги има тези проверки.

# 635
Аз при записване бях информирана от жената, работеща към катедрата на моята специалност за всички права, които имам. Служителката сама ми каза, че имам право на определен процент посещения и отделно на ГОЛЯМА сума пари Mr. Green Така се изрази.
Надали е от значение кой с какъв успех и оценки е  Rolling Eyes

# 636
  • В полите на Витоша :)
Аз искам да попитам, след като класирането е средата на октомври (за записването няма още обявени дати), а бебчето ми става на 6 месеца на 15 ноември, има ли смисъл да се записвам или изобщо няма да ми стигне времето? Като чета, че пращат запитвания до университетите и чакат отговор, като нищо бебокът ще е станал на 6 месеца...

# 637
Аз се записах 3дена преди бебето да навърши6 месеца,веднага подадох и в социалните,щом е преди 6тия месец нямаа проблем.Те вече колкото и да ги бавят,каквито запитвания и да чакат,ти си подала в срок нещата

# 638
Момичета,моля напишете ми всички документи,които искат Социалните за тази помощ.Всички документи,които са нужни.Благодаря предварително Peace

# 639
  • София
Момичета,моля напишете ми всички документи,които искат Социалните за тази помощ.Всички документи,които са нужни.Благодаря предварително Peace
на първата страница на темата са написани, с червени букви , да се забелязват

# 640
на първата страница на темата са написани, с червени букви , да се забелязват

На първа страница (също с червени букви) е записано: "Еднократните помощи могат да бъдат поискани в срок до навършване на една година на децата.", което към днешна дата не е вярно, така че е обяснимо искането на най-нова информация в случая.

# 641
  • София
документите обаче са същите, вместо да ги изреждам просто я насочих къде да прочете

# 642
Пропуснато е удостоверението от банката за номер на сметката, по която ще се преведат парите. (в някои социални връщат заради него)

# 643
  • София
сметката се пише в заялението и не са ми я искали  Rolling Eyes

# 644
Както се казва: "Приготви го за зима, пък като дойде лято - добре дошло!" Simple Smile Мен ме върнаха заради него, въпреки че в бланката попълних данните четливо. Вече сме установили, че всяко СП си е собствено царство   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт